Najbolji VPN-ovi za Kinu

Kina Slika 2Narodna Republika Kina ima najveće svjetsko stanovništvo s gotovo 1,5 milijardi ljudi. Ima i treću površinu na svijetu. Zemlja ima veliki utjecaj na proizvodnju u svijetu. Sve što trebate učiniti je pogledati gdje se nešto napravi i postoji dobra šansa da piše „proizvedeno u Kini“. Mnoge tvrtke smatraju da je država virtualno bogatstvo prilika. Bez obzira na to je li vaša tvrtka jedna od njih ili ćete tek vidjeti što ova ogromna država može ponuditi, korištenje VPN-a prilikom povezivanja s internetom je obavezno. Objasnit ćemo detalje u trenu, ali pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Kinu.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 StrongVPN $ 4,37 StrongVPN 46 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kineska politika cenzure na Internetu (često je nazivani Kineskim vatrozidom ili Zlatni štit) je vrlo dobro poznata. Istina je da postoji vrlo malo mjesta na kojima možete ići bez upotrebe VPN-a. Spajanjem na VPN poslužitelj smješten na opuštenijem području možete vatrozidom prevariti mišljenje da ste negdje drugo. Na taj način možete pristupiti web mjestima koja imaju 6 milijuna plus. Naravno, to uključuje web stranice poput Googlea, Facebooka i mnogih drugih.

Uz iznimno prodoran program Zlatni štit, posjetitelji Kine iskusit će još jedan problem. To je zato što vlada stalno nadgleda internet. Kinesko vodstvo će zadržati sve što kažete ili učinite na mreži protiv vas. Korištenjem VPN-a, vaša kriptirana veza otežava hvatanje vaših osjetljivih podataka kriminalcima ili kineskoj vladi. Imajte na umu, međutim, ako vlada želi da informacije budu dovoljno loše, naći će druge načine kako ih dobiti.

Koji je najbolji VPN za Kinu?

Naš popis najboljih VPN-a za Kinu zasnovan je na sljedećim kriterijima:

  • Ispitivanja brzine izvedena u Hong Kongu, Indiji, Južnoj Koreji i Singapuru
  • Isprobana je sposobnost svakog VPN-a da deblokira veliki Kineski vatrozid
  • Uspjeh deblokiranja ograničenja za kanale i sportske događaje uživo
  • Snažna enkripcija s naglaskom na nevidljivi VPN da bi zaobišla vatrozid
  • Prednost dajemo pružateljima usluga koji ne vode evidencije upotrebe
  • Mobilne aplikacije i proširenja web-preglednika za poboljšanu privatnost

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga koje se koriste u Kini:

1. Najbolji VPN za Kinu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Aziju, a zatim otvorite Hong Kong. U ovom trenutku možete odabrati mjesto poslužitelja u Hong Kongu, Indiji ili Južnoj Koreji. Kao što vidite, sve tri lokacije pokazale su se vrlo dobro sa brzinom prenosa od 116 Mbps.