Najbolji VPN-ovi za Los Angeles

Los AngelesuLos Angeles (skraćeno L.A. većinu vremena) je drugi po veličini grad u Sjedinjenim Državama. Procijenjeno stanovništvo grada je 3,97 milijuna ljudi, a područje metroa dom je nešto više od 13 milijuna stanovnika. Los Angeles je poznat po mnogim stvarima, tako da ima puno razloga za posjet gradu Anđela. Ako je posjeta LA dio vaših budućih planova i želite se povezati s javnim WiFi-om, htjet ćete koristiti VPN. Stanovnici i turisti mogu uživati ​​u prednosti zaštite privatnosti i pristupa neograničenom internetu putem VPN-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Mnogo je stvari koje u ovo područje dovode turiste i poslovne ljude. Nekoliko tvrtki ima sjedište u Los Angelesu. Neke od znamenitosti na tom području su Disneyland, plaže, Hollywood, sjajna klima, nekoliko vrhunskih sportskih timova i još mnogo toga. Timovi na tom području uključuju LA. Dodgers and Anaheim Angels (MLB), L.A. Lakers and Clippers (NBA), L.A. Rams and Chargers (NFL), L.A. Kings i Anaheim Patke (NHL). Naravno, ovdje ih ima više nego nabrojamo, ali to su glavni. Kao što vidite, postoji mnogo razloga za posjet ovom području.

Mnoga se poduzeća međusobno natječu nudeći besplatni WiFi svojim pokroviteljima. S brojem uređaja koje svi koriste ovih dana, to može biti sjajna stvar. Međutim, odlična je stvar i za kibernetičke kriminalce. Kamo god krenete, bit ćete podložni cyber napadu ako ne koristite VPN. Kad se povežete, stvarate sigurnu i šifriranu vezu do odabranog poslužitelja. To lošim ljudima mnogo otežava krađu osjetljivih podataka. Nitko ne želi da im identitet bude ukraden za vrijeme putovanja.

Drugi razlog upotrebe VPN-a je zbog prekida rada i geo-ograničenja. Većina ljubitelja sporta zna bol zbog nestanka kad pokušavaju gledati svoje omiljene ekipe. Spajanjem na poslužitelj na drugom mjestu možete softver zavesti da misli da ste negdje drugdje. Zemlje, tvrtke i druge institucije često puta nameću geo-ograničenja. Bez upotrebe VPN-a bit ćete blokirani ako pokušate pogledati sadržaj unutar ili izvan ciljanog područja.

Koji je najbolji VPN za Los Angeles?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za LA:

 • Rezultati ispitivanja brzine s VPN poslužitelja u Los Angelesu za svakog davatelja usluga
 • Prednost se daje VPN-ima s više lokacija poslužitelja u Kaliforniji
 • Mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga i kanala
 • Visoka razina enkripcije radi zaštite vaše internetske privatnosti
 • Podrška za Kodi, bujicu prometa i popularne online igre.
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Los Angeles:

1. Najbolji VPN za Los Angeles: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u Los AngelesuAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. Na ovom mjestu možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – Los Angeles. Kao što vidite, testirali smo server u LA-u i brzina je bila 206,27 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Los Angeles: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine u Los AngelesuNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Los Angelesu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u LA-u i brzina preuzimanja je bila 183.60 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Los Angeles: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Los AngelesuPri korištenju Windows klijenta tvrtke PIA nema puno podešavanja i podešavanja. Međutim, to ne znači da je program lišen programa. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, poslužitelj u LA-u pokazao se uspješnim sa brzinom prenosa od 78,68 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Los Angeles: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost test u Los AngelesuBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Los Angelesu, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Los Angelesu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 54,50 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Los Angeles: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila među najbržim u Sjevernoj Americi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test brzine u Los AngelesuIPVanish ugošćuje preko 70 poslužitelja u LA-u i vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer laksa.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Los Angelesu i otkrili da brzina iznosi 103,89 Mbps na našoj kabelskoj internetskoj vezi.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Pružatelji usluga koje smo vam pružili najbolji su izbor za korištenje u L.A.-u. Međutim, uvijek možete pogledati naš top 10 VPN popis. Ipak ne biste trebali. Naše odluke temelje se na sigurnosti, brzini, pouzdanosti, pa čak i cijeni. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima u Los Angelesu. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine. Bez obzira koju opciju odabrali, nećete pogriješiti. Ako želite strujati sadržaj, dobre brzine su vrlo važne. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map