Najbolji VPN-ovi za Gainesville, Florida

Gainesville, Florida, nalazi se u sjevernom dijelu države. Ima populaciju od oko 127k, ali područje metroa od 337k. Gradovi s ocjenom i ocjenjivanjem gradova su 2007. godine izglasali najbolje mjesto za život u SAD-u i to je dom 5. najvećeg sveučilišnog kampusa po upisu, Sveučilište Florida Gators. Škola je daleko najveći poslodavac u gradu. Ako posjetite Gainesville, želite biti sigurni da ćete koristiti VPN pri korištenju javnog WiFi. Reći ćemo vam više o tome nakon što pogledate naše najbolje VPN-ove za popis Gainesville-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ako ste upoznati s američkom poviješću, možda već znate da su Paleo-Indijanci nastanili područje Gainesville-a prije 12 000 godina. Kad je Hernando de Soto prošao tim područjem 1539. godine, Indijanci su imali slab otpor prema europskim bolestima. Zbog toga su bolesti desetkovale domaće stanovništvo. Španjolsko suzbijanje pobune također je smanjilo stanovništvo. Španjolci su preostalo stanovništvo pretvorili u rimokatoličanstvo i organizirali se u misije.

Danas postoji nekoliko stvari koje privlače ljude na to područje. To uključuje Muzej prirodne povijesti Floride, Muzej umjetnosti Harn, University of Florida College of Arts, kao i 2 velika umjetnička festivala, kazališta, glazbene festivale i još mnogo toga. Kao što smo spomenuli, u gradu su Florida Gators. Njihova nogometna reprezentacija jedna je od najdominantnijih u Jugoistočnoj konferenciji.

Bez obzira koji su vaši razlozi da posjetite grad, postoji dobra šansa da ćete u nekom trenutku koristiti javni WiFi. Prije nego što poduzmete taj korak, važno je najprije koristiti VPN. Dok svi vole besplatni WiFi u lokalnim tvrtkama, i kriminalci ga vole. Možete se kladiti da postoje cybercrooksi koji samo čekaju da iskoriste sve one koji nađu na javnu WiFi mrežu nesiguran. Ako pogledate oko sebe na mjestu na kojem ste, netko s prijenosnim računalom mogao bi vam ukrasti podatke dok ih gledate. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. Zbog toga je svima izuzetno teško dobiti vaše osjetljive podatke.

Drugi dio upotrebe VPN-a je da vam pomogne da riješite mrežna ograničenja i geo-blokove. Oni imaju mnogo imena, uključujući firewall i nestanke. Ako ste na mreži i naiđete na poruku da je blokirano ono što pokušavate vidjeti, to je vatrozid. Slično tome, ako pokušavate gledati nogometnu utakmicu na mreži, bit ćete blokirani jer se prikazuju na TV-u. Spajanjem na VPN poslužitelj možete učiniti da softver za blokiranje pomisli da se nalazite negdje drugdje. Uz to, promet je šifriran, tako da je teško blokirati ono o čemu ne znate.

Ako za vas ima smisla jedan ili oba razloga, pokriva vas VPN. Bez obzira za davatelja za koji se prijavite, davatelji će vam pružiti mnogo različitih protokola. Dvije najbolje koje koriste su IKEv2 i OpenVPN. Iako ne nude svi davatelji prvu mogućnost na svim platformama, oba će raditi dobro. Kad odaberete OpenVPN, davatelji vam mogu dati izbor između TCP i UDP verzije. Ako je to slučaj, UDP je brži, a TCP je odličan izbor za one koji imaju problema s vezom.

1. Najbolji VPN za Gainesville: IPVanish

IPVanish

Gainesville je sjajno mjesto za posjetiti, ima niz atrakcija i ima sjajne vremenske prilike. Međutim, u gradu ne postoje serveri. Zbog toga biste se trebali povezati s serverom u Atlanti (jer je to najbliži grad na tom području). Kad to učinite, ustanovit ćete da su veze u gradu brze i da bi trebale funkcionirati sasvim u redu za vaše potrebe. Zbog toga je IPVanish jedan od najboljih izbora za korištenje u Gainesvilleu.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN softver$ 7,50$ 58.497 dana

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u SAD-u za naše testove brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja za zemlju u cijeloj regiji. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 50 poslužitelja u Atlanti (najbližem poslužitelju u regiji) i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Testirali smo IPVanish server u Atlanti, atl-a47, i otkrili da brzina iznosi 129,95 Mbps.

IPVanish test brzine Jacksonville

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva na pravedan način 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Gainesville: ExpressVPN

ExpressVPN

Kombinacija brzog pristupa poslužitelju ExpressVPN-a i MediaStreamer djeluju kao Smart DNS usluga za deblokiranje sadržaja koji je geo-blokiran. Ne samo da će usluga pomoći kodirati vašu vezu, već će i deblokirati sportske događaje uživo. Na web mjestu ExpressVPN nalazi se čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Atlanti, a brzina je iznosila 68,01 Mbps.

ExpressVPN Jacksonville test brzine

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Gainesville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMesečno18 mjeseci.Refund
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecWindows$ * 11.99$ 49.5045 dana

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili drugim. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom Wi-Fi-ja, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u blizini Gainesville-a, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Atlanti. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 122,51 Mbps.

CyberGhost Jacksonville test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost od pravednog 3,50 USD mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Gainesville: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na dulji vremenski period. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Atlanti (jer je blizu Gainesville). Nažalost, klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Atlantu. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Atlanti i otkrili da radna snaga iznosi 98,41 Mbps.

NordVPN Jacksonville test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 3,99 dolara mjesečno s 2-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Gainesville: PIA

Privatni pristup internetuPrivatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 28 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Naveli su lokacije poslužitelja abecednim redom po državama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Atlanti.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMjesečnik2 GodineRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6,45$ 59,957 dana

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Windows klijent klijenta PIA vrlo je jasan. Nećete pronaći puno u tome što se tiče upotrebe i postavljanja. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 126,47 Mbps kad je bila spojena na Jacksonville server (najbliži tom području).

PIA test brzine Jacksonville

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost u Gainesvilleu. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

Iako mislimo da smo vam pružili najbolje raspoložive mogućnosti, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis usluga. Naš izbor temelji se na brzini, pouzdanosti, cijeni i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze u istoj regiji Gainesville ili oko nje. Na taj način možete postići najbolje dostupne brzine. Naravno, sve naše mogućnosti imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzeti ili strujati sadržaj. Gledanje sportskog događaja uživo može biti frustrirajuće ako se to spremi tijekom važne igre. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Korištenjem našeg vodiča možete pronaći najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map