Dhaka, BangladešDhaka, Bangladeš je glavni i najveći grad u državi. Budući da ima gotovo 19 milijuna ljudi, četvrti je najnaseljeniji grad na svijetu. Budući da je Dhaka udaljena svega 118 četvornih kilometara, to je najnaseljeniji grad na svijetu. U posljednje vrijeme bilježi prilično velik rast, a strane i domaće investicije užurbano. Smatra se i da je to jedan od najbrže rastućih gradova u okolici. Ako planirate posjetiti grad, svakako ćete htjeti koristiti VPN prije povezivanja na WiFi. Na trenutak ćemo vam reći zašto, ali prvo pogledajte naše preporuke za najbolje VPN-ove za Dhaka.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
3PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir

Povijest grada seže u prvo tisućljeće. 1608. Carstvo Mughala stari grad Daka proglasilo je glavnim gradom. Kad su Britanci 1800. osvojili Daku, grad je patio od gladi i propasti. Britanska vladavina nije prestala sve dok zemlja nije stekla neovisnost 1947.

Časopis Time 2011. godine Dkaku je naveo kao novo kovani megacity, a on je politički i poslovni centar zemlje. Stvari koje privlače posjetitelje u grad uključuju muzeje, tvrtke, arhitektonske zgrade, slikovite šetnje, obilazak brodom i još mnogo toga. Kao što vidite, tamo se puno može učiniti za vrijeme pada. Imajte na umu da grad gotovo pukne po šavovima.

Ako planirate koristiti internet u Daki, možda ćete imati problema sa brzinom i stabilnošću. U cijeloj zemlji Bangladeš ima jednu od najnižih stopa korištenja interneta na svijetu. Međutim, trebali biste biti u mogućnosti uspostaviti internetsku povezanost u nekim ustanovama i hotelima. Ako ga trebate koristiti, tada ćete se htjeti zaštititi VPN-om. Možete se kladiti da postoji puno cyber kriminalaca koji samo čekaju da vam ukradu privatne podatke. Stvaranjem sigurne i kriptirane veze s poslužiteljem, zločincima će biti mnogo teže kompromitirati vaše podatke.

Još jedan razlog za korištenje VPN-a dok je u Daki je zbog cenzure. Zemlja Bangladeš često blokira web stranice za koje smatra da nisu prikladne. Lokalni davatelji usluga također će blokirati sve portove, osim HTTP / HTTPS. Korištenjem VPN-a možete učiniti da softver za blokiranje pomisli da se nalazite negdje drugdje. Također je korisno zaobići blokade vrata s kojima ćete se suočiti.

Kao što vidite, to su dva najveća razloga za korištenje VPN-a dok ste u Daki. Međutim, nakon prijave na svoj račun možda ćete naći drugu upotrebu. Od zaustavljanja cyber-kriminalaca do rješavanja problema s cenzusom, VPN-ovi će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Sada kada smo vam pokazali zašto su važne, moramo vam reći nekoliko stvari.

VPN-ovi rade korištenjem protokola šifriranja. Međutim, mogu biti zbunjujuće ako želite najbolju zaštitu. Najbolji protokol za korištenje je OpenVPN kad god možete. To je industrijski standard, jer nudi najbolji spoj brzine i sigurnosti. Kod nekih pružatelja usluga možda ćete vidjeti mogućnost između UDP i TCP verzije. UDP je obično najbolji izbor jer je najbrži. No TCP verzija je bolja ako imate problema sa vezom. Budući da postoji velika mogućnost da imate problema s vezom u Bangladešu, možda biste bili sigurni da vam usluga pruža tu mogućnost.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Dhaka.

1. Najbolji VPN za Dhaka: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test Dake brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Asia Pacific, a zatim otvoriti Bangladeš. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Dhaki, a brzina je iznosila 30,18 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Dhaka: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test brzine Dhaka

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA je domaćin mnogim VPN poslužiteljima diljem Azije, uključujući nekoliko Bangladeša. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Dhaka. Odatle možete odabrati mjesto poslužitelja. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 24,32 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pogledajte HMA ponude

3. Najbolji VPN za Dhaka: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN Daka test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Bangladešu, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Bangladešu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što možete vidjeti, naša brzina preuzimanja bila je 48,28 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 74% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 2,88 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Pogledajte ponude PureVPN

Kada tražite VPN uslugu za upotrebu u Dhaki, smatramo da smo vam pružili najbolje mogućnosti. Međutim, možete pogledati naše top 10 VPN popis. Samo budite sigurni da odabrani pružatelj ima poslužitelje koji se nalaze na tom području. Donijeli smo odluke na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti i cijene. Također smo tražili davatelje usluga koji imaju poslužitelje u Daki. Na taj način možete postići najbolje brzine. Ako planirate bilo šta strujati, važne su dobre brzine. Na našem popisu nema loših izbora, jer svi imaju dobru mrežu. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete pravu odluku za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me