Najbolji VPN-ovi za College Station

College StationCollege Station, Texas nalazi se u istočnom i središnjem dijelu države u srcu doline Brazos. Da biste dobili referentni okvir, udaljen je 90 milja sjeverozapadno od Houstona. Područje metroa broji 255 tisuća ljudi, a stvarni grad živi oko 93 tisuće kilometara. Nekoliko je razloga zašto biste posjetili grad. Ipak, najveći razlog posjeta gradu je Texas A&M Sveučilište. Bez obzira koji je razlog vašeg posjeta, nećete htjeti koristiti javni WiFi bez da prvo koristite VPN. Prije nego što objasnimo detaljnije, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za College Station.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Podrijetlo College Station-a datira iz 1860. godine. Kada su se središnjom željeznicom u Houstonu i Teksasu počele graditi kroz ovu regiju. 11 godina kasnije, zakonodavno tijelo bira mjesto za dom poljoprivrede & Strojarski fakultet u Teksasu. Tek 1963. godine škola se preimenovala u Texas A&M. Kao što možete pretpostaviti, fakultetski je sustav najveći poslodavac u regiji.

Naravno, sportski fakulteti su glavni događaji u tom području. Točnije, fakultetski nogomet je ogroman. Teksaški A&M stadion ima oko 102 tisuće ljudi. Sport privlači mnoge i odličan je za ekonomiju grada. Ne boje se potrošiti novac na dobrog nogometnog trenera.

Bez obzira zašto posjetite grad, velika je vjerojatnost da ćete imati stanke. Na sreću, brojne tvrtke nude besplatni WiFi. Prije nego što to iskoristite, trebate koristiti VPN. To je zato što se i kriminalcima sviđa. Možete se kladiti da uvijek netko vreba, samo čeka da pronađe ranjivu metu. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To čini mnogo teže da bilo koji cybercrooks dobiva vaše osjetljive podatke.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Recimo da želite gledati nogometnu utakmicu, ali ne možete dobiti ulaznice. Umjesto da odlazite u bar, željeli biste ga gledati na mreži. Međutim, nailazit ćete na nesvjestica zbog licencnih prava. Korištenjem VPN-a u ovom se slučaju možete povezati s poslužiteljem u drugom području. To zaustavlja softver za otkrivanje da ne zna gdje se nalazite. Na taj način možete uživati ​​u igri onako kako bi i inače voljeli.

Postoji još jedan primjer koji možemo koristiti. Ako pokušate koristiti WiFi u školi, obično će vam blokirati pristup nekim web lokacijama u kojima biste obično uživali. Takvi vatrozidi uobičajeni su u svim školama, pa čak i tvrtkama. VPN će vam pomoći i zaobići ta ograničenja. Sada ćemo pogledati neke od najboljih opcija koje možete upotrijebiti.

1. Najbolji VPN za College Station: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Dallas (jer je najbliža opcija College Stationu). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja USA – Dallas. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Dallasu, a brzina je iznosila 59,55 Mbps.

ExpressVPN test Houston brzine

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za College Station: IPVanish

IPVanish

Najveći sektori gospodarstva College Station-a odnose na sport i sveučilište. Iako na College Station-u posebno nema poslužitelja, povezivanje s poslužiteljem u Dallasu pružit će vam velike brzine. IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN tvrtki. To ih čini jednim od naših najboljih izbora za korištenje VPN-a dok se nalazite na College Stationu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish ugošćuje 36 poslužitelja u Dallasu i možete se odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer dal-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Dallasu, dal-a26, zbog blizine College Stationa i otkrili smo da brzina iznosi 63,83 Mbps.

IPVanish test brzine u Houstonu

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN za College Station: PureVPN

PureVPN

PureVPN posluje od 2007, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android

CountriesServersProtocols
58750SSTP, PPTP, L2TP, Otvori

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

Budući da smo htjeli testirati server u blizini College Station-a, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Houstonu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 61,35 Mbps.

PureVPN Houston test brzine

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničen VPN i pristupiti samo svim njihovim lokacijama poslužitelja 4,99 dolara mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

Iako smatramo da smo vam pružili najbolje dostupne mogućnosti, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis usluga. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Mnogi pružatelji usluga imaju poslužitelje smještene u regiji ili oko nje. Na taj način možete biti sigurni da ćete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming sadržaja uživo. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti najbolju dostupnu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map