Najbolji VPN-ovi za Evanston

Evanston, IlEvanston, Illinois je grad koji se nalazi 12 milja sjeverno od Chicaga. Od 2010. godine imala je 74 tisuće stanovnika. Naravno, postoje mnoge atraktivne stvari u području koje uglavnom proizlazi iz blizine Chicaga. Pored lokacije, dom je Wildcats University of Northwestern. Ako ćete posjetiti grad, sigurno ćete htjeti koristiti VPN dok koristite javni WiFi. Prije nego što vam kažemo zašto je to tako važno, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Evanston.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Prije 1830-ih, područje Evanstona bilo je uglavnom nenaseljeno. Osnivanje grada 1851. godine najvećim je dijelom rezultat grupe poslovnih vođa koji su osnovali Sveučilište Severozapad. Osnivači sveučilišta predali su planove za grad nakon što su od dr. Johna Fostera kupili nekoliko stotina hektara zemlje. Nazvali su grad Evanston u čast Johna Evansa jer je on bio jedan od njihovih vođa. Evans je također imao ruku u povijesti Kolorada.

Ovih dana možete pronaći brojne stvari koje trebate obaviti dok ste u Evanstonu. To uključuje kazališna iskustva, svjetionik Grosse Point, povijesni centar Evanston, nekoliko muzeja, sportska događanja i još mnogo toga. Bez obzira što želite raditi tamo, možete ga pronaći ako u područje uključite Chicago. Neće vam ostati bez posla za vrijeme posjete gradu.

Međutim, vjerojatno ćete koristiti javni WiFi kada to učinite. Ako je tako, imate sreće. Mnoga poduzeća nude svojim korisnicima besplatni javni WiFi. Iako je to sjajno, može biti i opasno. Kad se povežete s VPN-om, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To cyberthievesima otežava krađu vaših osobnih podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da biste zaobišli mrežu i geo-ograničenja. Ako vam je ikad onemogućeno gledanje određenog sadržaja, već znate što je mrežni blok. S druge strane, ako ste ikad pokušali gledati nešto online gdje se emitira na televiziji i bilo je blokirano, znate o geo-ograničenjima. U tom se slučaju povežete s VPN-om na drugom mjestu. Zbog toga će softver pomisliti da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete gledati ili pristupati sadržaju onako kako očekujete.

Iako su to dva najveća razloga za korištenje VPN-a, vjerojatno ćete pronaći druge. Važno je zaštititi svoju privatnost od cybercrooksa i neugodno je kad naletite na geo blokove. Bilo kako bilo, pokrivao vas je VPN. Uz sve opcije protokola koje postoje na raspolaganju možete pronaći nekoliko. Predlažemo da koristite ili IKEv2 ili OpenVPN protokole za šifriranje. Ako imate mogućnost biranja između verzija OpenVPN-a, UDP verzija je najbrža. Međutim, TCP verzija prikladna je za one koji imaju problema s vezom.

1. Najbolji VPN za Evanston: IPVanish

IPVanish

Evanston se nalazi oko 12 milja od Chicaga. Zbog toga ćete dobiti dobra vremena odziva. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. Zbog toga oni postaju naš VPN za Evanston.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish u Chicagu ugošćuje 56 poslužitelja i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer chi.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Chicagu i otkrili smo da brzina iznosi 64,05 Mbps na našoj kablovskoj internetskoj vezi koja dostiže istu brzinu.

IPVanish test za brzinu u Chicagu

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Evanston: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To vrijedi za Chicago (budući da je Evanston najbliži grad). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – Čikago. Kao što vidite, testirali smo server u Chicagu i brzina je bila 58,03 Mbps.

ExpressVPN test za brzinu u Chicagu

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Evanston: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. VyprVPN-ova značajka Cloud omogućuje vam kontrolu nad vlastitim VPN poslužiteljem u oblaku, dok Chameleon protokol pomaže korisnicima u zemljama poput Kine da zaobiđu vladinu cenzuru..

VyprVPN klijent ne daje vam mogućnost odabira određenog broja poslužitelja u Chicagu. Umjesto toga, lokaciju želite prebaciti u Chicago. Od tamo će vas klijent automatski povezati s najboljim VPN serverom u Chicagu. Rezultate testa brzine možete vidjeti dolje. Uspjeli smo postići brzinu preuzimanja od 52,18 Mbps nakon povezivanja s serverom u Chicagu.

VyprVPN Chicago test brzine

VyprVPN je ljubazan što nudi našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 60 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 5,00 USD mjesečno. Novi korisnici pokrivaju trodnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite VyprVPN

Ako ste zainteresirani za gledanje drugih opcija, slobodno pogledajte naše top 10 VPN popis usluga. Ne mislimo da ipak trebate. Odlučili smo se na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i pružatelja usluga sa poslužiteljima smještenima u Chicagu ili u blizini. Na taj način, znate da ćete dobiti najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzeti ili strujati sadržaj. Nitko ne želi vidjeti njihov omiljeni sportski događaj ili međuspremnik web mjesta. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da možete koristiti naš vodič da donesete pravu odluku za vas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map