Zemlja GruzijaGruzija se nalazi u Euroaziji i bivša je sovjetska država. Ima populaciju od 3,79 milijuna stanovnika i gustoću naseljenosti od 138 po kvadratnoj milji. Postoje dobri razlozi da posjetite ovu zemlju, uključujući dobru i jeftinu hranu, jeftine muzeje, povijesna mjesta i još mnogo toga. Iako je internet u zemlji dobro uspostavljen, morate biti sigurni da koristite VPN ako planirate koristiti javni WiFi. Objasnit ćemo više o tome u trenu. Prvo ipak pogledajte najbolje VPN-ove za popis Gruzije.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir
3ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
4NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Prema izvještaju Freedomhouse.org, Gruzija je besplatna zemlja za web. Međutim, blizina Rusije dovoljna je da zabrine mnoge. Zato morate koristiti VPN da biste zaštitili svoju privatnost dok ste tamo. Na taj način će vaša sigurna i privatna veza svima otežati kompromitiranje vaših podataka ili gledanje vaših aktivnosti.

Drugi razlog za korištenje VPN-a dok ste u Gruziji jest kako biste se lakše snašli u vladinoj cenzuri i geo-blokovima. Iako nema bezobraznih dokaza, postoje pokazatelji da u nekim aspektima vlada manipulira internetom. Da biste zaobišli ove probleme, morat ćete se povezati s VPN-om na drugom mjestu. To će onemogućiti bilo kojem softveru za blokiranje blokiranje onoga što vidite.

Koji je najbolji VPN za Gruziju?

Iako je korištenje Interneta temeljno pravo u zemlji, bliskost Rusiji pomalo nas zabrinjava. Zbog toga je zaštita od lopova važna. Zato ćemo se prvo usredotočiti na sigurnost, a prvo ćemo vam reći koji je najbolji VPN za Gruziju.

  • Stroga politika bez trupaca nije sigurna u Gruziji
  • Snažna enkripcija s komponentama vojne klase kako bi se zaštitila vaša privatnost od znatiželjnih očiju u regiji
  • Sposobnost da se zaobiđu vatrozidovi i vladina cenzura dok ste na tom području
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Brzi poslužitelji koji dobro funkcioniraju u Gruziji i regiji
  • Pružatelji usluga koji imaju velike i stabilne mreže koji će vam pomoći ukloniti prekinute veze

A sada, pogledajmo nekoliko najboljih VPN-ova za Gruziju.

1. Najbolji VPN za Gruziju: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test za brzinu u GruzijiZa one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN poslužitelje u Gruziji. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Tbilisi. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 121,46 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

2. Najbolji VPN za Gruziju: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN dobavljača na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN Georgia test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Gruziji, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja smještenih u Gruziji. Povezali smo se s jednim od njih u Tbilisiju i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 27,80 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja već od samo 4,99 USD mjesečno. Godišnji plan je velika vrijednost.

Posjetite PureVPN

3. Najbolji VPN za Gruziju: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN GeorgiaAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Europu, a zatim otvorite Gruziju. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali poslužitelj Tbilisi u državi Georgia, brzina je iznosila 5,85 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

4. Najbolji VPN za Gruziju: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga po cijeni ako želite dobiti pretplatu na dulji vremenski period. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Georgia test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Tbilisiju. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server smješten u Tbilisiju u državi Georgia, a brzina preuzimanja iznosila je 1,21 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,99 dolara mjesečno s 3-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

Sada možete vidjeti neke jasne razloge za korištenje VPN-a dok ste u zemlji Gruziji. Naravno, i druge ćete pružatelje usluga pronaći na našoj top 10 VPN popis. Svi će pružatelji poslovati dobro, ali mi smo optimizirali svoje odluke kako bismo vam pružili najbolje opcije za Gruziju. VPN zaštita je dobra ideja bez obzira na to što planirate raditi u zemlji. Pomoću našeg vodiča pomoći ćemo vam da donesete informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me