Najbolji VPN-ovi za Hong Kong

Hong KongHong Kong je autonomna država Kine koja se nalazi oko 12 milja od kopna. Iako je pod kineskom vlašću, to je izrazito drugačije. To proizlazi iz 99-godišnje zakupnine koju je Britanija posjedovala od 1898. do 1997. godine. Ova tajanstvena regija poznata je po tome što se istok osjeća prema zapadu i po visokom stupnju ekonomske slobode. Znakovito je i da je to najveći centar za ponovni izvoz na svijetu. Ako planirate posjetiti ovaj divlji grad / državu, htjet ćete koristiti VPN. Postoje neki veliki razlozi za to, ali o njima ćemo u trenu razgovarati više. Sada vam predlažemo da pogledate naš popis najboljih VPN-ova za Hong Kong.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
4StrongVPN$ 4,37StrongVPN46potvrdni okvirpotvrdni okvir
5VyprVPN$ 3,75VyprVPN73potvrdni okvir

Hong Kong je jedno od najvećih poslovnih centara na svijetu. Zbog toga ne čudi što zemlja ima svoj udio u poslovnom i slobodno vrijeme. Većinu gospodarskih sektora čine trgovina na veliko i malo, restorani i hoteli. Vlada HK-a nema obaveznu politiku zadržavanja, ali Kina će pratiti web stranice zbog osjetljivog političkog sadržaja. To znači da sve dok ne govorite protiv kineske vlade uglavnom ostajete sami.

Čini se da postoji zanimljiv paradoks u vezi s piratstvom u HK-u. Ako sudovi izdaju obavijesti o uklanjanju, ne mogu ih podnijeti. Krajnji rezultat znači da se obavijesti o uklanjanju zanemaruju i malo je toga što se može učiniti da se zapravo kontrolira. Kako sada izgleda, izgleda da Hong Kong živi po svojim pravilima. To nas navodi na naše razloge za korištenje VPN-a dok ste u Hong Kongu.

To što kineska vlada obično ne gnjavi posjetitelje Hong Konga, ne znači da će se takva politika i nastaviti. Ako se osjećaju tako, mogu dobiti pristup vašim podacima. Uz to, možete se kladiti da svugdje postoje cyber kriminalci koji čekaju kako bi iskoristili putnike. Ako koristite bilo koji javni WiFi, ostavljate se ranjivim za napad. Kad se povežete na poslužitelj po vašem izboru, stvarate šifriranu vezu. To će vam pomoći da zaštitite sve koji žele ukrasti vaše podatke.

Drugi dobar razlog je deblokiranje sadržaja iz različitih regija. Primjerice, neke usluge streaminga imaju različite biblioteke na temelju mjesta na kojem se trenutno nalazite. Ako se povežete s poslužiteljem u regiji koju želite, možete dobiti pristup toj regiji, baš kao što ste tamo zapravo bili. Ne ograničavajte se na fizičku lokaciju.

Od zaštite vaših privatnih podataka od lopova do obilaska geo-blokova, korištenje VPN pomoći će vam u postizanju tih ciljeva. Jednom kada se prijavite za uslugu, možda ćete otkriti drugu upotrebu. Sada kada vidite zašto su VPN-ovi važni u Hong Kongu, podijelit ćemo što trebate potražiti kad odaberete. Razgovarajmo o protokolima.

U zajednici su dostupni mnogi protokoli. Međutim, htjet ćete odabrati OpenVPN kad god možete. To se temelji na njegovoj brzini i sigurnosti. Njegova otvorena struktura čini ga najboljim raspoloživim. Ako možete birati između TCP i UDP verzije, obje će raditi dobro. Razlika je u tome što je UDP brži, ali TCP pomaže ako imate problema s vezom.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Hong Kong.

1. Najbolji VPN za Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Kineski test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada. Za početak, morat ćete odabrati karticu “Sve” i u polje za pretraživanje upisati Hong Kong. U ovom trenutku možete odabrati poslužitelje koji se nalaze tamo. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Hong Kongu i brzina je izašla na 57,33 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Hong Kong je prekrasan grad i dio posebne gospodarske regije. Ovdje se nalazi većina, ako ne i svi kineski poslužitelji. Zbog toga bi se tamo trebali povezati s poslužiteljem. Kad to učinite, ustanovit ćete da su veze u gradu brze i da bi trebale funkcionirati sasvim u redu za vaše potrebe. To IPVanish čini jednim od najboljih izbora za korištenje u Hong Kongu.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u SAD-u i Aziji za naše testove brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom regije. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test za brzinu u Hong Kongu

IPVanish domaćin je 19 poslužitelja u Hong Kongu (najbliži poslužitelj u regiji) i možete se povezati s bilo kojim od njih. Čudno je što oni na Hong Kongu nude dva različita načina. Iako ih možete pronaći odabirom Kine, a potom Hong Konga, možete pronaći i drugu postavku ako za zemlju odaberete Hong Kong. Testirali smo IPVanish server u Hong Kongu, hkg-c18, i otkrili da brzina iznosi 55,06 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

3. Najbolji VPN za Hong Kong: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA Chengdu test brzine

Windows klijent klijenta PIA vrlo je jasan. Nećete pronaći puno u tome što se tiče upotrebe i postavljanja. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 58,57 Mbps dok je bila povezana s Hong Kongom.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,49 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. U prošlosti je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN test brzine u Guangzhouu

StrongVPN domaćin je niz poslužitelja u Hong Kongu (jer je to najbliža regija). Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, poželjet ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Hong Kong – Hong Kong. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Hong Kongu, testirali smo svoju brzinu i ustanovili da iznosi 61,36 Mbps.

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun djeluje na samo 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite StrongVPN

5. Najbolji VPN za Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. Značajka VyprVPN Cloud omogućuje vam kontrolu nad vlastitim VPN poslužiteljem u oblaku, dok Chameleon protokol pomaže korisnicima u zemljama poput Kine da zaobiđu vladinu cenzuru..

VyprVPN Wuhan test brzine

VyprVPN klijent omogućuje vam odabir posebnog grada koji želite koristiti. Naravno, htjet ćete odabrati onaj koji se nalazi u Hong Kongu. Odatle. klijent će vas automatski povezati s najboljim VPN serverom u Hong Kongu. Budući da možete odabrati određeni protokol, oni predlažu da se njihov vlasnički protokol zove Chameleon. Uspjeli smo postići brzinu za preuzimanje od 19,68 Mbps nakon povezivanja s serverom u Hong Kongu.

VyprVPN je ljubazan što nudi našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 60 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na samo 5,00 USD mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite VyprVPN

Evo naših 10 najboljih VPN usluga za različite opcije, ali smatramo da ćete biti najzadovoljniji odabranim izborima. Odabrali smo ove mogućnosti izbora nad drugima na temelju sigurnosti, regionalnih lokacija, brzine i cijene. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN poslužitelja s kojima se možda želite povezati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map