Rim, ItalijaItalija je europska zemlja i dom jedne od najvećih kultura svih vremena, Rimljana. Ova visokorazvijena zemlja ima osmo najveće gospodarstvo na svijetu i podržava 61 milijun ljudi. Italija je također poznata po umjerenoj klimi, to je sjajna hrana, a nažalost sada su to zakoni o borbi protiv piraterije. Ti su novi zakoni jedan od najstrožih na svijetu. Zbog toga je Italija odlično mjesto za korištenje VPN-a.

Naravno, postoje razne grupe koje brinu o posljedicama ovih novih zakona kao i o temeljnom pomaku u načinu na koji se zakoni pišu. Neke od tih skupina brinu se zbog načina na koji bi se zakoni mogli primijeniti na političko pisanje. Pa ipak, drugi su zabrinuti zbog kršenja osobnih prava korisnika i smatraju da bi se njihova prava mogla na ovaj način zanemariti, što znači budućnost?

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir

Novi zakoni slijede nakon glavnih aktera na tržištu. Ako se utvrdi kršenje zakona, objavljuje se obavijest i šalje sudu. Jednom kada sud presudi, davatelji internetskih usluga imaju 3-5 radnih dana da uklone počinitelja i blokiraju pristup mjestu, čak i ako je izvan Italije. Ako se na vrijeme ne pridržavaju ove presude, doći će do novčane kazne od 250 000 eura po incidentu. Zakon posebno ne spominje da će internetski davatelji usluga platiti sve troškove blokova web stranica, ali čini se da je to slučaj. Iako biste i dalje željeli pristup tim web lokacijama, možete to učiniti pomoću VPN-a.

Evo nekoliko razloga za korištenje VPN-a u Italiji. Kao što vidite, davatelji internetskih usluga moraju blokirati određene web stranice za koje smatraju da su štetne za autorska prava. Ako vjerujete u neutralnost mreže, želite slobodu odlaska na bilo koju web lokaciju koju želite. Ako vam kažu da ste blokirani od web-mjesta, ponekad ljudi mogu pronaći alternativne metode. VPN će vam omogućiti pristup blokiranom sadržaju.

  Najbolji VPN-ovi za bet365 za pristup iz inozemstva

Dok Italija zahtijeva prilično malo zaštite privatnih organizacija u čuvanju podataka, čini se da je talijanska vlada isključena iz ovih pravila. Oni vas mogu nadgledati iz bilo kojeg razloga koji smatraju da im je potrebno i mogu zadržati podatke o vama do šest mjeseci. S takvim pravilima nadgledanja, želite osigurati svoje podatke pomoću VPN-a.

Pa kako funkcionira VPN? Taj dio je lagan. Vaš prvi korak bio bi preuzimanje softvera. Nakon što to učinite, odaberite zemlju na koju ćete se povezati i pritisnite gumb za povezivanje. Ono što će učiniti je stvoriti sigurnu i kriptiranu vezu s poslužiteljem u drugoj zemlji, čime se štiti vaša privatnost. Odabirom zemlje koju želite koristiti možete se zaobići geoblokiranju ili blokiranju internetskih stranica. Iako je Netflix izjavio da planiraju lansirati talijansku verziju u listopadu, ne morate čekati. Ako biste htjeli gledati Netflix u SAD-u, pod uvjetom da imate pretplaćenu pretplatu, sve što biste trebali učiniti je povezati se s tamošnjim serverom i dobiti pristup stvarima kao da ste fizički u SAD-u. Isto bi se moglo reći i za bilo koju drugu regiju ili područje na koje ste se željeli povezati.

Nadamo se da smo do sada jasno postavili da postoje značajni razlozi za korištenje VPN-a. Mogućnosti koje odaberete ovise posebno o namjeni. U skladu s tim, za Italiju imamo na umu neke konkretne ideje. Svi izbori ovdje nude sigurne razine šifriranja, iako će upotreba OpenVPN protokola biti najbolja opcija kad god je to moguće. Ako želite isprobati neku od mnogih usluga streaminga, OpenVPN (UDP) bi bio vaš najbolji izbor za strujanje. Za mobilne mreže možete provjeriti i druge protokole, uključujući IKEv2 i L2TP radi zaštite privatnosti.

  Najbolji VPN-ovi za Salesforce

Ako želite zaštititi svoje podatke ili deblokirati sadržaj, naš bi prijedlog bio da se koristi IPVanish. Oni ne vode zapisnike i imaju značajku prebacivanja, tako da će vaše pregledavanje biti sigurno. Ako želite rano ući u Netflix ili isprobati druge, IPVanish je i dalje najbolja opcija. Imaju najbržu mrežu u Sjevernoj Americi i Europi, a nude i mobilnog klijenta, tako da ćete se morati samo povezati, a vi ćete moći strujati s velikih tržišta i prije nego što Netflix službeno stigne. Nepotrebno je reći da će se broj naslova u Italiji smanjiti u usporedbi s američkim tržištem, tako da zadržavanje usluge ne bi bila loša ideja.

Ako vam je cilj samo gledanje geo-ograničenih sadržaja, naš prijedlog je ili IPVanish ili ExpressVPN. Oba kriptiraju promet, ali ExpressVPN također uključuje SmartDNS sa svojim VPN-om kako bi vam omogućio pristup blokiranom sadržaju bez smanjenja brzine enkripcije. Međutim, ako imate brzi internet, dodatni sloj zaštite itekako je vrijedan bilo kojeg deficita brzine koji biste mogli naići. Sve dok to ne utječe na kvalitetu, nema razloga da budete nepromišljeni na cijenu sigurnosti.

Zamah po našem 10 najboljih VPN usluga lista ako želite druge izbore, ali mi pretpostavljamo da ćete biti ispunjeni s našim izborima. Ove smo usluge odabrali preko drugih na temelju brzine, cijene, regionalnih lokacija i sigurnosti. Tražili smo i davatelje usluga s dobrom mrežom VPN servera u EU.

Pouzdani dobavljači VPN-a osigurat će vaše podatke, kao i brzu mrežu za streaming sadržaja visoke razlučivosti iz drugih zemalja. Sačuvajte slobodne i otvorene značajke interneta s VPN-om. Bez obzira na vaše razloge za korištenje, vi bi trebali odlučiti koji je sadržaj prihvatljiv. Zaštitite svoju privatnost i deblokirajte kanale iz Italije VPN-om.

  Najbolji VPN-ovi za Honduras
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me