Najbolji VPN-ovi za Filipine

FilipiniOstrvska država Filipina suverena je država koja je prvu polovicu stoljeća bila pod kontrolom SAD-a, a utjecaj SAD-a i dalje je prilično izražen. Zemlja se sastoji od preko 7000 otoka i 12. je najnaseljenija zemlja na svijetu. Ova zemlja od 100 milijuna ljudi je pretežno katolička. Unatoč nekim zakonima o privatnosti i e-trgovini, ne postoji definicija osjetljivih ili osobnih podataka. Drugim riječima, važeći zakoni ne navode ono što oni zapravo štite. Vlada obično ne prati svoje građane mnogo, osim ako nije u svrhu određivanja porezne obveze. Bez stvarnih pravila o zaštiti privatnosti, ako putujete na Filipine, bilo bi pametno koristiti VPN.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Internetska brzina na Filipinima i dalje se poboljšava. Bez obzira na to gdje se nalazite u državi, uvijek postoji cyber-kriminalac koji želi uhvatiti podatke nesumnjive osobe. To je prvi razlog za korištenje VPN-a. Nitko ne želi da njihovi osjetljivi podaci budu ukradeni. Spajanjem na VPN stvarate sigurnu i šifriranu vezu. To cyber-kriminalcima znatno otežava krađu vaših podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Iako se tamo ne morate brinuti zbog cenzure, gledanje ili strujanje sadržaja koji biste inače vidjeli može biti teško. Kompanije često blokiraju pristup medijima koji su izvan njihovog ciljanog područja. Kad se povežete s VPN serverom u regiji koju želite pregledati, softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. Jednostavno odaberite poslužitelj u drugoj regiji i dobro idete.

To su dva najveća razloga za korištenje VPN-a ako posjetite Filipine. Međutim, možda ćete naći drugu upotrebu nakon što se prijavite kod davatelja usluga. Bez obzira želite li zaobići geo-ograničenja ili se zaštititi od cyber napada, lako ste prekriveni VPN-om.

Koji je najbolji VPN za Filipine?

U nastavku smo pogledali nekoliko čimbenika koji će nam pomoći u odlučivanju o najboljim VPN-ovima za Filipine:

 • Poslužitelji velike brzine koji djeluju dobro u regiji
 • Podrška za mobilne aplikacije, uključujući Amazon Firestick
 • Nema pravila dnevnika za anonimnost
 • Snažna stabilnost poslužitelja kako bi se izbjeglo prekid veze
 •  Mogućnost obilaženja geo-ograničenog sadržaja
 • Šifriranje vojne klase radi zaštite od znatiželjnih očiju

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Filipine:

1. Najbolji VPN za Filipine: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Filipini

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Asia Pacific, a zatim otvorite Singapur. U ovom trenutku možete odabrati jedan od tamošnjih poslužitelja. Odabrali smo poslužitelj u Singapuru i brzina je bila 106,83 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Filipine: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Filipinski brzi test

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u tom području. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od poslužitelja u blizini. Kao što vidite, testirali smo server u Singapuru i brzina je bila 100,03 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Filipine: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine na Filipinima

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate na Filipinima. Kad smo se povezali sa serverom u Singapuru i dobili brzinu od 67,73 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Filipine: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Filipinski test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Singapuru (budući da je to najbliža lokacija), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Singapuru i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja tamo. Povezali smo se sa serverom u Singapuru i dobili smo brzinu od 84,60 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Filipine: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Koliko god brzo rastuće stvari u zemlji, ne bi trebalo čuditi da mnogi VPN-ovi imaju lokacije u glavnom gradu. To uključuje IPVanish. Iz osobnog znanja možemo vam reći da će raditi dobro, bez obzira u kojem se području zemlje nalazite. Brze servere možete očekivati ​​na više lokacija poslužitelja od mnogih drugih VPN usluga. Zbog tih razloga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska na Filipine.

IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine gdje provodimo naša ispitivanja brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u cijeloj regiji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test brzine na Filipinima

IPVanish domaćin je brojnih poslužitelja u tom području i možete se povezati s bilo kojim od njih. Ako vidite servere koji u nazivu poslužitelja imaju slovo “a”, to su najbrži. Na primjer, tražila bi oznaku sličnu nml-A01.ipvanish.com. (nalazi se u Manili). U većini slučajeva primijetit ćete da su „a“ poslužitelji najbrži. Testirali smo IPVanish poslužitelj tamo (mnl-a05) i otkrili da brzina iznosi 96,52 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Mogli biste pogledati naše 10 najboljih VPN usluga ako želite različite opcije, ali smatramo da vam neće trebati. Odabrali smo opcije koje smo spomenuli jer su sveukupno najbolje. Odlučujući čimbenici u našem odabiru temelje se na brzini, sigurnosti, regionalnim lokacijama i cijeni. Uz to smo odabrali i one s velikom mrežom poslužitelja na koje se možda želite povezati. Pouzdani davatelji VPN-a su oni koji će pružiti brze mreže za streaming HD sadržaja s drugih lokacija i zaštititi vašu privatnost. Naravno da naše selekcije rade i jedno i drugo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map