ChicagoDok je Chicago, Illinois bio osnovan iste godine kao što je bila Atlanta 1837., stanovništvo većeg područja metroa je eksplodiralo. Danas je treća po veličini u Sjedinjenim Državama. Mnogo je stvari zbog kojih je grad popularno mjesto za posjetiti. Od povijesti do sporta do velikih tvrtki, u Chicago dolaze ljudi iz cijelog svijeta. Također je postalo popularno mjesto za konvencije. Bez obzira na vaše razloge za putovanje u grad, postoje dobri razlozi za korištenje VPN-a dok ste tamo. O tome ćemo uskoro reći više. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Chicago.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir

Ako uskoro putujete u Chicago, naći ćete puno toga za vidjeti i vidjeti. Tu možete uživati ​​muzeje, zoološke vrtove, pa čak i obalu. Ako vam se to ne sviđa, ima puno drugih stvari za napraviti. Ljubitelji sporta čekaju poslastica s medvjedima Chicago, Bulls i Blackhawks koji nude skoro godinu dana uzbuđenja. Ako planirate gledati svoj omiljeni tim iz Chicaga, VPN će vam pomoći u deblokadi ograničenja geo i crnila.

Zbog veličine Chicaga, prvi razlog za korištenje VPN-a je privatnost. Besplatni Wifi je sjajan, ali može donijeti neželjenu pažnju. Nikad ne znate kada vas netko čeka da se povežete na besplatnu lokaciju kako bi mogli ukrasti osjetljive podatke. To je lako učiniti ako niste zaštićeni.

Za one koji putuju u grad iz drugih mjesta, možda će vam se trebati povezati s rodnom regijom ili drugim. Ako to pokušate učiniti bez upotrebe VPN-a, možete naići na geo-ograničenja. To su ograničenja koja se primjenjuju, tako da korisnici ne mogu pregledavati sadržaj ako se nalaze unutar ili izvan određenog područja. Primjer toga je da možda nećete moći vidjeti vaše lokalne vijesti na mreži, jer ih niste tamo. Jednostavno se povežite s VPN-om u svojoj matičnoj regiji i to će vam pomoći da se oko ovih blokova.

Koji je najbolji VPN za Chicago?

Naš popis najboljih VPN-ova za Chicago zasnovan je na sljedećim kriterijima:

  • Ispitivanja brzine izvedena na VPN poslužiteljima u Chicagu
  • Pouzdanost mreže za strujanje sportova uživo
  • Visoka razina enkripcije radi zaštite vaše internetske privatnosti
  • Prednost se daje VPN-ovima koji ne vode evidencije upotrebe
  • Podrška za Kodi, bujicu prometa i popularne online igre.
  • Mobilne aplikacije i podrška za strujanje za korisnike Amazon Firestick-a

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Chicago:

1. Najbolji VPN za Chicago: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

  Najbolji VPN-ovi za prijenos BitTorrent klijenta

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test za brzinu u ChicaguAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne trebate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Chicago. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati mjesto poslužitelja. Dok ExpressVPN ima servere u Chicagu, njihova lokacija u Kansas Cityju djeluje bolje Kao što možete vidjeti testirali smo server u KC-u do Chicaga i brzina je bila 231,58 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Chicago: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

  Najbolji VPN-ovi za Tenda usmjerivače

NordVPN test za brzinu u ChicaguNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Chicagu i brzina preuzimanja iznosila je 171.20 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Chicago: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u ChicaguKoristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 178 Mbps dok je bila povezana s Chicagom.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Chicago: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Shudder

CyberGhost Chicago test brzineBudući da smo htjeli testirati server u Chicagu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Chicagu. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili smo brzinu od 62,90 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Chicago: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Imali smo zadovoljstvo posjetiti Chicago tijekom parade Dana svetog Patrika 2023. godine i bili smo vrlo zadovoljni izvedbom IPVanish-a iz našeg hotela i grada. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. Zbog toga su oni u Chicagu postali naš VPN.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test za brzinu u ChicaguIPVanish u Chicagu ugošćuje 56 poslužitelja i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer chi.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Chicagu i otkrili da brzina iznosi 94,85 Mbps na našoj kabelskoj internetskoj vezi.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za vrlo povoljnu cijenu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako tražite dodatne mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Odabrani su na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze u Chicagu. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me