Kina Slika 2Narodna Republika Kina ima najveće svjetsko stanovništvo s gotovo 1,5 milijardi ljudi. Ima i treću površinu na svijetu. Zemlja ima veliki utjecaj na proizvodnju u svijetu. Sve što trebate učiniti je pogledati gdje se nešto napravi i postoji dobra šansa da piše „proizvedeno u Kini“. Mnoge tvrtke smatraju da je država virtualno bogatstvo prilika. Bez obzira na to je li vaša tvrtka jedna od njih ili ćete tek vidjeti što ova ogromna država može ponuditi, korištenje VPN-a prilikom povezivanja s internetom je obavezno. Objasnit ćemo detalje u trenu, ali pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Kinu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 StrongVPN $ 4,37 StrongVPN 46 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kineska politika cenzure na Internetu (često je nazivani Kineskim vatrozidom ili Zlatni štit) je vrlo dobro poznata. Istina je da postoji vrlo malo mjesta na kojima možete ići bez upotrebe VPN-a. Spajanjem na VPN poslužitelj smješten na opuštenijem području možete vatrozidom prevariti mišljenje da ste negdje drugo. Na taj način možete pristupiti web mjestima koja imaju 6 milijuna plus. Naravno, to uključuje web stranice poput Googlea, Facebooka i mnogih drugih.

Uz iznimno prodoran program Zlatni štit, posjetitelji Kine iskusit će još jedan problem. To je zato što vlada stalno nadgleda internet. Kinesko vodstvo će zadržati sve što kažete ili učinite na mreži protiv vas. Korištenjem VPN-a, vaša kriptirana veza otežava hvatanje vaših osjetljivih podataka kriminalcima ili kineskoj vladi. Imajte na umu, međutim, ako vlada želi da informacije budu dovoljno loše, naći će druge načine kako ih dobiti.

Koji je najbolji VPN za Kinu?

Naš popis najboljih VPN-a za Kinu zasnovan je na sljedećim kriterijima:

  • Ispitivanja brzine izvedena u Hong Kongu, Indiji, Južnoj Koreji i Singapuru
  • Isprobana je sposobnost svakog VPN-a da deblokira veliki Kineski vatrozid
  • Uspjeh deblokiranja ograničenja za kanale i sportske događaje uživo
  • Snažna enkripcija s naglaskom na nevidljivi VPN da bi zaobišla vatrozid
  • Prednost dajemo pružateljima usluga koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mobilne aplikacije i proširenja web-preglednika za poboljšanu privatnost

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga koje se koriste u Kini:

1. Najbolji VPN za Kinu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

  Najbolje PPTP VPN usluge

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Aziju, a zatim otvorite Hong Kong. U ovom trenutku možete odabrati mjesto poslužitelja u Hong Kongu, Indiji ili Južnoj Koreji. Kao što vidite, sve tri lokacije pokazale su se vrlo dobro sa brzinom prenosa od 116 Mbps.

ExpressVP

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude


2. Najbolji VPN za Kinu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

Testirali smo performanse poslužitelja u Hong Kongu, Seulu i Mumbaiju. Kao što možete vidjeti na slici ispod, brojevi su bili dobri pri brzini u rasponu od 41 Mbps do 114 Mbps. Trebali biste biti u mogućnosti preuzeti velike brzine i strujati HD sadržaje bez ikakvih problema.

  Najbolji VPN-ovi za Tenda usmjerivače

NordVPN kineski test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude


3. Najbolji VPN za Kinu: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati servere u Aziji, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema dolje i odaberite zemlju u regiji. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u toj zemlji. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Hong Kongu, Indiji i Južnoj Koreji. Povezali smo se s poslužiteljem na svakoj lokaciji i testirali izvedbu. Brzina se kretala od 10 Mbps u Seulu do 92 Mbps u Hong Kongu.

CyberGhost China test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost


4. Najbolji VPN za Kinu: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

  Najbolji VPN-ovi za PlayStation Vue

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što možete vidjeti, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u Hong Kongu, New Delhiju i Singapuru. Sve dobre VPN lokacije za povezivanje s Kinom brzinom od 11 Mbps u Indiji do 122 Mbps u Hong Kongu.

PIA China test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA


5. Najbolji VPN za Kinu: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. U prošlosti je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN domaćin je niz poslužitelja koji se nalaze u Hong Kongu, Indiji i Južnoj Koreji. Nažalost, ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik na poslužitelju, odabrati Hong Kong, a zatim jedan u Hong Kongu. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s poslužiteljima u zemlji, brzinu smo testirali u Hong Kongu, Indiji i Južnoj Koreji. Performanse su dobre na dvije od tri lokacije poslužitelja.

StrongVPN Kineski test brzine

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun djeluje na samo 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ponude StrongVPN


Iznad smo vam ponudili naš popis najboljih izbora za upotrebu ako ćete biti u Kini. Međutim, rješenje možete potražiti i u našem top 10 VPN popis. Trebat ćete biti sigurni da ste odabrali pružatelja usluga sa poslužiteljima u regiji. Donijeli smo odluke na temelju cijene, brzine, sigurnosti i pouzdanosti. Potražili smo i davatelje usluga s lokacijama servera u Hong Kongu i u blizini (jer se on nalazi samo 10 milja od kopnene Kine). To će vam pomoći u najboljim brzinama. Bez obzira koji ste odabrali, ne možete donijeti loše odluke. Korištenjem ovog vodiča možete napraviti informirani izbor.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me