ChennaiChennai je obalni grad koji se nalazi u sjevernoj Indiji u Bengalskom zaljevu. Ima populaciju od preko 7 milijuna ljudi, a izvorno se zvao Madras. Iako su u gradu na raspolaganju brojne poslovne mogućnosti, drugi ih posjećuju iz različitih razloga. Neki od njih uključuju najstarije hramove na svijetu, drugi najdužu gradsku plažu, promatranje ptica i još mnogo toga. Sve navedeno, ako planirate koristiti internet dok ste u gradu, htjet ćete koristiti VPN. Ući ćemo u detalje zašto u tren oka. Prvo pogledajte naše najbolje VPN-ove za Chennai.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
3NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Iz perspektive izvještaja Freedomhouse.org, Indija je navedena samo djelomično. Zasićenje interneta u zemlji je vrlo malo, a postojala su i vrlo neobična pravila o njegovom korištenju i povezivanju. Zbog toga ćete se prije povezivanja s Internetom htjeti povezati s VPN-om. Kad to učinite, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s poslužiteljem u regiji. Na taj način ćete znatiželjnim očima vlade mnogo teže nadgledati.

Drugi razlog za korištenje VPN-a dok ste u Chennai-u je da vam pomogne da zaobiđete cenzuru vlade. Definitivno postoje dokazi da su neki društveni mediji blokirani, kao i aplikacije poput WhatsAppa. Spajanjem na VPN u drugoj regiji možete nadopuniti softver za blokiranje i cenzuru misleći da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete pregledavati kao što bi to obično radili.

Koji je najbolji VPN za Chennai?

Budući da biste se trebali zabrinuti zbog nadzora dok ste u Chennaiu, usredotočit ćemo se na sigurnosne karakteristike:

  • VPN davatelji koji ne vode evidencije upotrebe
  • Snažno šifriranje vojnog stupnja koje će vam pomoći u zaštiti privatnosti od znatiželjnih očiju
  • Davatelji visoke stabilnosti mreže pomažu u smanjenju broja prekida veze
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • VPN poslužitelji koji su bili uspješni u regiji kada su testirani na Chennai-u
  • Mogućnost zaobići vladino filtriranje i geo-ograničenja

Evo, evo popisa najboljih VPN usluga za Chennai.

1. Najbolji VPN za Chennai: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine Chennaija

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Indiji. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Aziju, a zatim otvorite Chennai. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u Chennaiu u Indiji, brzina je iznosila 84,23 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Chennai: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Chennai test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Mumbaiju (najbliže mjesto), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Indiji i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u Indiji. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Mumbaiju. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Chennai. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 73,68 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

3. Najbolji VPN za Chennai: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test Chennai brzine

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Mumbaiju (najbliže mjesto). Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj smješten u Mumbaiju, Indija, a brzina preuzimanja bila je 28,12 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

I tamo imate najbolje mogućnosti koje će vam pomoći da se izborite oko cenzure i zaštitite svoju privatnost dok ste u Chennai-u. Definitivno biste trebali moći vidjeti zašto je to do sada važno. Da biste željeli vidjeti druge opcije osim gore navedenih, uvijek možete pogledati dobavljače na našim top 10 VPN popis. Iako su sve dobre mogućnosti, napravili smo gore navedene tipove i optimizirali ih za Chennai. Bez obzira koji su vaši razlozi da se tamo nađete, korištenje VPN-a za zaštitu je dobra ideja. Čitajući naš vodič, možete zaštititi svoju privatnost na najbolji mogući način.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me