Najbolji VPN-ovi za Kolumbiju

KolumbijaKolumbija je 25. najveća zemlja na svijetu i nalazi se na sjevernom dijelu Južne Amerike. Kao i neke druge zemlje na kontinentu, to ima šarenu prošlost. Unatoč dodirivanju ekvatora, zemlja ima dosta klimatske raznolikosti. Ako trebate putovati u ovu prekrasnu zemlju, bilo zbog posla ili na odmor, morat ćete spakirati nekoliko krema za sunčanje. Također ćete se htjeti povezati s VPN-om ako planirate koristiti WiFi tijekom bilo kojeg dijela putovanja. To će pomoći u zaštiti vaše privatnosti.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Prvo kolonizirano od Španjolca 1499. godine, Kolumbija je stekla neovisnost do 1819. Iako postoje dokazi o civilizaciji koja datira od 18.000 prije Krista, španjolska kolonizacija dovela je do neobičnog demografskog ustroja u zemlji. Gotovo polovinu stanovništva čine Mestizo Kolumbijci (mješavina europskih i američkih država). U trenutnim vremenima zemlja ima unitarnu predsjedničku ustavnu republiku i ima vrlo aktivno i rastuće gospodarstvo.

Ako ste u zemlji da doživite ljepotu, imate sreće. Imate 6 prirodnih područja, uključujući snijeg i led Andih planina, tropske kišne šume, pustinje, plaže, savane i još mnogo toga. Kao što vidite, možete pronaći bilo koju klimu koju želite posjetiti na 440 km kvadratnih milja. Bez obzira kuda idete, ima se što vidjeti i učiniti.

Pristup internetu i privatnost u Kolumbiji

Čak i uz toliko toga što možete vidjeti i učiniti, možda ćete trebati koristiti internet za razne stvari. Budući da je širokopojasni pristup dostupan u Kolumbiji više od 20 godina, možete očekivati ​​da će brzine biti prilično dobre pri povezivanju. U posljednjih nekoliko godina na brojnim je mjestima počeo nuditi besplatni WiFi. Iako je to sjajno, to nas dovodi do našeg prvog razloga za korištenje VPN-a.

S brojem ljudi u Kolumbiji, možete zamisliti da uvijek postoji neko tko traži način da vam ukrade osjetljive podatke. Lopovi se mogu nalaziti bilo gdje i samo traže dobru priliku. Uz to, otkriveno je da je obavještajna agencija povremeno bila uključena u vanvansudski nadzor. Svi pružatelji internetskih usluga u Kolumbiji dužni su pratiti sadržaj svog prometa i prijavljivati ​​vladi bilo kakvu nezakonitu aktivnost.

Iako nema službenih pravila o internetskoj cenzuri, ponekad postoji selektivno blokiranje web stranica. Te vrste blokova temeljene na više cenzure, ali iskusit ćete i geo-ograničenja. Upotreba VPN-a pomoći će vam da ih zaobiđete. Ako imate omiljeno web mjesto za streaming koje je dostupno samo tamo gdje živite, onemogućit ćete mu upotrebu bez upotrebe VPN-a.

Kako odabrati VPN za Kolumbiju

I tu ga imate. To su dva najbolja razloga za korištenje VPN-a. Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost od znatiželjnih očiju ili se zaobići ograničenja, njihovo korištenje je ključno ako se nalazite u Kolumbiji. Sljedeće je pitanje, koje? Način na koji VPN štiti vašu privatnost upotrebom enkripcije. Većina pružatelja usluga pružit će vam mogućnost izbora između nekoliko protokola. Ono što biste trebali odabrati kad god možete je OpenVPN. To se smatra najboljim izborom u zajednici. Ako vam se izabere između verzije UDP i TCP, obje će raditi kako je planirano. Razlika je u tome što je UDP brži. Ako imate problema sa vezom, morat ćete provjeriti TCP verziju. Iako je sporije, imate bolje šanse da nastavite održavati vezu.

Ako tražite dodatne mogućnosti, slobodno pogledajte našu top 10 VPN popis usluga. Ipak mislimo da ćete biti zadovoljni opcijama koje smo vam dali. Odabrani su na temelju sigurnosti, brzine, pouzdanosti i cijene. Također smo tražili dobavljače s dobrom mrežom VPN poslužitelja u regiji. Na taj način, možete imati najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Brzina je važna ako planirate pristup bilo kojem sadržaju. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku i uštedite nešto novca.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map