Najbolji VPN-ovi za Branson, MO

BransonBranson, Missouri je grad smješten u planinama Ozark u Sjedinjenim Državama koji je osnovan 1882. Unatoč populaciji od samo 11 000 ljudi, grad ima mnogo toga što treba vidjeti i popularno je turističko odredište zbog svojih veza sa državom glazba uključujući i mnoga slavna kazališta. Ako ćete posjetiti ovaj gradić s velikim atrakcijama, predlažemo vam da koristite VPN. Prije nego što vam kažemo zašto je to važno, pogledajte najbolje VPN-ove za Branson, Missouri.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Iako je Branson mali grad, tamo ima niz turističkih atrakcija. To uključuje Muzej Titanika, Srebrni dolar grad, Jezero stolnih stijena, željezničku prugu Branson i još mnogo toga. Zbog svega tog turizma, uvijek postoji svježa ponuda ljudi koji dolaze i prolaze kroz grad, a možete se kladiti da većina njih koristi javni WiFi. Iako je to sjajno za turizam, super je i za kibernetičke kriminalce. Nitko ne želi da im privatni podaci budu ukradeni, ali ako koristite javni WiFi nezaštićen, riskirate. Korištenjem VPN-a, međutim, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. Na taj način možete zaštititi svoju privatnost od svakoga tko vam želi nanijeti zlo.

Još jedan razlog za korištenje VPN-a dok ste u Bransonu je da vam pomogne da zaobiđete firewall. Bez obzira jeste li na javnom WiFi-u ili imate vezu s koledžom poput College of Ozarks, OTC Table Rock Campus ili Cofo, vjerojatno ćete naići na vatrozidove. To je softver koji vam sprečava da vidite stvari za koje ne smatrate da bi trebali vidjeti. Korištenjem VPN-a i povezivanjem na neko drugo mjesto možete softverskom softveru za blokiranje zamisliti da se nalazite negdje drugo. Na taj ćete način moći pogledati sadržaj kakav biste očekivali.

Koji je najbolji VPN za Bransona?

Na to možemo odgovoriti gledajući nekoliko različitih čimbenika. U ovom je slučaju najvažnija sigurnost. Tek pregledom kriterija možemo utvrditi koji je najbolji VPN za Bransona.

 • Stroga pravila zabrane zapisa nude se korisnicima kako bi se zaštitila njihova privatnost
 • Snažna enkripcija s komponentama vojne opreme koja pomaže korisniku da zaštiti zaštitu od cybercrooksa
 • Sposobnost zaobići vatrozidove dok ste u Bransonu i regiji
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
 • Poslužitelji velike brzine koji dobro funkcioniraju na testiranju brzine u gradu
 • Visoka stabilnost mreže kako bi vam pomogla da izbjegnete prekid veze

Pogledajmo detaljnije najbolje VPN-ove koji se koriste dok ste u Bransonu.

1. Najbolji VPN za Bransona: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Branson test brzineAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim Kansas City. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo tamo testirali poslužitelj, brzina je iznosila 101,78 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Bransona: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

NordVPN Branson test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u St. Louisu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server smješten u St. Louisu i brzinu testirali u Kansas Cityju. Brzina preuzimanja bila je 100,11 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Bransona: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish je vrlo popularan servis i ima mnogo poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta. Bez obzira na kojem se kontinentu nalazite, možete tamo imati uspješne performanse od tamošnjih poslužitelja. Obično su brzi, a davatelj ima jednu od najvećih mreža na svijetu.

Uz veliku svjetsku mrežu, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Kao što smo spomenuli, obično su jedan od najbržih pružatelja usluga na tržištu. Poznato je po tome što ima više lokacija poslužitelja u brojnim zemljama. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je izvrstan za zaštitu vaše privatnosti, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish Branson test brzineIPVanish ima poslužitelje u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Kansas Cityju. Brzina je bila 109,54 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako ćete posjetiti Branson, Mo, htjet ćete koristiti VPN. Iako smo vam ponudili gore navedene opcije, na našoj su dostupne i druge top 10 VPN popis. Svi će oni biti uspješni, ali mi smo optimizirali svoj izbor posebno za rad u regiji Branson. Na taj način imat ćete pristup najboljim dostupnim brzinama. Čitajući naš vodič, pronašli ste najbolju opciju za vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map