IowaIowa je srednjozapadna država koja se nalazi u SAD-u. Procjenjuje se da ima 3,15 milijuna stanovnika i gustoću na donjoj strani s nešto više od 56 ljudi po četvornom kilometru. Postoji nekoliko razloga za posjet ovoj državi, uključujući poslovne mogućnosti biomedicinske tehnologije i informatička područja, sva četiri godišnja doba, zabavne parkove, botaničke vrtove i još mnogo toga. Ako ćete biti jedan od posjetitelja države i planirate koristiti javni WiFi, obavezno koristite VPN. O tome ćemo ubrzo objasniti. Prije nego što to učinimo, pogledajte najbolje VPN-ove za Iowa.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kao što možete vidjeti s gornjeg popisa, u Iowi možete učiniti nekoliko neočekivanih stvari. To znači da država definitivno može uvesti u turizam, a prijateljska atmosfera može vas namamiti u osjećaj lažne sigurnosti. Nažalost, cybercrooks to također znaju. Zbog toga čekaju da sumnjivi korisnici izlažu svoje privatne podatke. Ako ne koristite VPN, ostavljate se ranjivim na krađu. U skladu s tim, upotrebom jedne veze stvorit ćete sigurnu i privatnu vezu s poslužiteljem po vašem izboru. Na taj način bilo vam je puno teže da vam netko ukrade vaše privatne podatke.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a dok ste u državi jest da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja i vatrozidove. Na raznim mjestima možete se pridružiti mreži koja ima ograničenja o tome gdje možete i ne možete ići. Naravno, oni se zovu firewall. Spajanjem na VPN na drugom mjestu možete učiniti da softver pomisli da se nalazite negdje drugo. Na taj način moći ćete pristupiti sadržaju onako kako očekujete.

Koji je najbolji VPN za Iowa?

Postoji barem šansa da naletite na ljude koji vam žele ukrasti identitet. Zbog toga ćemo se najprije usredotočiti na čimbenike kako bismo zaštitili vašu privatnost. Upotrebom ovih kriterija možemo odgovoriti koji je najbolji VPN za Iowa.

  • Snažna enkripcija s elementima vojne klase koja vas štiti dok ste u Iowi
  • VPN tvrtke koje nude strogu politiku bez zapisa.
  • Sposobnost zaobilaziti vatrozidove i geo-ograničenja dok ste u državi Iowa
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Mreže visoke razine stabilnosti kako bi se izbjeglo ispadanje veza
  • Poslužitelji koji imaju dobre rezultate u Iowi i cijeloj regiji na brzinskim testovima

A sada, pogledajmo nekoliko najboljih VPN-ova za Iowa.

1. Najbolji VPN za Iowa: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim Kansas City. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u Kansas Cityju i testirali Des Moines, Cedar Rapids i Davenport. Performanse su bile izvrsne, s brzinama većim od 108 Mbps u sva tri grada.

Test brzine ExpressVPN Iowa

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Iowa: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu (najbliža lokacija). Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se sa serverom koji se nalazi u Chicagu i testirali smo Des Moines, Cedar Rapids i Davenport. Brzina preuzimanja bila je između 93 Mbps i 107 Mbps.

NordVPN Iowa test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Iowa: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u Chicagu (najbliža lokacija), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Chicagu i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja u Chicagu. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Chicagu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali Des Des Moines, Cedar Rapids i Davenport. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je od 101 Mbps do 104 Mbps.

CyberGhost Iowa test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Iako postoje neke sjajne VPN opcije koje ste koristili u Iowi, koje smo naveli gore, postoje i drugi davatelji usluga na našoj top 10 VPN popis. Iako će sve dobro proći, donijeli smo svoje odluke kako bismo ih najbolje optimizirali za Iowa. VPN zaštita je dobra ideja bez obzira koji su vaši planovi u državi. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći da donesete pravi izbor kako bi odgovarali vašim potrebama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me