Green Bay WisconsinEvo našeg popisa top 5 VPN usluga za Green Bay.

 1. ExpressVPNNaš najbolji izbor. Brz, savršen za strujanje.
 2. NordVPN – Sigurne VPN poslužitelje u blizini u Chicagu.
 3. CyberGhost – Savršeno za početnike, poslužitelje u tom području.
 4. Surfshark – Jednostavan je za korištenje s VPN poslužiteljima u Illinoisu.
 5. Privatni pristup internetu – P2P prilagođen poslužiteljima u regiji.

Green Bay je grad u SAD-u i sjedište okruga Brown u državi Wisconsin. Nalazi se na slivu jezera Michigan. Grad je bio industrijska meka i naziv njihove nogometne reprezentacije, Green Bay Packers referenca je na tvornice za pakiranje mesa. U odnosu na ostale NFL gradove, Green Bay je relativno mali. Ako ćete posjetiti grad, htjet ćete se povezati s VPN-om prije povezivanja s bilo kojim javnim WiFi-jem.

Više nego vjerovatno, imat ćete stanke ako posjetite grad. Iako će neki posjetitelji raditi druge stvari, većina će barem jednom koristiti javni WiFi. WiFi je posvuda, a možete se kladiti da ga nude mnoge ustanove u i u blizini Green Baya. Većina smatra da je to sjajna prilika za pristup, a cyber kriminalci bi se složili. Iako će vam to pomoći da spremite podatke na svoj plan podataka ili će vam dati bržu brzinu, također će vas osjetiti na cyberthieves. Kada koristite VPN, možete pomoći u zaštiti osjetljivih podataka od ljudi koji bi željeli ukrasti vaše podatke.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a dok ste u Green Bayu jest da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Bez obzira jeste li putnik ili ljubitelj sporta, s vremena na vrijeme ćete možda imati zemljopisna ograničenja ili nestanke. Ako uživate gledati sport i posjetite grad, već znate da će vam biti onemogućeno gledanje lokalnih timova na mreži zbog prava na licenciranje. Ostala mjesta na kojima možete naći ograničenja uključuju sveučilišta, korporacije, pa čak i neke javne WiFi točke. Spajanjem na VPN poslužitelj u drugom gradu, softver za blokiranje pomislit će da se nalazite negdje drugdje. Dobra VPN usluga pomoći će vam da zaobiđete te vrste ograničenja.

Iako postoje i druge svrhe upotrebe VPN-a, to su najveći razlozi da se koristi. Jednom kada se prijavite, vjerojatno ćete naći drugu upotrebu. Od zaštite vaše privatnosti do zaobilaženja geo-ograničenja, usluga vas je obuhvatila. Kad ste spremni odabrati uslugu, trebate uzeti u obzir nekoliko stvari.

Koji je najbolji VPN za Green Bay?

Na temelju sljedećih kriterija uspjeli smo napraviti našu listu najboljih VPN-ova za Green Bay:

 • Mogućnost gledanja i gledanja geo blokiranih sadržaja i sportova uživo
 • Pouzdanost VPN mreže omogućava dugotrajno povezivanje
 • Aplikacije za mobilne uređaje s više platformi, uključujući Amazon Firestick
 • Brzi serveri u regiji Green Bay
 • Pružatelji pravila bez dnevnika
 • Šifriranje vojnog stupnja radi zaštite vaše privatnosti

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Green Bay:

1. Najbolji VPN za Green Bay: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN je naš najbolji izbor za Green Bay

 • Najbolja cijena – 6,67 dolara mjesečno. za 15 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 30 dana garancija povrata novca bez rizika
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, usmjerivač
 • Mreža – 160 lokacija poslužitelja u 94 zemlje
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten na Britanskim Djevičanskim otocima
  Najbolji VPN-ovi za poljoprivredni simulator 19

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Green BayaAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni najbrži poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Naravno, to vrijedi i za Green Bay. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. Na ovom mjestu možete odabrati lokaciju poslužitelja USA – Minneapolis. Kao što vidite, testirali smo server u Minneapolisu do Green Baya i brzina je iznosila 108,58 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Green Bay: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sigurne VPN servere u Chicagu

 • Najbolja cijena – 3,49 dolara mjesečno. 36 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – garancija za povrat novca u roku od 30 dana
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Mreža – 87 lokacija poslužitelja u 59 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten u Panami

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

  Najbolji VPN-ovi za Brazil

NordVPN test Green Bay brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu (jer je najbliži). Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Chicagu i otkrili smo da performansa iznosi 107,31 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Green Bay: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost je savršen za početnike s poslužiteljima u tom području

 • Najbolja cijena – 2,75 USD mjesečno. 36 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 45 dana garancije povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 112 lokacija poslužitelja u 90 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten je u Rumunjskoj

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Green Bay test brzineBudući da smo htjeli testirati server u blizini Green Bay-a, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje na području Chicaga. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 104,31 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Green Bay: Surfshark

SurfsharkSurfshark je jednostavan za korištenje s poslužiteljima u Illinoisu

 • Najbolja cijena – 1,99 dolara mjesečno. za 24 mjeseca (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 30 dana garancije povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 68 lokacija poslužitelja u 61 zemlji
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten na Britanskim Djevičanskim otocima

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2023. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

  Najbolji VPN-ovi za Pornhub

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Green Bay test brzineZa naša ispitivanja vezana uz Green Bay, željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi na tom području. Nakon što se prijavite, jednostavno kliknite karticu lokacije i upišite lokaciju u traku za pretraživanje. Odatle se možete povezati sa serverom koji se nalazi u Chicagu. Kad smo se povezali s poslužiteljem i testirali u Green Bay, brzina je bila 107,99 Mbps.

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

5. Najbolji VPN za Green Bay: privatni pristup internetu

Privatni pristup internetuPIA je P2P prilagođen VPN poslužiteljima u regiji

 • Najbolja cijena – 3,33 USD / mjesečno za 12 mjeseci (pogledajte sve planove)
 • Jamčiti – 7-dnevna garancija povrata novca
 • VPN aplikacije – Windows, Mac, iOS, Android
 • Mreža – 52 lokacije poslužitelja u 30 zemalja
 • Pravila prijavljivanja – VPN bez prijave smješten je u Sjedinjenim Državama

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine Green BayaWindows klijent klijenta PIA vrlo je jasan. Nećete pronaći puno u tome što se tiče upotrebe i postavljanja. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da je PIA radila na 103,73 Mbps kad je bila spojena na čikaški poslužitelj.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Za one koji traže više opcija, uvijek možete provjeriti našu top 10 VPN popis usluga. Morate biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali gore. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene i sigurnosti. Također smo tražili davatelje usluga sa poslužiteljima koji se nalaze u Green Bayu ili u blizini njega. Na taj način možete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate preuzimanje ili streaming HD sadržaja. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da možete koristiti naš vodič koji će vam pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me