Najbolji VPN-ovi za Chengdu

ChengduUnatoč svojoj veličini, Chengdu je samo sub-provincijski grad koji se nalazi u zapadnoj Kini. To znači da nije na istoj razini kao neka od većih područja. Rečeno je da ima 14,3 milijuna stanovnika. Zanimljivo je da ima jedinstvenu oznaku za glavni grad. Zadržao je gotovo isto ime kroz sve različite kineske ere. Ako planirate posjetiti grad, VPN je nužan dok koristite internet. Neke ćemo dijeliti za trenutak. Prvo vam savjetujemo da pogledate naš popis najboljih VPN-ova za Chengdu.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kao što možda već znate, u Chengduu posao procvjeta. Više od polovice Fortune 500 tvrtki ima podružnice. Ostale stvari koje privlače posjetitelje na ovo područje uključuju brojne likovne umjetnosti, čajnu i kulinarsku umjetnost, bezbrižan stil, atmosferu gradskih zabava, festivale i još mnogo toga. Bez obzira želite li igrati igru ​​Mahjong na ulici ili uhvatiti kazališnu predstavu, uvijek možete pronaći nešto za vrijeme stanke.

Jedna stvar koju mnogi vole je koristiti internet. Ako ste zaboravili da je Kina komunistička zemlja, brzo ćete je upamtiti ako pokušate. Kineski veliki vatrozid legendarni je širom svijeta. Zato je upotreba VPN-a za obilazak cenzure vrlo važna. Istina je, Vlada cenzurira Internet. Spajajte na VPN poslužitelj u drugoj zemlji da biste šifrirali svoje podatke i deblokirali web stranice.

Sljedeći veliki razlog korištenja VPN-a u Kini je zaštita vaše privatnosti. Internet politika zemlje ne završava se na masovnom vatrozidu. Umjesto toga, kineska vlada priznaje da nadzire sav internetski promet. Korištenjem VPN-a znatno otežavate drugima kompromitiranje vaših podataka ili praćenje vaših kretanja. Imajte na umu da, ako kineska vlada zaista želi vaše podatke, neće oklijevati koristiti bilo koju dostupnu metodu.

Kao što vidite, upotreba VPN-a kad se nalazi u Chengduu ili bilo kojem drugom gradu u Kini mora biti neophodna. Od obilaska Velikog vatrozida do zaustavljanja znatiželjnih očiju, pružatelji VPN-a su vas pokrivali. To su dva najbolja razloga za korištenje jednog dok je tamo. Međutim, možda ćete pronaći drugu upotrebu nakon što se prijavite za uslugu. Nadamo se da smo vam objasnili zašto je to važno. Sada ćemo govoriti o vašem protokolu i mogućnostima davatelja usluga.

Pogledajmo pobliže najbolje VPN-ove za Chengdu.

1. Najbolji VPN za Chengdu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i pomoći vam da zaobiđete Veliki kineski vatrozid. Svakako postoje neke prednosti kada koristite VPN u Chengduu.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Changdu test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Aziju, a potom otvoriti Hong Kong. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Kao što vidite, testirali smo server u Hong Kongu do Chengdua i brzina je dostigla 119,59 Mbps. ExpressVPN je bio jedini VPN koji smo testirali koji se zapravo spojio na poslužitelj za testiranje brzine u Chenduu.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Chengdu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u Aziji sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u Aziji i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Changdu test brzine

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Hong Kongu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Hong Kongu i brzina preuzimanja iznosila je 78,61 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Chengdu: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Changdu test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Los Angelesu, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Hong Kongu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 91,34 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

4. Najbolji VPN za Chengdu: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Chengdu je veliki grad s velikom ekonomijom. Međutim, ne treba očekivati ​​da ćete pronaći servere u ovom gradu gradu ili bilo gdje drugdje u zemlji. Zbog toga biste se trebali povezati s serverom u Hong Kongu (jer je to najbliži grad na tom području). Kad to učinite, ustanovit ćete da su veze u gradu brze i da bi trebale funkcionirati sasvim u redu za vaše potrebe. To IPVanish čini jednim od najboljih izbora za korištenje u Chengduu.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u SAD-u i Aziji za naše testove brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom regije. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish Changdu test brzine

IPVanish domaćin je 19 poslužitelja u Hong Kongu (najbliži poslužitelj u regiji) i možete se povezati s bilo kojim od njih. Čudno je što oni na Hong Kongu nude dva različita načina. Iako ih možete pronaći odabirom Kine, a potom Hong Konga, možete pronaći i drugu postavku ako za zemlju odaberete Hong Kong. Testirali smo IPVanish server u Hong Kongu, hkg-c10, i otkrili da brzina iznosi 95,19 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

5. Najbolji VPN za Chengdu: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA Changdu test brzine

Windows klijent klijenta PIA vrlo je jasan. Nećete pronaći puno u tome što se tiče upotrebe i postavljanja. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 91.07 Mbps dok je bila povezana s Hong Kongom.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

Iako mislimo da smo vam pružili najbolje davatelje usluga koje ste koristili ako ste u Chengduu, svakako ste dobrodošli da pogledate naše top 10 VPN popis. Međutim, želite biti sigurni da onaj koji odaberete ima poslužitelje u regiji. Donijeli smo odluke na temelju pouzdanosti, brzine, sigurnosti i lokacije. Važno je pronaći pružatelja usluga s poslužiteljima koji su bliski, ali nisu pod direktnom kineskom vladavinom. Želite postići najbolje moguće brzine bez obzira na to što planirate raditi tamo. Svi izbori koje nudimo imaju dobro poznate i čvrste mreže, tako da nema loših izbora. Nadam se da će vam ovaj vodič pomoći da donesete educiranu odluku na temelju svojih potreba.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map