Lima, PeruLima je najveći i glavni grad Perua. Uz gradsko stanovništvo od 9,75 milijuna i njegov položaj na središnjoj obali u zemlji, nije teško razumjeti zašto je Lima toliko popularna. Od prekrasne klime do rastućeg gospodarstva, postoji mnogo pozitivnih poteškoća. Ako planirate posjetiti grad i idete putem interneta, htjet ćete koristiti VPN. To će vam pomoći zaštititi privatnost i deblokirati sva ograničenja. Evo nekoliko najboljih VPN-ova koji se koriste u Limi.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
3IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
4NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
5CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir

Inkani su prvo naselili područje poznato kao Lima. Španjolski konkvistadori su 1532. godine porazili vladara Inka i osnovali glavni grad. Tijekom sljedećeg stoljeća, grad je procvjetao kao središte široke trgovačke mreže. Godine 1687. peruanski potres uništio je većinu zgrada u gradu. 1746. još jedan potres je pogodio grad.

Pomičući se prema modernijem vremenu, lokacija je pomogla gradu da zadrži svoj status velikog trgovačkog centra. Industrija i gospodarstvo grada su prilično opsežni. U 2003. godini grad je bio odgovoran za 53% bruto domaćeg proizvoda zemlje. Neki od razloga zbog kojih ljudi posjećuju grad uključuju komercijalne mogućnosti, arhitekturu, muzeje, kazališnu scenu i mnoge druge.

Ako ćete biti jedan od mnogih turista u gradu i planirate koristiti internet, trebate koristiti VPN. To je zaštita vaše privatnosti i prvi razlog za korištenje VPN-a. Dok peruanska vlada ne blokira i ne nadgleda građane, i dalje možete naići na cyber kriminale. Možete se kladiti da čekaju samo vaše privatne i osobne podatke. Spajanjem na VPN, lopovima znatno otežavate krađu osjetljivih podataka.

Drugi razlog korištenja VPN-a dok ste u Limi je taj da se lakše prevladaju geo-ograničenja. Peru nema ograničenja na to što možete ili ne možete gledati. Međutim, i dalje ćete naići na geo-ograničenja. To su pravila koja tvrtke nameću kako bi spriječile korisnike da vide sadržaj izvan ciljanog područja. Ako želite pristupiti sadržaju iz svoje matične regije ili čak neke druge regije, morat ćete se povezati s poslužiteljem na drugom mjestu kako biste uživali. Kad to učinite, zavarava softver koji blokira mišljenje da se nalazite negdje drugdje.

To su najbolji razlozi za korištenje VPN-a ako planirate posjetiti Lima. Postoje i drugi, ali možda ćete vidjeti zašto su oni važni. Bez obzira želite li zaobići geo-ograničenja ili se zaštititi od krađe identiteta, VPN davatelji će vas pokriti. Sada ćemo potrajati neko vrijeme kako bismo vam pomogli u svojim mogućnostima.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Lima.

1. Najbolji VPN za Lima: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Lima

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali nećete morati odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, a zatim otvoriti Južnu Ameriku. Odatle možete odabrati Peru budući da oni imaju poslužitelj u Cuscu. Međutim, ako želite najbolje performanse, preporučujemo povezivanje s serverom u Brazilu. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj na tom području i brzina je pokazala 118.07 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Lima: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,99 USD mjesečno (67% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Lima test brzine

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA je domaćin mnogim VPN poslužiteljima diljem Južne Amerike, uključujući nekoliko u Cuscu (najbliža Lima). Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Cusco. Odatle možete odabrati mjesto poslužitelja Cusco, Peru. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i otkrili da brzina iznosi 96,69 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera svojih klijenata. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup, a svi novi korisnici pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

3. Najbolji VPN za Lima: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Lima je glavni grad Perua i glavno mjesto mnogih tvrtki. Možda ćete primijetiti da VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Americi od većine ostalih tvrtki na našem popisu. Zbog toga je IPVanish jedan od naših izbora za VPN uslugu dok ste u Limi.

Uz veliki trag u Americi, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish Lima test brzine

IPVanish domaćin je 8 poslužitelja u Rio De Janiero (budući da je to najbliži grad) i možete se odlučiti povezati s bilo kojim od njih koji želite. Testirali smo IPVanish server u Rio De Janiero i otkrili da brzina iznosi 87,78 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za Lima: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Lima test brzine

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Brazilu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj smješten u Brazilu do Lime i brzina preuzimanja iznosila je 56,10 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

5. Najbolji VPN za Lime: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Lima test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u blizini Lime, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Brazilu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Sao Paulu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Limi. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 28,42 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

Tamo imate najbolje VPN opcije za korištenje u Limi. Međutim, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis. U Peruu ćete pronaći nekoliko izbora sa poslužiteljima. Svoje odluke temeljili smo na sigurnosti, brzini, pouzdanosti i cijeni. Tražili smo i davatelje usluga koji imaju poslužitelje u Peruu. Na taj način možete postići najbolje brzine. Ako planirate raditi bilo koji streaming, važne su dobre brzine. Na našem popisu nema loših izbora, jer svi imaju dobru mrežu. Koristeći naš vodič da vam pomogne, možete donijeti najbolju odluku koja će vam pomoći.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me