Najbolji VPN-ovi za Blacksburg

Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virdžinija, grad je oko 43 km. Smješteno je zapadno od Roanokea, na istočnom rubu Nacionalne šume Georgea Washingtona i Jeffersona. Virginia Polytechnic Institute i Državno sveučilište (Va Tech) dominiraju gradom demografski i ekonomski, a uspijeva zbog škole. Ako ćete posjetiti VA Tech i ostatak Blacksburga, htjet ćete koristiti VPN kada koristite javni WiFi. Dijelit ćemo zašto je to važno uskoro. Ipak, prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Blacksburg.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Povijest Blacksburga seže u 1671. Abraham Wood, zapovjednik Fort Henryja, organizirao je nekoliko ekspedicija kako bi istražio dalje zapadno od Virginijske kolonije. Kada su istraživači Batts i Fallam konačno pronašli prolaz preko grebena, stigli su do područja koje je danas poznato kao grad Blacksburg. Državno zakonodavno tijelo službeno je stvorilo grad 13. siječnja 1798. Međutim, grad su uključili tek 1871. Škola je osnovana 1872..

Unatoč dugoj povijesti fakulteta, grad nije zaživio tek u drugoj polovici 20. stoljeća. Tijekom 70-ih godina broj stanovnika porastao je s 9 na 30 tisuća. Danas možete posjetiti kazališta, muzeje, povijesna mjesta i još mnogo toga. Ako dolazite u grad u posjet, naći ćete nekoliko stvari koje će vas zauzeti.

Bez obzira zašto posjetite grad, možda ćete trebati ili želite koristiti javni WiFi. Kao što smo ranije spomenuli, želite koristiti sigurnu upotrebu VPN-a. To je dijelom u zaštiti vaše privatnosti. Samo zato što je Blacksburg još uvijek mali grad, to ne znači da možete spustiti stražu. Definitivno je moguće da bi netko mogao pokušati ukrasti vaše osobne podatke. Stvaranjem sigurne i privatne veze s poslužiteljem po vašem izboru, svima znatno otežavate građenje vaših osjetljivih podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da biste zaobišli mrežu i geo-ograničenja. Preciznije, mrežna ograničenja odnose se na vatrozidove na koje možete naići. Ako ste ikada bili u školi, organizaciji ili nekom poslu ili vas sprečavaju da vidite nešto što želite vidjeti, to je vatrozid. Na potpuno isti način, geo-ograničenje vas sprečava da nešto vidite na mreži, možda zato što niste na pravom području za to. Upotrebom VPN-a u ovom slučaju možete prevariti softver da vjeruje da ste negdje drugdje. Na taj način možete vidjeti ono što želite vidjeti.

To su najbolji razlozi za korištenje VPN-a ako posjetite Blacksburg. Iako ćete možda potražiti više ako započnete istraživati. Bez obzira za kojeg se pružatelja usluga prijaviti, vjerojatno ćete dobiti mnogo različitih protokola. Dvije najbolje koje koriste su IKEv2 i OpenVPN. Ne nude svi davatelji prvu mogućnost, ali oba će raditi dobro. Kad odaberete OpenVPN, davatelji vam mogu dati izbor između TCP i UDP verzije. Ako je to slučaj, UDP je brži, a TCP je odličan izbor. Sada ćemo bliže pogledati davatelje usluga.

1. Najbolji VPN za Blacksburg: IPVanish

IPVanish

Za IPVanish koristit ćemo poslužitelje u Atlanti (jer je to najbolja opcija za Blacksburg). Možemo vam reći iz iskustva da su tamošnji serveri brzi i pouzdani. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. Zbog toga su oni jedan od naših VPN-ova koji dolaze svakodnevno u Blacksburgu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 48 poslužitelja u Atlanti i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Atlanti, atl-a46, i otkrili da brzina iznosi 64,00 Mbps.

IPVanish test brzine Charlottea

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

Kad zajedno koristite brzi pristup ExpressVPN-a i značajku MediaStreamer, oni djeluju kao pametna DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. To će vam pomoći kodirati vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici možete čak pronaći popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (jer je to najbolja lokacija). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Atlanti, a brzina je iznosila 57,79 Mbps.

ExpressVPN test brzine šarlote

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Blacksburg: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na dulji rok za svoj račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Atlanti, a brzina preuzimanja iznosila je 57,49 Mbps.

NordVPN test brzine šarlote

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 2-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

Za neke druge opcije možete pogledati 10 najboljih VPN usluga popis. Ipak ne mislimo da će vam trebati. Naše odluke donijete su na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i lokacije. Budući da su poslužitelji koje smo odabrali brzi i nalaze se u istoj općoj regiji kao i Blacksburg, dobit ćete najbolje moguće brzine. To je vrlo važno ako želite strujati sadržaj. Sve naše opcije imaju sjajne mreže, tako da su sve mogućnosti dobre. Korištenjem našeg vodiča možete pronaći najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map