Najbolji VPN-ovi za Chromecast

ChromecastovChromecast je uređaj za reprodukciju digitalnih medija koji je razvio Google. Iako nije puno veći od USB flash pogona, on ima HDMI vezu koja može strujati sadržaj s mobilnih i web aplikacija ili može duplicirati zaslon iz preglednika Chrome. To eliminira potrebu za Smart TV-om i nižim cijenama u odnosu na dva najveća konkurenta, Roku i Apple TV. Iako se malo razlikuju od Rokua, oni se i dalje natječu na istom tržištu. Što se tiče Apple TV-a, dizajniran je tako da ide glavom do glave. Njeni su neki VPN-ovi koji prilično dobro surađuju s Chromecastom.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Kao što smo spomenuli, Chromecast ima nekoliko prednosti, posebno u usporedbi s Apple TV-om. Za jednu, cijena. Apple TV je, kao i većina drugih stvari iz Appleove linije proizvoda, skuplji, a uobičajeni trošak iznosi oko 70 USD. Po cijeni od 35 USD, Chromecast je samo pola cijene Apple TV-a. Uz bolju cijenu, pušten je i komplet za razvoj softvera koji omogućava trećim dobavljačima da prilagode svoj softver tako da će raditi s Google uređajem. Iako Apple TV nudi i druge kanale, Chromecast ima mnogo više budućnosti za budućnost.

Pa se možete pitati, zašto bi vam trebao VPN za ovo? Odgovor na to je jednostavan. Recimo da ste putovali u inozemstvo, nedavno se preselili ili ste samo željeli pogledati sadržaj iz druge regije. Pogledat ćemo primjer pomoću Netflixa kako bismo vam objasnili što bolje. Netflix je popularna premium usluga streaminga koja je dostupna u mnogim zemljama širom svijeta, a podržane regije imaju svoju knjižnicu. Da ste bili u SAD-u ili bilo kojoj drugoj zemlji, upotrijebite VPN da biste se povezali u bilo koju regiju koju želite. Drugim riječima, TV emisiju s kanadske verzije Netflixa možete usmjeravati na bilo koje mjesto na kojem ste se nalazili.

Još jedan dobar razlog za korištenje VPN-a je šifriranje. Od pristupa osobnim podacima koje želite vidjeti na većem zaslonu, do potencijalnog gledanja Youtube videa ili bilo čega drugog, Chromecast ima mnogo mogućnosti. Korištenje VPN-a čuvat će vaše podatke sigurnim i zaštićenim od osoba koje imaju znatiželjne oči.

Sad kad vidite prednosti, koje biste koristili? Za Chromecast imamo dobrih izbora što se tiče izbora. Iako će sve naše mogućnosti zaštititi vašu privatnost, korištenje OpenVPN protokola bio bi najbolji način kad god možete. Ako vam je brzina bitna, upotrijebite OpenVPN (UDP). To je najbolja opcija za korištenje bilo koje usluge streaminga, poput Pandore ili Netflixa. Ako imate problema s vezom i problema s prekidom veze, morat ćete koristiti OpenVPN (TCP). Iako je veza možda nešto sporija, podaci prolaze provjerom pogreške. Za strujanje ili povezivanje na VPN putem mobilne mreže možete pogledati i druge protokole, uključujući L2TP i IKEv2 za dobru privatnost.

Ako želite osigurati svoje podatke, trebali biste koristiti ExpressVPN. Oni ne vode zapisnike i imaju značajku prebacivanja, tako da će svako pregledavanje koje obavljate biti zaštićeno. Budući da se velik dio korištenja Chromecast uređaja struji, ExpressVPN je opet najbolji izbor. Imaju najbržu mrežu u Sjevernoj Americi i Europi, a nude i mobilnog klijenta, tako da biste se samo povezali i mogli biste strujati iz zemalja s najvećim bibliotekama sadržaja. Trenutno imaju najbolji izbor u SAD-u, ali mogli biste se povezati s bilo kojom regijom koju želite.

Ako samo želite imati pristup geo-ograničenom sadržaju, željeli biste odabrati značajku ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). MediaStreamer pomoći će u deblokiranju kanala bez ikakvog gubitka brzine. Međutim, mi bismo preporučili da se šifriramo s opcijom, jer nikad ne bismo preporučili sigurnost trgovanja za brzinu. Ovisno o tome što pokušavate strujati, potrebna vam je samo 800 kbps veza za tok većine vizualnih medija. Sve dok nema gubitka kvalitete, svaki gubitak brzine nadoknađuje sigurnost koju donosi. Članovi ExpressVPN-a imaju potpuni pristup obje usluge.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Chromecast.

1. Najbolji VPN za Chromecast: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Chromecast: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za uređaje Android i iOS (iPhone, iPad). Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomažu usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Chromecast: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Chromecast: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Chromecast: IPVanish

IPVanish

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge ako želite, ali ne bi trebalo to činiti jer smo za ovaj post odabrali sve one najbolje. Kriteriji za naš izbor temelje se na sigurnosti, brzini, cijeni i velikom broju mrežnih poslužitelja širom svijeta. Uvijek biste željeli ići s najpouzdanijim tvrtkama, uključujući i one koje ovdje spominjemo. Naše definicije za njih uključuju zaštitu vaše privatnosti i brze mreže za strujanje sadržaja visoke razlučivosti iz drugih zemalja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map