IranIran je drevna zemlja smještena u zapadnoj Aziji. U njemu je i jedna od najstarijih civilizacija na svijetu. Izvorno zvan Perzija, Iran je vidio svoj udio uspona i padova. Većina stanovnika zemlje su šiitski muslimani, a primarni jezik koji se govori još uvijek je perzijski. Svi dobro znamo razne zakone koji se tiču ​​interneta u cijelom svijetu. Iran, naravno, nije cenzura stranca i nema problema s blokiranjem pristupa web stranicama. S time možete i dalje koristiti dobru VPN uslugu za pristup blokiranom sadržaju. Evo nekih najboljih VPN-ova za Iran.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir
4Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir

Nakon državnog udara koji je UK pokrenula 1953., Iran je postupno postajao sve autokratskiji. Do 1979., kako su Iranci počeli prihvaćati zapadnu kulturu, raslo je neslaganje koje je iste godine dovelo do revolucije. 1979. Iran je postao islamska republika i gotovo je izbjegao sve što su vidjeli kao neislamsko. I danas se zbog toga trebate povezati s VPN-om kako biste zaštitili svoju privatnost. Na taj način stvarate sloj šifriranja. Zbog toga je vladi ili bilo kome drugom mnogo teže dobiti vaše privatne podatke ili vidjeti vaš promet.

Drugi razlog povezivanja s VPN-om jest da vam pomogne da riješite geo-ograničenja. Ako niste svjesni, u zemlji su blokirana mnoga uobičajena mjesta koja bi drugi posjetili. Rješenje za to je spajanje na VPN u drugoj regiji. Na taj način možete zavarati softver da misli da ste negdje drugdje. Nakon te točke ne bi trebali imati dodatnih problema.

Koji je najbolji VPN za Iran?

Iran ima niz različitih pitanja od privatnosti do restriktivnih internetskih pitanja. Zbog toga ćemo pogledati oba faktora i reći vam koji je najbolji VPN za Iran.

  • Snažna enkripcija s komponentama vojne klase kako bi zaštitili vašu privatnost od znatiželjnih očiju vlade
  • Visoka stabilnost mreže kako bi se izbjegli prekidi veze u regiji
  • Pružatelji usluga sa strogim pravilima bez zapisivanja
  • Sposobnost zaobići vladine sadržaje dok su u Iranu
  • Poslužitelji velike brzine koji dobro rade na brzinskim testovima u tom području
  • Mobilne aplikacije i podrška za mobilne uređaje, uključujući Amazon Firestick.

Pogledajmo detaljnije najbolje VPN-ove koji se koriste dok ste u Iranu.

1. Najbolji VPN za Iran: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine IranaAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Bliski Istok i Afriku. U Pakistanu trenutno možete odabrati servere u Pakistanu. Kad smo testirali Karachi u Pakistanu, brzina je bila 152,04 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Iran: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

NordVPN Iran test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Istanbulu, Turska. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server smješten u Instanbulu u Turskoj. Brzina preuzimanja iznosila je 181,04 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Iran: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim neprestano raste i dodaje lokacije te je jako usredotočen na cijene i privatnost. Također ima zvižduke i zvona koja biste očekivali s većim uslugama

S više od 500 poslužitelja u 50 zemalja, jakom enkripcijom i mogućnošću deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime, oni imaju brojne mogućnosti uživanja u njihovoj usluzi. Čak imate mogućnost gledanja nekih usluga koje su dostupne u više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam također daje mogućnost privatnog surfanja, zaštite WiFi prometa, anonimne bujice i više, kada odaberete poslužitelj..

Surfshark Iran test brzineZa naša ispitivanja u vezi s Iranom, željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi u Istanbulu, Turska. Jednom kada se prijavite, jednostavno potražite Istanbul na traci za pretraživanje. Odatle se možete povezati s poslužiteljem koji se nalazi tamo. Kad smo se povezali s poslužiteljem, brzina je bila 228,75 Mbps.

Za novac i mogućnosti, Surfshark je dobra opcija za one koji ne moraju nužno vrlo brzu vezu dok su tamo. Sve je jednostavno za upotrebu i ne biste trebali imati problema. Kada kupujete dvogodišnji plan, možete se registrirati na neograničen račun s neograničenim uređajima za 1,99 USD mjesečno.

Posjetite Surfshark

4. Najbolji VPN za Iran: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

PIA Iran test brzinePIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Povezali smo se sa serverom UAE testiranim u Dubaiju. Pronašli smo brzinu od 35,43 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Iran: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost Iran test brzinePošto smo htjeli testirati server u Pakistanu, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. CyberGhost mreža uključuje brojne poslužitelje u Pakistanu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Teheranu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 6,13 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

Možete pročitati naš popis top 10 VPN usluge ako želite više prijedloga, ali mislimo da ćete biti zadovoljni s bilo kojim VPN-om u ovom postu. Odabrali smo ih u odnosu na ostale vodeće VPN usluge temeljene na privatnosti (pravila dnevnika i šifriranje), dostupnosti lokacija poslužitelja, brzini, pouzdanosti i cijeni. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN servera u regiji. Trebat ćete pouzdanog davatelja VPN-a koji će vam osigurati internetsku privatnost. Možda ćete također htjeti brzu mrežu za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. Usluge koje se dijele u postu su najbolji VPN-ovi za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja za popularne web stranice za streaming kao što su Netflix, Hulu, Amazon Instant Video i mnogi drugi popularni kanali..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me