IzraelDržava Izrael je mala država smještena u zapadnoj Aziji na Sredozemnom moru. Procjenjuje se da ima 8,9 milijuna ljudi. Židovi, kršćani i muslimani zemlju smatraju biblijskom svetom zemljom. Mnogi turisti, hodočasnici, misionari i tvrtke putuju na to područje zbog povijesnog značaja i zbog mogućnosti. Bez obzira koji je vaš razlog posjete zemlji, postoji velika mogućnost da ćete htjeti koristiti javni WiFi. Prije nego što to učinite, prvo ćete se morati povezati s VPN-om. Ovdje je popis najboljih VPN-ova za Izrael.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
2HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
3ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Izraelska vlada ograničava i u potpunosti blokira neki sadržaj. Za početak blokiraju pornografske web stranice. Korisnici tehnički mogu odustati od cenzure tako što će zatražiti pristup svog davatelja internetskih usluga, ali to je ogromna narušavanje privatnosti. Društveni mediji uglavnom su otvoreni u Izraelu, ali oni će ograničiti pristup sadržaju koji se smatraju neprikladnim. Teze su obično postovi mržnje. Isto vrijedi i za tisak. Vlada ima pravo zabraniti novinarima izvještavanje što uznemiruje.

Unatoč maloj veličini zemlje, potencijal za brze internetske veze je velik. Međutim, to također znači da je izvrstan za cybercrooks. Nitko ne želi da im osobni podaci budu ukradeni bilo da su na poslovnom putu, odmoru ili na službenom putovanju. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. Budući da je kodiran, potencijalnim lopovima je mnogo teže ukrasti vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog upotrebe VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-blokove i ograničenja. Iako Izrael nema stvarnu cenzorsku problematiku osim govora mržnje, postoje definitivno stvari kojima biste željeli pristupiti izvan zemlje. Ako u tom slučaju koristite VPN, možete se povezati s poslužiteljem na drugom mjestu. Zbog toga će softver za blokiranje pomisliti da se nalazite negdje drugdje. Zatim možete pregledavati kao što bi to obično radili.

Iako su to dva najveća razloga za korištenje VPN-a kada ste u Izraelu, druge biste mogli otkriti na putu. Pristup geo-ograničenom i zabranjenom sadržaju do jednostavno zaštite vaše privatnosti, korištenje VPN-a je sjajna ideja. Sada kad vidite razloge za korištenje ove stvari, morate pogledati neke stvari.

Koji je najbolji VPN za Izrael?

Pri razmatranju ovog pitanja morate uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za Izrael, koristili smo sljedeće kriterije:

  • Jaka enkripcija vojnog razreda koja će vam pomoći da vas zaštiti od lopova
  • Poslužitelji velike brzine koji rade dobro u Izraelu
  • Pružatelji usluga bez pravila o zapisivanju
  • Podrška za mobilne aplikacije s više platformi, uključujući Amazon Firestick
  • Sposobnost obilaženja geo-blokova unutar i izvan regije
  • Visoka stabilnost mreže kako bi se smanjila ili uklonila mogućnost prekida veze

A sada na naš popis najboljih VPN-ova za Izrael.

1. Najbolji VPN za Izrael: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

CyberGhost Israel test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Izraelu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Izraelu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Tel Avivu. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili smo brzinu od 125,39 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

2. Najbolji VPN za Izrael: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Izrael test brzine

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN poslužitelje u Izraelu, uključujući nekoliko poslužitelja u većim gradovima. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Petah Tikva (najbolja opcija lokacije u državi). Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da brzina iznosi 86,09 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

3. Najbolji VPN za Izrael: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine Izraela

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Bliski Istok i Afriku, a zatim otvorite Izrael. U tom trenutku tamo možete odabrati poslužitelj. Kada smo testirali poslužitelj u Tel Avivu, brzina je iznosila 34,20 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

4. Najbolji VPN za Izrael: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Izrael se može činiti malim, ali oni definitivno imaju svoj udio zapadne kulture. Mnogi davatelji VPN-a imaju poslužitelje u zemlji. Naravno, to uključuje i IPVanish. Možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Izrael.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Naći ćete više lokacija poslužitelja u cijeloj Aziji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test za brzinu u Izraelu

IPVanish domaćin je niz poslužitelja na gore spomenutim lokacijama i možete se povezati s bilo kojim od njih. Ako vidite servere koji u nazivu poslužitelja imaju slovo “a”, to su najbrži. Testirali smo IPVanish server u Tel Avivu i otkrili da brzina iznosi 29,65 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Izrael: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Izrael test brzine

NordVPN ugošćuje nekoliko poslužitelja u tom području, uključujući neke u Izraelu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Tel Avivu i utvrdili smo da ima brzinu preuzimanja od 9,81 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

Za sve koji žele imati mogućnosti drugih davatelja usluga, ne ustručavajte se pogledati naše 10 najboljih VPN usluga. Međutim, mislim da to nećete morati. Odabrali smo svoj izbor posebno nad drugim vodećim uslugama zbog regionalnih lokacija, brzine, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače s dobrom mrežom VPN poslužitelja. Na taj način možete dobiti najbolje dostupne brzine. Bez obzira koji ste odabrali, nema loših opcija. Ako planirate prenositi sadržaj ili se samo čuvati dok ste u Izraelu, brzine su važne. Informiranu odluku možete donijeti pomoću našeg vodiča.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me