Kansas CityKansas City, Missouri je najveći grad u državi. U 2016. godini imala je oko 481 tisuću stanovnika. Na području metroa živi oko 2,1 milijuna ljudi. Kansas City ima nekoliko nadimaka, a ima i dosta razloga zbog kojih mnogi čine putovanje u KC. Ako planirate sami posjetiti tamo i planirate koristiti javni WiFi, sigurno ćete se htjeti koristiti VPN-om za povezivanje. Također će vam pomoći da deblokirate ograničenja. Evo nekoliko najboljih VPN-ova koji se koriste u gradu Kansas.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 potvrdni okvir

Bez obzira zašto planirate posjetiti grad, naći ćete zdravu ponudu turista. Kako WiFi postaje sve češći, mnoge ustanove nude besplatan WiFi svojim kupcima. Iako je to sjajno za većinu, odlično je i za kibernetičke kriminalce. Korištenjem VPN-a za stvaranje sigurne i šifrirane veze ozbiljno ograničavate šanse da vam privatni podaci budu ukradeni. Nitko ne želi da im se identitet ukrade za vrijeme putovanja.

Osim što štiti vašu privatnost, VPN će vam pomoći u rješavanju prekida i geo-ograničenja. Navijači vrhunskog sporta znaju sve o zamjenama svojih omiljenih timova. Tvrtke, zemlje i institucije često će blokirati korisnike da vide sadržaj ako se nalaze unutar ili izvan ciljanog područja. U ovom slučaju, spajanje na VPN u nekom drugom području natjeraće softver da misli da se nalazite negdje drugo.

Od zaštite vaših osjetljivih podataka od kriminalaca do obilaska različitih verzija geo-blokova, postoje dobri razlozi za korištenje VPN-a u Kansas Cityju. Međutim, možda ćete otkriti drugu uporabu usluge nakon prijave. Sada kada vidite da je korištenje VPN-a važno, razgovarat ćemo o vašim mogućnostima. Odabir prave usluge za svoje potrebe ponekad može biti zbunjujući.

Koji je najbolji VPN za Kansas City?

Prilikom izrade našeg popisa najboljih VPN-ova za Kansas City tražili smo nekoliko čimbenika.

  • Nema politike dnevnika
  • Jaka enkripcija radi zaštite privatnosti korisnika
  • Dobre brzine u regiji
  • Stabilnost mreže
  • Sposobnost obilaženja geo-blokova i mrežnih ograničenja

Pogledajmo pobliže naš popis najboljih VPN-ova za Kansas City.

1. Najbolji VPN za grad Kansas: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

  Najbolji VPN-ovi za Nvidia Shield TV

Test brzine ExpressVPN Kansas CityU aplikaciji ExpressVPN navodi se svaka lokacija poslužitelja. To znači da nećete trebati odabrati pojedinačni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj za vašu odabranu lokaciju. Budući da se povezujemo sa serverom u Kansas Cityju, reći ćemo vam kako to učiniti. Započnite otvaranjem klijenta. Zatim kliknite gumb na kojem piše “Odaberi lokaciju”. Odavde, morat ćete kliknuti na karticu “sve”. U gornji okvir za pretraživanje upišite Kansas City. Napokon, samo kliknite na nju i on će vas povezati sa poslužiteljem u gradu. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Kansas Cityju i brzina je bila 235,24 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za grad Kansas: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test za brzinu u Kansas CityjuNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Dallasu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u Dallasu na KC i brzina preuzimanja iznosila je 221.20 Mbps.

  Najbolji VPN-ovi za Moskvu, Rusija

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za grad Kansas: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Kansas CityjuPIA-ov Windows klijent je jednostavan za postavljanje i upotrebu. Međutim, ne biste trebali misliti da nema dobre značajke. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o tome što tražite. Budući da možete kontrolirati razine šifriranja, možete pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 86,38 Mbps dok je bila povezana na poslužitelj u Dallasu.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za grad Kansas: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

  Najbolji VPN-ovi za Payday 2

CyberGhost Kansas City test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Dallasu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Dallasu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Kansas Cityju. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 116,37 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za grad Kansas: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila među najbržim u Sjevernoj Americi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test brzine u Kansas CityjuIPVanish domaćin je preko 75 poslužitelja u Dallasu, a vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer dal.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Dallasu do Kansas Cityja i otkrili da brzina iznosi 104,35 Mbps na našoj kabelskoj internetskoj vezi.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako želite i druge VPN izbore, slobodno pogledajte naš top 10 VPN popis usluga. Odabrali smo svoje opcije na temelju brzine, pouzdanosti, sigurnosti, pa čak i cijene. Također smo tražili servere u i oko regije Kansas City. Na taj način imate pristup najboljim dostupnim brzinama. Ako planirate raditi bilo koji streaming, već znate koliko važna brzina može biti. Bez obzira koju opciju odabrali, svi pružatelji usluga imaju dobre mreže. Upotrijebite naš vodič koji će vam pomoći da odaberete najbolju opciju za svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me