Najbolji VPN-ovi za Kostariku

KostarikaKostarika je mala država koja se nalazi u Srednjoj Americi. Leži na maloj kopnenoj masi između Sjeverne i Južne Amerike. Trenutno ima oko 4,8 milijuna stanovnika, a sjajno vrijeme čini ga sjajnim mjestom za posjetiti turiste. Za sve koji se planiraju pridružiti tom popisu posjetitelja, morate biti sigurni da koristite VPN prije nego što koristite javni WiFi dok je tamo. Reći ćemo vam zašto je to važno u nekoliko kratkih trenutaka. U međuvremenu, pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Kostariku


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Surfshark$ 1,99Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir

Prvi razlog korištenja VPN-a kada ste u Kostariki uključuje zaštitu vaše privatnosti. Internet je tamo dobar, ali i dalje postaje sve bolji kako novac zaraste. Srećom, zemlja ne nadgleda svoje građane, tako da ne morate brinuti da li će ih špijunirati vlada. Međutim, to ne znači da ste na sigurnom. Kada tamo upotrebljavate VPN, možete zaštititi sebe i svoj internetski promet od cyberthieves. Tek tada možete koristiti šifrirani promet da biste svima znatno otežali krađu vaših osobnih podataka.

Sljedeći razlog upotrebe VPN-a nije toliko važan. Prema Freedom Houseu, Kostarika nema internetske cenzure. To, međutim, ne znači da vam to ne bi pomoglo. Ako pokušavate pristupiti bilo kojem sadržaju iz svoje matične regije, postoji velika vjerojatnost da će vam biti onemogućeno njegovo gledanje. To je zato što će medijske tvrtke obično blokirati korisnike izvan njihovog ciljanog područja. Rješenje je povezivanje sa serverom u vašoj matičnoj ili čak drugoj regiji, a danas možete početi uživati ​​u onome što želite vidjeti.

Koji je najbolji VPN za Kostariku?

Iako možete očekivati ​​cenzuru i nadzor od vlada nekih zemalja, to u Kostariki nije problem. Zbog toga stvari koje su obično važne nisu tako stroge na našem popisu u nastavku. Naši su izbori i dalje sjajne mogućnosti. Ti čimbenici uključuju:

 • Velike brzine na poslužiteljima koji imaju uspješnu izvedbu u Kostariki
 • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenja
 • Velika mreža s više poslužitelja za pomoć u uklanjanju padova poslužitelja.
 • Mobilne aplikacije za više platformi, uključujući Amazon Firestick
 • Snažna enkripcija vojne opreme koja pomaže u zaštiti vaše privatnosti
 • Pružatelji pravila bez dnevnika

Sad kad vidite što je važno, pogledajmo najbolje VPN-ove za Kostariku.

1. Najbolji VPN za Kostariku: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine Kostarike

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Kostariki. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Kostariku. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u San Joseu, Kostarika, brzina je bila 56,75 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Kostariku: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine Kostarike

NordVPN ugošćuje nekoliko poslužitelja u tom području, uključujući neke u Kostariki. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u San Joseu i otkrili da ima brzinu za preuzimanje od 76,52 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za Kostariku: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 4,29 USD mjesečno (64% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA test brzine Kostarike

Za one koji žele pronaći VPN pružatelja usluga s najviše lokacija poslužitelja, HideMyAss je vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN servere u Kostariki, točnije u San Joseu. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Kostariku. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da je brzina 91,94 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,29 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pogledajte HMA ponude

4. Najbolji VPN za Kostariku: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost kostarički test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Kostariki, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se do Kostarike i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Kostariki i brza je jer graniči s matičnom zemljom CyberGhosta. Povezali smo se sa serverom u San Joseu (Kostarika) i dobili smo brzinu od 16,93 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

5. Najbolji VPN za Kostariku: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Iako se čini da Surfsharka nema već duže vrijeme, web stranica je zapravo registrirana 2007. Od tada je tvrtka napravila prilično pomrs u zajednici. Tim neprestano raste i dodaje lokacije te je jako usredotočen na cijene i privatnost. Također ima zvižduke i zvona koja biste očekivali s većim uslugama

S više od 500 poslužitelja u 50 zemalja, jakom enkripcijom i mogućnošću deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime, oni imaju brojne mogućnosti uživanja u njihovoj usluzi. Čak imate mogućnost gledanja nekih usluga koje su dostupne u više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam također daje mogućnost privatnog surfanja, zaštite WiFi prometa, anonimne bujice i više, kada odaberete poslužitelj..

Surfshark kostarički test brzine

Za naše testove u Kostariki željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi u San Joseu. Jednom kada se prijavite, jednostavno pretražite Kostariku na traci za pretraživanje. Odatle se možete povezati s poslužiteljem koji se nalazi tamo. Kad smo se povezali s serverom u San Joseu, dobili smo brzinu od 14,49 Mbps. To je niže od nekih drugih naših usluga.

Za novac i mogućnosti, Surfshark je dobra opcija za one koji ne moraju nužno vrlo brzu vezu dok su tamo. Sve je jednostavno za upotrebu i ne biste trebali imati problema. Kada kupujete dvogodišnji plan, možete se registrirati na neograničen račun s neograničenim uređajima za 1,99 USD mjesečno.

Pogledajte ponude Surfsharka

Iznad možete vidjeti najbolje opcije koje koristite tijekom posjete Kostariki. Međutim, za one koji bi željeli druge opcije, možete besplatno provjeriti našu popis 10 najboljih pružatelja VPN-a. Iako je i ovaj popis dobar, donijeli smo svoje specifične odluke na temelju nekoliko čimbenika. Te cijene, stabilnost, sigurnost, brzine i još mnogo toga. Popis smo optimizirali na temelju najboljih opcija za Kostariku. Dobre su brzine važne ovih dana bez obzira na to što se odlučite učiniti. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti najbolju odluku za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map