ProstoručnoFreeform, ranije poznat kao ABC Family, osnovni je kabelski i satelitski kanal koji je ABC u vlasništvu od 2001. To je podružnica Američke radiodifuzne kompanije – Disney. Ponuda kanala uključuje moderne i obiteljsko orijentirane emisije koje imaju veliku publiku, ali postoje mnoge istaknute serije i filmovi namijenjeni ženama u dobi od 14 do 34 godine. Ako ste u SAD-u, možete gledati besplatno online bez prijave. Ako se nalazite izvan SAD-a, trebate koristiti VPN da biste izbjegli geo-ograničenja. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Freeform.

RankVPN uslugaPriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Vrste programiranja koje biste mogli očekivati ​​u Freeformu (obitelj ABC) uključuju igrane filmove, napravljene za TV filmove, religijsko programiranje i sindicirane emisije. Otprilike 82% američke populacije koja posjeduje barem jedan tv ima pristup ovom kanalu, tako da ako ste u SAD-u, velika je šansa da ga imate ili znate nekoga tko to zna. Naravno, budući da je obiteljski orijentirana, može je gledati cijela obitelj. Pogledajmo neke od programa.

  • Melissa i Joey – Obiteljski show koji je trajao 4 godine i na kojem su se svidjele Melissa Joan Hart i Joey Lawrence, u stilu sličnom showu Tko je šef u 80-ima.
  • The Fosters – Tinejdžerska i obiteljska drama o istospolnom paru koja odgaja multietničku obitelj.
  • Posljednji čovjek stoji – Obiteljska sitcoma u kojoj je Tim Allen otac 3 kćeri i direktor marketinga trgovačkog lanca sportske robe.
  • Uključeno kod rođenja – Najbolje ocijenjena emisija za obitelj ABC o 2 tinejdžera koji su prebačeni na rođenje i žive u 2 vrlo različita svijeta. To je prva serija na mrežnoj televiziji koja je prikazala cijele prizore snimljene američkim znakovnim jezikom (ASL). Također pokazuje neke probleme s kojima se gluha djeca susreću, za razliku od “Heariesa” kako se navodi u emisiji.
  • grčki – Dramska / komična predstava o studentima koji sudjeluju u bratstvima i pokroviteljstvima na izmišljenom sveučilištu Cipar-Rodos.

Ovisno o doba godine, stanica će prikazivati ​​obiteljske filmove pune duljine koji su puštani u kinima. Neki od primjera su kako Grinch krade čistke i božićni odmor nacionalnog Lampoona. To je samo nekoliko emisija i filmova koji su emitovani, ali postoji još mnogo toga. Kako budućnost kablovskih kanala postaje manje izvjesna, postavlja se pitanje što će se događati s kanalima poput ABC Family? Na neke se od njih već može odgovoriti. Freeform (ABC Family) prodao je dio licenciranja emisija mrežnim servisima za strujanje kao što su Netflix i Hulu.

Promjena je nešto s čime je ABC Family upoznat. Zapravo je započeo 1977. kao divizija popularnog TV propovjednika nazvanog Pat Robertson. S vremenom se razvio u obiteljski kanal, a Fox ga je kupio 1998. 2001. godine, ABC je kanal kupio i preimenovao u ABC Family. Mnoge stanice nemaju dugovječnost koju imaju, niti su posvećene prikazivanju obiteljskog emitiranja.

Zašto koristiti VPN za streaming sadržaja iz ABC porodice? Super je ako ste trenutno u SAD-u, ali što ako niste? Ako imate prebivalište i putujete u inozemstvo ili pokušavate gledati iz druge zemlje, onemogućit će vam se gledanje programa izvan SAD-a. Blokiranje se događa jer tehnologija koja dopušta da sadržaj struji također čita gdje se vaše računalo nalazi. To je mjesto gdje bi upotreba VPN-a bila pametna ideja. Sve što biste trebali učiniti je povezati se s poslužiteljem u SAD-u i vi ste spremni. To možete učiniti iz bilo koje zemlje u kojoj se nalazite. Time se tehnologija zavarava u razmišljanju da se nalazite u SAD-u, čak i ako niste.

Još jedna korisna funkcija VPN bavi se sigurnosnim aspektom. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu vezu s poslužiteljem u SAD-u ili bilo kojoj drugoj zemlji na koju se želite povezati. VPN dodaje sloj šifriranja onome što radite na mreži, bilo da pokušavate deblokirati sadržaj poput ovog ili izvodite osjetljivije radnje. Zapravo, mi bismo preporučili korištenje VPN-a za zaštitu vaše privatnosti. U današnjem društvu postoji mnogo ljudi koji bi rado predali vaše osobne podatke.

Do sad biste trebali vidjeti da postoje neke dobre koristi od korištenja VPN-a, a neophodno je i ako planirate gledati Freeform izvan SAD-a. Koji je najbolji? Svi izbori koje spominjemo u gornjoj tablici dobre su opcije, a mi smatramo da biste bili zadovoljni s bilo kojom od njih. Međutim, na popisu imamo neke favorite. ExpressVPN je na vrhu, jer smatramo da je najbolji VPN u cjelini. Nude pouzdanu mrežu i poslužitelje širom svijeta. Nude velike brzine što je dobro za deblokiranje i strujanje sadržaja poput ABC porodice ili bilo kojeg drugog. Treba spomenuti i značajku ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Pomoći će vam da gledate stvari poput Netflixa, ABC obitelji i ostalih bez pretjeranog šifriranja. Dobro je rješenje ako imate problema s brzinom, ali gledate sadržaj nešifriran. SmartDNS će sigurno raditi, ali nedostaje mu zaštita privatnosti VPN-a. Na sreću, članovi ExpressVPN-a imaju neograničen pristup obje usluge.

Uđite odmah i pobliže pogledajte najbolje VPN-ove za Freeform.

1. Najbolji VPN za Freeform: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Freeform: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Freeform: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Freeform: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Freeform: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako želite i druge izbore, pogledajte naše 10 najboljih VPN usluga stranica. Ipak, ne biste trebali. Oni koje ovdje spominjemo na popisu su zbog nekoliko kriterija. Oni se temelje na cijeni, brzini, sigurnosti i lokacijama poslužitelja. Opet, osjećamo da ćete biti sretni s bilo kojom od opcija koje ovdje navodimo. Odabirom VPN-a, želite odabrati onaj koji će deblokirati sadržaj koji želite vidjeti i zaštititi vašu privatnost. Davatelji koje ovdje spominjemo dobro su poznati i sve će to učiniti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me