Najbolji VPN-ovi za Eugene, Oregon

Eugene, OregonEugene, Oregon je srednji grad, smješten prilično blizu obale Oregona. Ima populaciju od gotovo 170 tisuća ljudi, a područje metroa dom je oko 370 tisuća. Ovaj zeleni grad ima dosta različitih stvari za privlačenje turista, a jedna od najvažnijih je Sveučilište Oregon Ducks. Ako putujete kako biste gledali svoju omiljenu ekipu kako igra u Autzen “Zoološkom vrtu” ili iz drugih razloga, poželjet ćete koristiti VPN kada koristite javni WiFi. Reći ćemo vam zašto u trenu. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Eugene.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

1846. Eugene F. Skinner stigao je u dolinu Willamette (izgovara se wil-bjekstvo-ette) sa 1200 ostalih kolonista. Lokalni starosjedioci savjetovali su Skinner da se izgradi na visokom terenu da ne bi došlo do poplave. Izgradio je prvu kabinu Angloa na onome što je sada Skinner’s Butte. Služila je kao trgovačka pošta, a registrirana je kao službena pošta 1850. godine.

Danas postoji mnogo različitih faktora koji pokreću ekonomiju. Ima mnogo visokotehnoloških industrija, muzeje, povijesne lokacije, blizu je obale Oregona, rijeka Willamette i Mckenzie koja teče kroz grad, jahtijskog kluba Eugene i još mnogo toga. Unatoč drugim školama koje se nalaze u Eugeneu ili u blizini, škola koja dobiva najviše pozornosti je Sveučilište u Oregonu. Škola ima vrlo veliki booster i Alumni po imenu Phil Knight. Osnivač je i izvršni direktor tvrtke Nike Apparel, a u jednom je intervjuu izjavio da je donirao 100 milijuna dolara školi.

Bez obzira na vaše razloge za posjet Eugene području, postoji dobra šansa da ćete htjeti koristiti javni WiFi. Ako je to slučaj, prvo morate koristiti VPN. To je zato što cybercrooks vreba oko. Ne morate ići daleko da biste čuli kako krši podatke neke tvrtke. Iako o njima ne možete ništa učiniti, korištenje VPN-a pomoći će u osiguravanju i šifriranju vaših podataka od onih koji bi ih htjeli ukrasti.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da biste zaobišli mreže i geo-ograničenja. Od škola, poduzeća, organizacija, pa do nekih zemalja, vatrozidi su posvuda. Upotrebom VPN-a možete softver natjerati da misli da se nalazite negdje drugdje. Super je i zbog toga što su šifrirane informacije zaštićene od cenzora. Na taj način možete vidjeti što biste željeli, baš kao i obično. Isto se primjenjuje ako ste ikada iskusili sportske nesvjestice. Ne biste trebali propustiti svoj omiljeni sportski događaj jer se slučajno nalazite u istoj regiji u kojoj je igra.

Tamo imate dva najveća razloga za korištenje VPN-a dok ste u Eugeneu. No, možda ćete otkriti da ih ima više. Bez obzira želite li se zaštititi od cybercrooks-a ili zaobići mrežu i geo-ograničenja, korištenje VPN-a je sjajna ideja. Uz sve dostupne opcije protokola, pri odabiru protokola želite koristiti ili protokole šifriranja IKEv2 ili OpenVPN. Ako vam davatelji omoguće opciju između verzija OpenVPN-a, UDP verzija je najbrža. Međutim, TCP verzija prikladna je za one koji imaju problema s vezom.

1. Najbolji VPN za Eugene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN ima komponente brzog VPN pristupa i MediaStreamer. Zajedno djeluju kao pametni DNS servis za deblokiranje pristupa sadržaju koji je ograničen geološkom ograničenju. Također će vam pomoći kodirati vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na web stranici ExpressVPN naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To se, naravno, odnosi na Seattle (budući da je najbliži). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Seattle. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Portlandu i brzina je bila 115,58 Mbps.

ExpressVPN test brzine Portlanda

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Eugene: IPVanish

IPVanish

Eugene ima prekrasan krajolik i mnogo toga što treba vidjeti i učiniti. Ipak, najbliže mjesto poslužitelja za IPVanish je Seattle. Zbog toga se tamo želite povezati s poslužiteljem. Kad to učinite, ustanovit ćete da su veze u gradu brze i da bi trebale funkcionirati sasvim u redu za vaše potrebe. Zbog toga je IPVanish jedan od najboljih izbora za korištenje u Eugeneu.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN softver$ 7,50$ 58.497 dana

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u SAD-u za naše testove brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom regije. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 41 poslužitelja u Seattlu i možete se povezati s bilo kojim od njih. Imaju veliku brzinu i dobro se snalaze. Testirali smo IPVanish server u Seattlu i otkrili da brzina iznosi 126,88 Mbps.

IPVanish test brzine u Portlandu

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN za Eugene: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na plan s dužim rokom. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je nekoliko poslužitelja u Seattlu (budući da je Eugene najbliži lokaciji). Nažalost, klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo poslužitelj Sjedinjenih Država u Seattlu i utvrdili da je njegova učinkovitost bila 126,34 Mbps prilikom testiranja servera u Portlandu.

NordVPN test Portland brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 2-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

4. Najbolji VPN za Eugene: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMesečno18 mjeseci.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ * 11.99$ 49.5045 dana

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili drugim. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u blizini Eugene-a, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Seattlu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 120,04 Mbps kad smo koristili testnu lokaciju Portlanda.

CyberGhost Portland test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Eugene: PIA

Privatni pristup internetuPrivatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 28 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Naveli su lokacije poslužitelja abecednim redom po državama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Seattlu (jer je najbliža Eugeneu).

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMjesečnik2 GodineRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6,45$ 59,957 dana

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Windows klijent klijenta PIA vrlo je jasan. Nećete pronaći puno u tome što se tiče upotrebe i postavljanja. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 125,44 Mbps kad je bila spojena na poslužitelj u Seattleu i testirala se s Portland testnom lokacijom.

PIA test brzine Portlanda

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost u Seattlu. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Iako možete pogledati našu top 10 VPN popis usluga, mislimo da ćete biti dobri s našim vrhunskim uslugama. Donijeli smo odluke na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Mnogi pružatelji usluga imaju poslužitelje smještene u Eugene ili u blizini. Na taj način nećete imati problema sa brzinom. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzeti ili strujati bilo koji sadržaj. Nitko ne voli vidjeti ikonu za punjenje pa ćete poželjeti najbolje moguće brzine. Kada koristite naš vodič, možete donijeti informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map