Boise, IdahoBoise, Idaho je glavni grad i najgušće naseljen grad u državi. Procjenjuje se da ima oko 225 tisuća stanovnika i da lijepo raste. Metropolitansko se područje zove Treasure Valley i u njemu živi više od 709 tisuća ljudi. Na tom području postoje brojne atrakcije, uključujući parkove, muzeje, zoološki vrt, egipatsko kazalište i još mnogo toga. Naravno, ne možete zaboraviti očito. Ujedno je i dom Sveučilišta Boise. Većina je ovih dana svjesna sveučilišta ili je barem ranije vidjela njihovo jedinstveno plavo igralište. Ako idete u Boise na web mjesta, upoznate neke jedinstvene kulture ili se bavite sportskim događajem za Sveučilište Boise State Broncos, predlažemo vam da koristite VPN kada koristite javni WiFi. Prije nego što podijelimo zašto, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Boise.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

1863. američka je vojska ponovno uspostavila utvrdu na tom području zbog pokolja duž Oregonske staze. Odabrali su lokaciju jer je blizu staze i povezali je s područjima rudnika Boise Basin i Silver City. Zbog te lokacije tvrđava je brzo rasla i ugrađena 1863. U početku je Lewiston bio glavni grad, ali je vlada imenovala Boise glavnim gradom nakon stvaranja teritorija u Montani.

Danas je grad dom nekoliko velikih tvrtki, uključujući Boise Cascade LLC, Albertsons, J.R. Simplot Company, Idaho Pacific Lumber Company, Idaho Timber, WinCo Foods, Bodybuilding.com i još mnogo toga. Ima raznoliku ekonomiju, uključujući proizvodnju, visoke tehnologije, medicinu i druge. Između velike ekonomije i bujne scene znanosti, prirode i umjetnosti, Boise je atraktivno mjesto za posjetiti.

Bez obzira koji su vaši razlozi da posjetite Boise, vjerojatno želite ili trebate koristiti javni WiFi. Budući da ga mnoge tvrtke sada nude svojim pokroviteljima, nećete imati problema s njegovim pronalaženjem. Međutim, ne želite pretpostaviti da ste sigurni kada to učinite. Uvijek postoji mogućnost da u blizini čeka cyber-kriminalac koji će vam ukrasti osobne podatke. Prijavom na javni WiFi ranjivi ste. Tu se igra važna upotreba VPN-a. Kad to učinite, stvarate sigurnu i kriptiranu vezu prema poslužitelju po vašem izboru. Budući da je šifriran, zaustavit ćete te prevarante da vam oduzmu vaše osobne podatke. To je poželjnije samo davanje informacija njima.

Drugi razlog zbog kojeg želite koristiti VPN bavi se mrežnim i geo-ograničenjima. Ako su vas ikada zaustavili da vidite nešto što želite vidjeti u školi, organizaciji, poslu ili čak nekoj zemlji, pogodili ste njihov vatrozid. Upotrebom drugog VPN-a, zavaravate softver na to što mislite da se nalazite negdje drugdje. To će vam pomoći u obilasku mrežnih zaštitnih zidova i geo-ograničenja.

To su najbolji razlozi za korištenje VPN-a dok ste u Boiseu, ali možda ćete otkriti više s vremenom. Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost, obilaziti geo-blokove ili oboje, VPN je dobra ideja. Sada, razgovarajmo o tome što tražiti. Sa svim raspoloživim opcijama protokola, morat ćete koristiti ili protokole šifriranja IKEv2 ili OpenVPN. Iako je prva poželjnija, obojica bi trebali raditi dobro. Ako imate mogućnost biranja između verzija OpenVPN-a, UDP verzija je najbrža. Ako imate problema s vezom, htjet ćete koristiti TCP verziju.

1. Najbolji VPN za Boise: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

ExpressVPN upravlja prilično značajnom VPN mrežom. Bilo da posjetite Salt Lake City ili druge gradove, usluga ima više poslužitelja na mnogim ključnim mjestima. To vam može biti korisno za deblokiranje sadržaja s bilo kojeg mjesta ili želite biti.

Kada koristite ExpressVPN aplikaciju, lako možete odabrati grad s kojim se želite povezati. Da biste to učinili, jednostavno kliknite gumb na kojem piše “Odaberite lokaciju”. Budući da je Salt Lake City najbliže područje i nije na popisu preporučenih poslužitelja, morate prijeći na “sve”. To ne znači da s tamošnjim poslužiteljima nešto nije u redu, to samo znači da ih ne mogu sve nabrojati u preporučenom odjeljku. U okvir za pretraživanje upišite Salt. Dolje biste trebali vidjeti popis poslužitelja. Na ovom mjestu možete odabrati lokaciju poslužitelja USA – Salt Lake City. Kao što vidite, testirali smo server u Salt Lake Cityju i brzina je iznosila 59,43 Mbps.

ExpressVPN test brzine Salt Lake Cityja

Iako ExpressVPN može imati višu cijenu od nekih drugih naših pružatelja usluga, oni to čine više od šminke zbog popisa značajki i izuzetno jake i masivne mreže. ExpressVPN može se koristiti na računalu, mobilnom uređaju, usmjerivaču, igraćoj konzoli i više s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Boise: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga po cijeni sve dok odaberete jednu od dugoročnih pretplata. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 7 servera u Salt Lake Cityju (najbližem Boiseu). Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, dostavili su nam brojeve poslužitelja za Salt Lake City. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 511-513, 534-537. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od navedenih servera Salt Lakea. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Salt Lake Cityju i utvrdili da radna snaga iznosi 61,58 Mbps.

NordVPN test brzine Salt Lake Cityja

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,99 dolara mjesečno s 3-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Boise: IPVanish

IPVanish

Budući da nema Boise poslužitelja, drago nam je da su serveri u SLC-u brzi. Možemo vam reći da usluga funkcionira prilično dobro, bez obzira u kojim dijelovima područja se nalazite. Ova usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina ostalih tvrtki na našem popisu. To ih čini odličnim izborom za upotrebu dok su u Boiseu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 12 poslužitelja u Salt Lake Cityju i možete se povezati s bilo kojim od njih. Testirali smo IPVanish poslužitelj u SLC-u i otkrili smo da brzina iznosi 62,95 Mbps. Ovo je najbrža brzina bilo kojeg testiranog VPN-a.

IPV test brzine Salt Lake Cityja

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za Boise: HMA

HMA VPN

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

VPN mreža HMA Pro – Lokacije poslužitelja u SAD-u
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje 175 VPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, uključujući jedan broj u SLC-u. Da biste se povezali s poslužiteljem u Salt Lake City-u, morat ćete prijeći u “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Salt Lake City. Odatle možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u, Utahu, Salt Lake City-u. Povezali smo se s poslužiteljem u SLC-u kako bismo testirali uslugu i ustanovili da brzina iznosi 62,02 Mbps.

HMA test brzine Salt Lake Cityja

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup od samo 4,99 dolara mjesečno a svim novim korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

Sada kada smo vam ponudili gore navedene odluke, na našoj je dostupno nekoliko drugih opcija vrh 10 VPN popis za pogledati. Međutim, smatramo da smo vam pružili najbolje mogućnosti. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i za davatelje usluga sa poslužiteljima smještenima u Boiseu ili u blizini. Tako postižete najbolje brzine. Budući da je brzina važna za streaming bilo kojeg sadržaja, to je jedno od velikih područja na koje se treba usredotočiti. Svi naši izbori imaju brze mreže, tako da ne možete pogriješiti s opcijama. Nadamo se da možete koristiti naš vodič za donošenje informirane odluke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me