IrskaIrska je otočna država u sjevernom Atlantskom oceanu koja je dio Velike Britanije. Također je navedena četvrta najbolja zemlja na svijetu za poduzeća. Iako je dio kraljevstva, čini se da je irska politika podataka privatnija od engleske. Irska vlada možda neće zadržati podatke o vama bez valjanog razloga, ali to se ipak događa. To znači da je zaštita vaše privatnosti uvijek bitna u Irskoj. Isto se može reći i za nove zakone o borbi protiv piraterije. Međutim, možete zaštititi svoje podatke i svoju privatnost VPN-om.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Irski visoki sudovi teško su se obrušili na davatelje internetskih usluga, prisiljavajući ih barem jednog na provedbu politike tri štrajka. Za razliku od verzije pravila u Velikoj Britaniji, irska politika zahtijevat će od davatelja internetskih usluga dva puta slati pisma zbog kršenja prava i ako nasilnik nastavi tako, izgubit će internetsku uslugu.

Koristeći prilično oštar jezik, sudac je zatražio da se postavi sustav za UPC koji će koštati procijenjenih 940 tisuća eura, a 300k godišnje za pokretanje sustava. UPC je drugi najveći svjetski davatelj internetskih usluga, koji opslužuje 360.000 pretplatnika. Za razliku od internetskih blokova u drugim zemljama, sud je također odlučio da će ISP platiti 80% računa za ovaj novi sustav. Obrazloženje iza te odluke proizlazi iz sučeve ideje da su ustavna prava “glazbenih kompanija uništena”.

Unatoč argumentima protiv, čini se da je ISP izgubio sudski postupak u svim stvarima. Jedna od tih tvrdnji bila je da su davatelji internetskih usluga “puki cjevovod”. Iako je njihov argument potkrijepljen važećim europskim zakonom, sudac je odlučio da argument nije valjan. Smatrali su i da bi ovaj slučaj trebao biti pitanje zakonodavnog tijela, a ne suda.

S obzirom na sve ove informacije, dobar VPN pomoći će vam na nekoliko različitih načina. Jedna od najvećih prednosti upotrebe je privatnost. Korištenjem VPN-a vaši se podaci kriptiraju tako da ih možete zaštititi od svakoga tko bi to želio vidjeti. Kamo god se okrenete ovih dana, negdje čujete nepovjerljive podatke, zašto ne zaštitite svoje osjetljive podatke?

Sljedeća prednost VPN-a jest mogućnost deblokiranja geo-specifičnog sadržaja. Na primjer geo-specifičnog sadržaja, pogledajte vrhunsku uslugu streaminga, Netflix. Ako imate pretplaćenu pretplatu, možete uživati ​​u nešto više od 2600 naslova u Irskoj. To je prilično nekoliko naslova, ali zašto ne biste imali pristup američkoj knjižnici koja ima oko 7500? Za razliku od gledanja nekih filmova ostvarenih drugim sredstvima, zajednički jezik je definitivan plus. Ne bi li bilo lijepo dobiti pristup ogromnoj biblioteci u kojoj se ne umaraju u titlove? Pomoću VPN-a, jednostavno biste se trebali povezati s poslužiteljem u SAD-u i uživati ​​u onoliko koliko želite.

Možeš reći, to je sjajno, ali kako funkcionira VPN? VPN će stvoriti sigurnu vezu s poslužiteljem na drugoj lokaciji, moguće u drugoj zemlji. S te druge lokacije možete pristupati uslugama streaminga ili ostvariti bilo koje svoje ciljeve, baš kao da ste u toj zemlji. Prikazan je neki promet, ali specifičnosti se ne prate. Ako odaberete uslugu s prilagođenim klijentom, početak je jednostavan. Za vas imamo nekoliko sjajnih preporuka za najbolje VPN-ove. Svi ovi prijedlozi koriste sigurne razine enkripcije, međutim, korištenje OpenVPN protokola uvijek će biti vaša najbolja odluka. OpenVPN (UDP) je najbolji za strujanje.

Pogledajmo vaš fokus upotrebe VPN-a. Ako želite zaštititi svoje podatke ili deblokirati sadržaj, predlažemo ExpressVPN. Ne vode zapise o aktivnostima i imaju značajku prebacivanja, tako da je dodatnom sloju zaštite dodan vašem pregledavanju. Oni također imaju jako veliku mrežu pa ćete se moći lako povezati s tim bibliotekama sadržaja i uživati ​​u njima.

Ako putujete izvan Irske i želite vidjeti neke svoje omiljene emisije, preporučujemo ExpressVPN ili PIA. Oba kriptiraju promet, ali ExpressVPN uključuje MediaStreamer SmartDNS sa svojim VPN-om koji će vam pomoći da deblokirate kanale bez nadzemne šifriranja. Zašto ne biste mogli nigdje vidjeti svoje omiljene kanale poput vijesti RTE, TG4 ili TV3? Ne morate ih propustiti s VPN-om.

Slobodno pročitajte naš popis 10 najboljih VPN usluga ako želite više opcija Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni bilo kojim VPN-om u ovom postu. Odabrali smo te izbore u odnosu na druge vodeće VPN usluge temeljene na privatnosti, lokaciji poslužitelja, brzini i cijeni. Potražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN servera u regiji radi vaše udobnosti.

Dobri davatelji VPN pomoći će vam osigurati internetsku privatnost i imati brze mreže za strujanje HD sadržaja u drugim zemljama. One koje smo spomenuli u ovom postu su najbolji VPN-ovi sveukupno za bilo koji cilj koji želite postići. Geo-blokirane streaming usluge i mnogi drugi popularni kanali svi bi se iz Irske mogli vidjeti putem VPN-a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me