Najbolji VPN-ovi za Delhi

delhi, IndijaDelhi, Indija je drugi najveći grad u državi i ima stanovništvo od nešto više od 16,8 milijuna ljudi. Velika arhitektura dio je ovog drevnog grada i dobro je poznata po svojim velikim povijesnim nalazištima. To je zato što stanovnici kontinuirano okupiraju grad od 6. stoljeća prije Krista. Ako ćete biti u Delhiju iz poslovnih, zadovoljnih ili drugih razloga, trebali biste koristiti VPN u bilo kojem trenutku dok pregledavate internet. Dijelit ćemo razloge zašto uskoro, ali prvo, pogledajte naše najbolje izbore za najbolje VPN-ove za Delhi.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
3IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Prvi stanovnici vjerojatno su naselili to područje u drugom tisućljeću prije Krista. Međutim, arheolozi su pronašli samo relikvije iz 3. stoljeća prije Krista. 1206. godine Delhijski Sultanat počeo je graditi prvu džamiju. Grad je od davnina imao dio vladara i nestabilnost u regiji.

U modernija vremena Delhites uživa u najvećem trgovačkom centru na sjeveru Indije. Uz arhitekturu i vrtove, možete očekivati ​​da ćete vidjeti mjesta poput Indijskih vrata, Nacionalnog muzeja u Delhiju, Chandni Chowk & Chawri Bazar i još mnogo toga. Dodajte to rastućem gospodarstvu koje radi na modernizaciji i imate recept koji privlači mnoge posjetitelje.

Kada posjetite Delhi ili New Delhi (budući da su udaljeni 12 milja) korištenje VPN-a dok ste u gradu pomoći će vam da se cenzura upoznate. Indija nema jaku politiku glede filtriranja, ali postoji nekoliko web stranica i aplikacija koje su obično blokirane. Spajanjem na VPN poslužitelj izvan zemlje, možete zavarati softver da misli da se nalazite negdje drugdje. Tada ćete tamo moći vidjeti ograničeni sadržaj.

Drugi razlog upotrebe VPN-a u Delhiju je da zaštiti svoju privatnost. Ako planirate koristiti bilo koju od dostupnih WiFi usluga, riskirate da vas čekaju cyber-kriminalci. Nitko ne želi da im se podaci ugroze tijekom putovanja. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i kriptiranu vezu s poslužiteljem po vašem izboru. To puno više otežava radoznalim očima da ukradu vaše osjetljive podatke.

Od zaštite vaše privatnosti do obilaska indijske cenzure, upotreba VPN-a je dobra ideja kada ste u Delhiju. To su dva velika razloga za korištenje jednog, ali možda ćete ih pronaći više nakon što imate uslugu. Međutim, sa svim raspoloživim mogućnostima, lako se zbuniti zbog izbora. Sada kada smo vam pokazali važnost upotrebe VPN-a, prijeđimo na neke stvari koje ćemo tražiti.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Delhi.

1. Najbolji VPN za Delhi: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Delhi test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve” i odaberite Indiju. U ovom trenutku možete odabrati lokacije poslužitelja Chennai. Kao što vidite, poslužitelj u Chennaiju izveo je najbolje od bilo kojeg VPN-a brzinom od 95,10 Mbps u New Delhiju.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Delhi: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA Delhi test brzine

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da PIA u Delhiju ima dobre rezultate sa brzinom prenosa od 35,55 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

3. Najbolji VPN za Delhi: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Delhi je glavno trgovačko središte na sjeveru Indije, a na tom području nalaze se neki poslužitelji. Zato ćemo odabrati poslužitelj u najbližoj lokaciji na kojoj je smješten IPVanish, New Delhiju u Indiji. Imaju jednu od najboljih mreža u regiji i dovoljno su brzi da učine sve što želite učiniti. Njihova blizina grada čini ih jednim od naših favorita za upotrebu u Delhiju.

IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je u našim testovima brzine dosljedno najbrži VPN u Aziji. Naći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom Azije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish Delhi test brzine

IPVanish domaćin je dva poslužitelja u New Delhiju u Indiji (najbliži poslužitelj u regiji) i možete se povezati s bilo kojim od njih. Testirali smo IPVanish server u New Delhiju u Indiji i otkrili da brzina iznosi 25,36 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

I tamo imate najbolje mogućnosti za VPN davatelje usluga koje koristite tijekom posjeta Delhiju. Naravno, još uvijek možete slobodno pogledati naše top 10 VPN ako želite druge mogućnosti. Budite sigurni da pružatelj usluga kojega pogledate ima poslužitelje koji se nalaze na tom području. Donijeli smo svoje odluke temeljene na sigurnosti, brzini, pouzdanosti, pa čak i cijeni. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima u istom području kao i Delhi. Na taj način ste sigurni da ćete dobiti najbolje dostupne brzine. S našim mogućnostima imaju sve dobre mreže, tako da nema lošeg izbora. Za streaming sadržaja ključne su dobre brzine. Nadamo se da možete koristiti naš vodič za donošenje najboljih odluka koje će vam pomoći u vašim potrebama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map