Najbolji VPN-ovi za Illinois

IlinoisIllinois je država smještena na području SAD-a koje se smatra srednjim zapadom. Međutim, bliže je istočnoj obali mora nego zapadnoj. Trenutno je zauzeta 6. mjesto u zemlji, prema broju stanovnika, s oko 12.74 milijuna stanovnika. Bilo da posjećujete glavni grad države Springfield ili gradsko središte Chicaga, postoji mnogo razloga da posjetite državu. Ako ćete se htjeti sami ubrojiti na taj popis, od presudne je važnosti da prvo koristite VPN. Objasnit ćemo vam u trenu zašto je to tako važno uskoro. Prije nego što to učinimo, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Illinois.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Iako biste mogli posumnjati da neka od područja u Illinoisu djeluju u sivom području, nema stvarnih dokaza o neselektivnom praćenju Interneta od strane vlade. Naravno, to ne znači da ste sigurni od onih koji žele ukrasti vaše privatne podatke. Od domjenka u lokalnoj kavani do posjeta nekom drugom objektu, promatraju se budne oči cyberthieves-a. Ako ne stvorite zaštićenu i privatnu vezu s VPN serverom, riskirate stvarnu opasnost da vam ukradu osjetljivi. Međutim, kad to učinite, otežavate im to.

Dok web-lokacija države ili cenzura zemlje možda imate još mnogo prilika da iskoristite drugi razlog za korištenje VPN-a. To jest deblokiranje geo-ograničenja. Ako pokušate gledati bilo koji sportski događaj na mreži putem kojeg uključuje jedan od glavnih državnih timova, bit ćete blokirani ako je na TV-u. Uz to, ako pokušate pristupiti sadržaju izvan SAD-a, naletjet ćete i na one vrste blokova. Međutim, povezivanjem na VPN u drugoj regiji možete učiniti da softver pomisli da se nalazite negdje drugo. Drugim riječima, trebali biste moći pogledati geo blokirani ili zamračeni sadržaj.

Koji je najbolji VPN za Illinois?

Da bismo najbolje odgovorili na to pitanje, moramo pogledati najvažnije čimbenike dok ste u državi. Budući da je to država SAD-a, važnije je usredotočiti se na geo-restriktivna svojstva. Evo onih koje smo koristili:

 • Velika grupa poslužitelja za smanjenje prekida veze
 • Sposobnost za izbjegavanje zatamnjenog i geografski ograničenog sadržaja u Illinoisu
 • Brzi serveri Illinois-a koji dobro rade u brzinskim testovima
 • Podrška za mobilne uređaje platforme Mutliple, uključujući one s Amazonom Firestick
 • Pružatelji pravila bez dnevnika
 • Snažno šifriranje za zaštitu privatnosti korisnika

Evo detaljnijeg pogleda na najbolje VPN-ove za Illinois.

1. Najbolji VPN za Illinois: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test Illinois brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Međutim, taj problem ne biste trebali imati sa poslužiteljima koji se nalaze u Chicagu. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite SAD. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje u Chicagu. Kada smo testirali server u Chicagu i obavili ispitivanja u Chicagu i Peoriji, brzina preuzimanja bila je iznad 120 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Illinois: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Illinois test brzine

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server u Chicagu i izveli brzinske testove do Chicaga i Peorije s dobrim rezultatima.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Illinois: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Illinois test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Chicagu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Chicagu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali performanse u Chicagu i Peoriji sa brzinom prenosa od 100 Mbps u oba grada.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

4. Najbolji VPN za Illinois: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine Illinois

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Kad smo se povezali s čikaškim poslužiteljem i testirali brzinu za Chicago i Peoria s pozitivnim rezultatima.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

5. Najbolji VPN za Illinois: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Illinois.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test za brzinski Illinois

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish server u Chicagu i obavili ispitivanja u Chicagu i Peoriji sa solidnom brzinom preuzimanja u oba grada.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

Upravo smo naveli nekoliko sjajnih opcija koje ćete zaštititi ako planirate posjetiti Illinois. Pokušali smo razjasniti zašto je to tako važno. Za sve koji bi željeli vidjeti različite opcije, možete pogledati našu top 10 VPN popis. Iako su i dobre opcije, možda nisu najbolje opcije koje možete koristiti dok postoje. To je zato što smo osigurali naše specifične odluke temeljene na nekoliko čimbenika, uključujući sigurnost, stabilnost, brzinu i cijenu. Bez obzira na aktivnosti u kojima se bavite dok ste u Illinoisu, svi bi trebali koristiti VPN iz razloga koji smo naveli. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći pronaći najbolje dostupne opcije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map