HavajiDržava Havaji niz je otoka koji su bili posljednja američka država koja je primljena u uniju. Po veličini zauzima 43. mjesto i ima stalnu populaciju od 1,42 milijuna ljudi. Država je središte aktivnosti na više načina. Također je vrlo posjećen zbog svojih prirodnih ljepota i umjerene klime. Iako ima puno toga za napraviti u Honoluluu, Mauiju i drugdje, vrlo je vjerojatno da ćete se htjeti povezati s Internetom putem svoje ćelije ili prijenosnog računala dok ste tamo. Međutim, to ne biste htjeli učiniti bez prethodne upotrebe VPN-a.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir
5 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir

Najveći razlog korištenja VPN-a dok ste na Havajima jest zaštita vaše privatnosti. Ova se američka država ponekad smatra ulazom na istok. Vrijeme je sjajno i ogromna je turistička lokacija, ali to je super za cyber kriminalce. Nitko ne želi da im ukrade privatne podatke. Korištenjem VPN-a možete stvoriti sigurnu i privatnu vezu s VPN poslužiteljem po vašem izboru. To znatno otežava bilo kome da ugrozi vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Iako su Havaji američka država i zapravo se ne bave cenzurom, još uvijek možete imati problema oko obilaska geo-blokova. To su blokade koje provode medijske kuće i organizacije kako bi spriječili korisnike da vide materijal izvan ciljanog područja. Korištenjem VPN poslužitelja u ovom se slučaju možete povezati s drugom regijom. To će vam omogućiti da vidite omiljeni sadržaj od kuće ili provjerite novi sadržaj.

To su najveći razlozi za korištenje VPN-a, ali možda ćete otkriti druge kada se prijavite za uslugu. Od zaštite vaše privatnosti do zaobilaženja geo-ograničenja, korištenje jednog je dobra ideja. Sada kada znate zašto je to važno, razgovarajmo o mogućnostima.

Koji je najbolji VPN za Havaje?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo utvrdili našu listu najboljih VPN-a za Havaje:

  • Sposobnost obilaženja geo-ograničenih sadržaja i sportskih nestanka
  • Stabilnost mreže radi smanjenja prekida veze
  • Pružatelji pravila bez dnevnika
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Šifriranje vojnog stupnja radi zaštite vaše privatnosti
  • Ispitivanja brzine koja su bila uspješna za regiju

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga na Havajima:

1. Najbolji VPN za Havaje: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

  Najbolji VPN-ovi za Raleigh

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. Na ovom mjestu možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – Los Angeles. Kao što vidite, testirali smo Honolulu i Mililani. Brzina je nadmašila 165 Mbps.

ExpressVPN Havajski test brzine

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Havaje: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Kaliforniji. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server smješten u Los Angelesu na Havajima. Kao što vidite, izvedba je bila impresivna pri brzini preuzimanja preko 144 Mbps.

  Najbolji VPN-ovi za Italiju

NordVPN Havajski test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Havaje: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima fer rezultate u regiji. Kad smo se povezali s LA serverom, dobili smo brzinu od 112 Mbps do 164 Mbps.

PIA test brzine na Havajima

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Havaje: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Virginiju.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish server u Los Angelesu na poslužiteljima na Havajima i otkrili smo brzinu između 76 Mbps i 94 Mbps.

  Najbolji VPN-ovi za igre

IPVanish test brzine na Havajima

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Havaje: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u Los Angelesu (najbliže mjesto za otoke), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja tamo. CyberGhost mreža uključuje poslužitelje u LA-u. Povezali smo se s poslužiteljem i testirali na Havajima brzinom između 6 Mbps i 12 Mbps.

CyberGhost Havajski test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

Za one koji su zainteresirani za druge mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis. Međutim, ne osjećamo da ćete trebati. Naš izbor se temeljio na sigurnosti, brzini, pouzdanosti, pa čak i cijeni. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima koji se nalaze prilično blizu Havaja. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Bez obzira koji ste odabrali, sve imaju dobre mreže. Brzina definitivno može biti važna bez obzira na to što planirate raditi na otocima. Korištenjem našeg vodiča možete pronaći najbolje rješenje za ispunjavanje svojih potreba.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me