ČileČile je dugačka i uska zemlja koja se nalazi na zapadnoj obali Južne Amerike. Iako to ne biste znali, zemlja je na 37. mjestu po veličini u svijetu. Ima najvišu zgradu na kontinentu, visoku 64 priče. Mnogo je lijepih mjesta u državi, uključujući njihov glavni grad Santiago. Ako idete u Čile, nećete htjeti koristiti javni internet bez VPN-a. Objasnit ćemo više u trenu, ali prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Čile.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Čile je 1810. godine dobio neovisnost od Španjolske. Smatra se da naziv ove zemlje dolazi od autohtone kulture, što znači gdje se zemlja završava. Naravno, postoje dokazi o kulturi koji datiraju mnogo prije osamostaljenja. Trenutno je vlada zemlje unitarna predsjednička ustavna republika i najstabilnija je u Južnoj Americi.

Zbog svoje veličine i duljine, postoji velika i raznolika raznolikost klime za uživanje u zemlji. Od planina Anda do plaže do pustinje do tropskih područja na jugu, tamo se mogu naći sve vrste klime. Ako tražite nove vrste iskustava, lako ih možete pronaći negdje u zemlji. Samo se pobrinite za odijevanje na odgovarajući način u određenom području i doba godine koje posjećujete.

Pristup internetu i privatnost u Čileu

Iako Čile prilično obećava, korištenje interneta od strane građana zemlje iznosi samo oko 40%. To znači da ga većina zemlje ne koristi. Iako postoje mjesta koja nude brzi internet, većina veza kreće se od 1-10 Mbps. Ipak ne biste trebali imati problema s pronalaženjem velike brzine u internetskom kafiću ili hotelu. To također znači da i grabežljivci mogu, pa je korištenje VPN-a dobra ideja.

Korištenjem VPN-a šifrirat ćete promet kako biste ga bolje zaštitili od znatiželjnih očiju. Besplatan WiFi nudi sve veći broj mjesta. Povećani ste rizik da će netko dobiti vaše privatne i osjetljive podatke. Bilo da se radi o financijskim zapisima, tajnama tvrtke ili drugim stvarima, ranjivi ste ako se ne povezujete na VPN da biste šifrirali svoje podatke i pomogli osigurati svoju privatnost. Samim tim puno više otežavate radoznalim očima da ukradu vaše osobne podatke.

Čile je bio jedna od prvih zemalja koja je potpisala zakonodavstvo o neutralnosti mreže. Oni ne blokiraju bilo kakav pravni sadržaj i davateljima internetskih usluga to je zabranjeno. Čini se da oni također ne špijuniraju svoje korisnike. To ne znači da svom omiljenom programu možete pristupiti od kuće. To je drugi razlog za korištenje VPN-a. Ponekad je sadržaj ograničen na određeni dio svijeta zbog prava na licencu. Ako želite gledati nešto od kuće, potreban vam je VPN da biste mogli uživati ​​u njemu.

Kako odabrati VPN za Čile

Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost od znatiželjnih očiju ili zaobići geo-ograničenja koja mogu naići, morat ćete koristiti VPN dok ste u Čileu. Postoji niz izbora što se tiče pružatelja usluga, a ponekad je teško znati koji je najbolji način. Kao što smo spomenuli, VPN štiti vašu privatnost korištenjem enkripcije. Mnogi od pružatelja usluga koje spominjemo dat će vam izbor između protokola. Ono što biste uvijek trebali odabrati je OpenVPN.

To je zato što se smatra glavnim izborom u zajednici. Ako vam se ponudi opcija između UDP i TCP verzije, obje će posao obaviti lijepo. Razlika je u tome što je UDP brži, pa može biti poželjniji. Ako imate problema sa vezom, morat ćete provjeriti TCP verziju. Iako je sporije, imate bolje šanse da nastavite održavati vezu.

Za neke od naših drugih izbora pogledajte naš top 10 VPN popis usluga. Ne mislimo da ipak trebate. Opcije se temelje na sigurnosti, brzini, pouzdanosti i cijeni. Oni su također pružatelji dobre mreže VPN poslužitelja u regiji Južne Amerike. Na taj način možete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate pristupiti, preuzeti ili prenijeti bilo koji sadržaj. Nadamo se da vam je naš vodič pomogao da odaberete najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me