Najbolji VPN-ovi za filmski klub Lifetime

Životni filmski klubA + E Networks objavio je da će Lifetime pratiti vodstvo drugih kabelskih kanala i ponuditi vrhunsku uslugu streaminga pod nazivom Lifetime Movie Club. Povrh svega, znači da se programiranje sa postaje nude sami, a da ih kabelska ili satelitska kompanija ne kontrolira. Životni vijek je najnoviji kanal u popularnom naletu stanica za razonodu grupi pojedinaca koje ova industrija naziva rezačima kablova. Na ovu 30. godišnjicu snimanja filmova, LMC će ponuditi više od 30 filmova, osvježenih tjedno. Kao i kod ostalih usluga, i ovaj kanal bio bi nedostupan izvan SAD-a i teritorija, ali možete ga gledati s bilo kojeg mjesta putem VPN-a..


RankVPN uslugaPriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ovdje je popis značajki ove nove usluge struje.

 • komercijalno besplatno
 • novi filmovi dodaju se tjedno
 • 3,99 USD mjesečno nakon tjednog besplatnog probnog razdoblja
 • nije potrebna pretplata za kabel ili satelit.

LMC ima nekoliko razlika koje za neke mogu biti prijelomne točke. Za jednu, za razliku od svojih natjecatelja, klub ne nudi linearni feed. Dakle, ako biste željeli pogledati film u trenutku kad je emitovan, zapravo biste ga trebali gledati na TV-u. Druga je razlika što se tiče dostupnih platformi. Lifetime Movie Club trenutno je dostupan samo na iPhoneu, iPadu i iPod Touchu. Trenutno se ne spominju druge platforme, međutim, ekskluzivnost Applea može biti samo privremena, kao što je bila HBO.

Dobra usluga uključuje komercijalni status besplatno. Neke od ostalih OTT usluga koje se nude na tržištu danas imaju povremene reklame za streaming sadržaja. U skladu s tim, te iste postaje također emitiraju sadržaj uživo. Možda ne nudeći opciju za streaming uživo, oni mogu odlučiti da neće imati reklame.

Ako se ne možete dovoljno napraviti za TV filmove, a želite gledati filmove poput Cvijeća na tavanu, Coco Chanel, Djevojka poput mene: Priča o Gwen Araujo, Putovanje u bogate, Premlade za udaju , i Dawn Anna, ovo je usluga za vas.

Nije iznenađujuće da je LMC dostupan samo na teritoriji SAD-a i SAD-a. To znači da ako planirate putovati izvan SAD-a ili ako živite izvan SAD-a, onemogućio bi vam pristup bez VPN-a. Takva vrsta blokiranja naziva se geoblokiranje. Geoblokiranje se vrši kao način ograničavanja pristupa određenom zemljopisnom području zbog ugovornih prava na licenciranje.

S VPN-om, ipak, možete otključati ovu uslugu. VPN usluga mogla bi vam pomoći na dva različita načina. Prvi način je deblokiranjem sadržaja, a drugi je dodavanje sigurnosti vašem pretraživanju korištenjem enkripcije. Jednom kada odaberete dobru VPN tvrtku, vaš sljedeći korak bi bio preuzimanje klijenta. Nakon toga odabrali biste zemlju koju želite koristiti. U slučaju LMC-a, odabrali biste bilo koji poslužitelj u SAD-u i kliknuli ikonu za povezivanje. U ovom slučaju preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a. ExpressVPN ima brzu mrežu u SAD-u, a pomoću njega ćete moći lako strujati LMC-om.

Isto bi bilo ako želite koristiti bilo koju drugu popularnu uslugu streaminga poput Netflixa. Možete se povezati s bilo kojom regijom Netflixa koju želite, kao i imati pristup sadržaju koji nije dostupan gdje se nalazite. Zašto biste trebali propustiti drugačiji sadržaj, jednostavno zbog geoblokiranja?

VPN usluge nude šifriranje. Iako biste mogli u iskušenju gledati bez zaštite, ne bismo ga preporučili. Kamo god se okrenete, čujete kako ljudi dobivaju ukradene osobne podatke. ExpressVPN ne vodi evidenciju o povijesti pregledavanja, tako da nema potrebe brinuti se o tom dijelu. Zaista je najbolji način zaštite vaših osobnih podataka korištenjem enkripcije koju bi pružila VPN usluga.

1. Najbolji VPN za životni filmski klub: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za životni filmski klub: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za cijeli život filmski klub: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za životni filmski klub: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za životni filmski klub: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ove VPN usluge odabrali smo iz različitih razloga, uključujući brzinu, dostupnost, pouzdanost i sigurnost. Izborom koji smo vam pružili trebali biste biti u mogućnosti ostvariti bilo koji cilj koji imate na umu, ali slobodno pogledajte naš popis 10 najboljih za dodatne mogućnosti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map