Snapchat logotipSnapchat je vrlo popularan program za razmjenu poruka za mobilne uređaje. Kad nekome pošaljete poruku, ona se „samouništi“ nakon nekoliko minuta. Ghost maskota nosi naziv “Ghostface Chillah”, koja je nazvana po Ghostface Killa Wla-Tang Klana. Prema Google Playu, ima preko 500 milijuna preuzimanja širom svijeta. Naravno, to ne uključuje upotrebu iPhonea. Iako mnogi korisnici vole program zbog njegove jednostavne uporabe i relativne sigurnosti, možete naići na ograničenja u školi, poslu, pa čak i zemljama poput Irana, Kine i dijelova Bliskog Istoka i Azije. Da biste zaobišli ovaj problem, trebate koristiti VPN. Na taj način možete zaštititi svoju privatnost i zaobići geo-blokove. O tome ćemo ubrzo objasniti.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir

Iako se mnogi oslanjaju na Snapchat za slanje poruka i objavu slika putem interneta, neki misle da su sigurni od znatiželjnih očiju. Budući da poruke nestaju, mogli biste pomisliti da ih možete koristiti za osjetljive informacije. Međutim, to nije uvijek slučaj. Na primjer, netko bi mogao presresti vaše poruke prije nego što se izbriše. Ako ondje imate osjetljive podatke, to predstavlja rizik. Međutim, upotreba VPN-a stvorit će sigurnu i šifriranu vezu, što će svima mnogo teže ukrasti vaše osobne podatke.

Tehnologija vatrozida i web filtriranja uvijek se poboljšava. Ako ste u školi ili radite u tvrtki koja posjeduje računala, vjerojatno ćete naići na vatrozid. Da bi povećale produktivnost i izbjegle ometanja, škole i tvrtke provode neku vrstu blokade. Također možete naići na cenzuru u različitim dijelovima svijeta. Zemlje poznate po zabrani Snapchata i drugim web-lokacijama društvenih medija uključuju Kinu, Iran, Tursku (iako, ne uvijek), Vijetnam, Sjevernu Koreju i neke druge dijelove Bliskog Istoka. Korištenjem VPN-a u ovom se slučaju možete povezati s osiguranim poslužiteljem u drugom području. Uz to, promet je šifriran, pa ga je puno teže blokirati.

Koji je najbolji VPN za Snapchat?

Postoji nekoliko čimbenika pomoću kojih smo napravili naš popis najboljih VPN-ova za Snapchat.

 • Visoke razine enkripcije za bolju zaštitu privatnosti.
 • Podrška za mobilne uređaje, uključujući Android i iPhone.
 • VPN-ovi koji ne vode evidencije upotrebe.
 • Pouzdanost VPN mreže koja omogućuje stabilnost.
 • Velike mreže za pomoć u vezi s geo-ograničenjima.

Sada, neke pojedinosti o našem popisu najboljih VPN usluga za deblokiranje Snapchata.

1. Najbolji VPN za Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN je naš najbolji izbor za Boston

 • Najbolja cijena – 6,67 dolara mjesečno. za 15 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 30 dana garancija povrata novca bez rizika
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, usmjerivač
 • Mreža – 160 lokacija poslužitelja u 94 zemlje
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten na Britanskim Djevičanskim otocima
  Najbolji VPN-ovi za Samsung Galaxy S20, Plus i Ultra

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sigurne VPN servere u New Yorku

 • Najbolja cijena – 3,49 dolara mjesečno. 36 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – garancija za povrat novca u roku od 30 dana
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Mreža – 87 lokacija poslužitelja u 59 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten u Panami

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

  Najbolji VPN-ovi za Kodi

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Snapchat: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost je savršen za početnike sa poslužiteljima u NYC-u

 • Najbolja cijena – 2,75 USD mjesečno. 36 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 45 dana garancije povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 112 lokacija poslužitelja u 90 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten je u Rumunjskoj

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark se jednostavno koristi sa poslužiteljima u Bostonu

 • Najbolja cijena – 1,99 dolara mjesečno. za 24 mjeseca (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 30 dana garancije povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 68 lokacija poslužitelja u 61 zemlji
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten na Britanskim Djevičanskim otocima

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2023. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

  Najbolji VPN-ovi za Cydia

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

5. Najbolji VPN za Snapchat: Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetuPIA je P2P prilagođen VPN poslužiteljima u regiji

 • Najbolja cijena – 3,33 USD / mjesečno za 12 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 7-dnevna garancija povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 52 lokacije poslužitelja u 30 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten je u Sjedinjenim Državama

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Za ostale opcije uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis. Međutim, ne bi trebali. Donijeli smo svoje odluke na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti, pa čak i cijene. Također smo tražili dobavljače s velikim i stabilnim mrežama. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Bez obzira koji ste odabrali, sve imaju dobre mreže. Ako planirate sigurno koristiti Snapchat, mreže su važne. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti odluku koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me