Najbolji VPN-ovi za Cincinnati

Cincinnati, OhioCincinnati je sjedište okruga Hamilton u saveznoj državi Ohio. Smješteno je na sjevernoj strani rijeka Licking i Ohio. Grad ima 300 000 stanovnika, ali okolica ga čini oko 2 milijuna. Izvješća pokazuju da je to najbrže rastuća ekonomska sila u Srednjem zapadu Sjedinjenih Država na temelju postotaka. Mnogo je razloga za posjet ovom velikom gradu. To uključuje muzeje umjetnosti, razne pivare, sport i još mnogo toga. Ako planirate dodati grad svom popisu posjeta i razmišljate o korištenju javnog WiFi-a, htjet ćete koristiti VPN. Evo nekoliko najboljih izbora za Cincinnati.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ako se putujete u Cincinnati, možda ćete trebati koristiti javni WiFi. To zvuči kao dobra stvar jer sada ima sve veći broj tvrtki koje to nude. Međutim, to vole i lopovi. Kada koristite VPN, možete pomoći u zaštiti osjetljivih podataka od ljudi koji bi željeli ukrasti vaše podatke. To je prvi razlog za korištenje VPN-a.

Postoji još jedna prednost upotrebe VPN-a u Cincinnatiju. Ako pokušavate gledati Cincinnati Bengals ili Bearcats na mreži dok ste u gradu, možete naići na zemljopisna ograničenja i igre nesvjestica. To je zbog prava na licenciranje. Bez obzira jeste li putnik ili ljubitelj sporta, s vremena na vrijeme ćete možda imati zemljopisna ograničenja ili nestanke.

Ostala mjesta na kojima možete pronaći ove vrste ograničenja uključuju sveučilišta, korporacije, pa čak i neke javne WiFi točke. Spajanjem na VPN poslužitelj u drugom gradu, softver za blokiranje pomislit će da se nalazite negdje drugdje. Dobra VPN usluga pomoći će vam da zaobiđete te vrste ograničenja.

Koji je najbolji VPN za Cincinnati?

Da bismo odgovorili na to pitanje, koristili smo sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Cincinnati.

 • Podrška za mobilne uređaje, uključujući Firestick
 • Stabilnost mreže radi smanjenja prekida veze
 • Velike brzine mreže kako bi se spriječilo punjenje
 • VPN-ovi s pravilima bez dnevnika
 • Sposobnost zaobići geo-ograničenja i nestanke

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Cincinnati.

1. Najbolji VPN za Cincinnati: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Cincinnati test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. U tom ćete slučaju htjeti odabrati Chicago kao opciju vašeg poslužitelja. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelj SAD – Čikago jer je to najbliža lokacija Cincinnatiju. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Cincinnatiju i brzina je bila 110,83 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Cincinnati: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test za brzinu u ChicaguNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Chicagu i brzina preuzimanja iznosila je 106,07 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Cincinnati: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA Cincinnati test brzinePri korištenju Windows klijenta tvrtke PIA nema puno podešavanja i podešavanja. Međutim, to ne znači da je program lišen programa. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, poslužitelj u Chicagu pokazao se dobro sa brzinom prenosa od 107,24 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Cincinnati: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Cincinnati test brzineBudući da smo htjeli testirati server u Chicagu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Chicagu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Cincinnatiju. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 98,86 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Cincinnati: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Cincinnati test brzineZa naša ispitivanja u vezi Cincinnatija, željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi u tom području. Nakon što se prijavite, jednostavno kliknite karticu lokacije i upišite lokaciju u traku za pretraživanje. Odatle se možete povezati sa serverom koji se nalazi u Chicagu. Kad smo se povezali s serverom i testirali u Cincinnati, brzina je bila 108,41 Mbps.

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

Ako tražite druge mogućnosti, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis usluga. Ipak, mogućnosti koje smo vam dali trebale bi zadovoljiti vaše potrebe. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze u blizini Cincinnatija. Na taj način možete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da možete koristiti naš vodič koji će vam pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map