Najbolji VPN-ovi za Clemson

ClemsonClemson, Južna Karolina je mali grad smješten u sjeverozapadnom kutu države. Dok sveučilište Clemson ima upis studenata od otprilike 23 tisuće stanovnika, u samom gradu živi samo nešto manje od 14 kilograma. Naravno, škola privuče brojne gužve, pogotovo kada im nogometni tim dominira. U gradu možete pronaći još nekoliko stvari koje morate učiniti, ali izvan školskog događaja, većina aktivnosti u tom području zahtijeva putovanje u Greenville, SC. Ako ćete posjetiti grad, postoji velika mogućnost da ćete koristiti javni WiFi. Ako je to slučaj, od presudne je važnosti da koristite VPN kad to učinite. O tome ćemo vam uskoro moći reći više. Prvo pogledajte naše najbolje VPN-ove za Clemson-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

S obzirom na broj stanovnika, sveučilište u velikoj mjeri definira karakter grada. Iako škola datira iz 1889. godine, zajednica je dobila ime Calhoun. 1943. godine gradski čelnici preimenovali su u grad Clemson. Iako je na Sveučilištu dostupno stanovanje, mnogi studenti žive izvan kampusa u širokom rasponu različitih stambenih kompleksa.

Poput mnogih južnih gradova, pločnici su uglavnom izostali s tog područja. Izuzetak je područje grada. Kako vrijeme odmiče, sve će više građevina steći povijesni status. Konzervativci su 2001. obnovili skladište Clemson (vlak). Izgrađena 1893. godine, vratili su joj izvorni izgled. Iako je zatvorena 2016. zbog cestovnog projekta, očekuje se da se ponovno otvori i ponovno bude aktivna.

Ako je Clemson na bilo kojem popisu za posjetiti iz bilo kojeg razloga, možda ćete imati stanke. Srećom, mnoge tvrtke nude besplatni WiFi zaštitnicima. Iako je to dobro za korisnike, super je i za kibernetičke kriminalce. Istina je da cyber kriminala može biti bilo gdje. Ne pretpostavljajte, jer je Clemson mali da je izvan toga. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To svima čini mnogo teže da ukradu vaše osjetljive podatke.

Sljedeći je razlog korištenja VPN-a dok ne postoji kako bi vam se pomoglo u rješavanju geo-ograničenja. Ako ste bili na poslu ili u školi, vjerojatno ste primijetili internet dadilju. Drugim riječima, organizacije, tvrtke, pa čak i neke zemlje imaju vatrozid kako bi blokirali svoje korisnike od određenog sadržaja. Pomoću VPN-a možete zaobići te vrste ograničenja. Na taj način ne morate propustiti sportsku ekipu u istom gradu ili bilo što drugo što želite gledati zbog svog mjesta.

Sad kad vidite praktične razloge za korištenje jedne, možda ćete otkriti drugu upotrebu nakon što se prijavite za uslugu. Razgovarajmo malo o onome što trebate znati pri odabiru VPN-a.

Za početak, VPN-ovi štite svoje članove pomoću protokola šifriranja. Najbolja od njih je OpenVPN opcija. Gotovo svaki pojedinačni davatelj ponudit će vam tu mogućnost. Ako trebate izabrati između TCP i UDP verzije, obje će funkcionirati u redu. Razlika je u tome što je UDP najbrži. To je važno ako pokušavate strujati bilo koji viši sadržaj. Ako imate problema sa vezom, TCP je bolja opcija za vas.

1. Najbolji VPN za Clemsona: IPVanish

IPVanish

U gradu Clemsonu zapravo nema puno. Zbog toga ćemo odabrati poslužitelj u Atlanti. Koristimo IPVanish poslužitelje u Atlanti cijelo vrijeme otkad je naš ured u tom području. Iz iskustva vam možemo reći da su poslužitelji u Atlanti istovremeno brzi i pouzdani. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. To ih čini odličnom opcijom za korištenje.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish ima 48 poslužitelja u Atlanti (opet jer je to najbliži grad) i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Atlanti i otkrili da brzina iznosi 63,76 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish Atlanta test brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Clemsona: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Atlantu (budući da je najbliži glavni grad). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo server u Atlanti i brzina je bila 58,49 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Atlanta

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Clemsona: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphija, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje 8 poslužitelja Atlante. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je 57,65 Mbps, što je u skladu s ostalim uslugama na našem popisu.

CyberGhost Atlanta test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Clemsona: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN ugošćuje 39 servera u Atlanti. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 370 u Atlanti i otkrili smo da je učinak prilično dobar sa brzinom prenosa od 60,11 Mbps..

NordVPN test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 24-mjesečnim članstvom.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Clemsona: StrongVPN

StrongVPN

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. Prije je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

ZemljeLokacijeServersUSA Lokacije poslužiteljaSoftverMjesečjegodisnjeRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows$ 7,50$ 52,497 dana

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN ugošćuje 20 poslužitelja u Atlanti. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Atlanta. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Atlanti testirali smo svoju brzinu i utvrdili da je brzina 59,97 Mbps.

Snažan test brzine Atlanta

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju jamstvo vraćanja novca bez otvarača.

StrongVPN

Postoje i druge opcije koje možete pronaći u našoj top 10 VPN popis usluga. U skladu s tim, osjećamo da smo vam osigurali čvrste odluke. Donijeli smo odluke na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Potražili smo i davatelje usluga sa poslužiteljima koji se nalaze u blizini područja Clemson. Na taj ćete način pronaći najbolje brzine. Svi pružatelji usluga imaju sjajne mreže i svi su poznati. Potrebne su vam dobre brzine ako planirate prenositi HD ili neprekidne opcije reprodukcije i poželjet ćete odabrati pružatelja usluga s dobrom reputacijom. Uz našu pomoć možemo vam pomoći informirati vas o najboljim mogućnostima.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map