MađarskaMađarska je relativno mala zemlja koja se nalazi u središnjoj Europi. Ima populaciju od gotovo 10 milijuna ljudi. Možete pronaći mnoge koji putuju u to područje iz različitih razloga. Bilo da se radi o povijesnim razlozima ili poslovnim prilikama, još je puno toga što treba vidjeti i učiniti. Ako putujete u Mađarsku iz poslovnih, godišnjih odmora ili drugih razloga, postoji šansa da želite koristiti javni WiFi. Prije nego što to učinite, predlažemo da prvo upotrebite VPN. Mi ćemo vam pružiti više informacija o tome u trenu.

Najbolji VPN za Mađarsku – Sažetak

Pogledajmo naš top 5 najdražih najboljih VPN-a za Mađarsku.

 1. Cyberghost
 2. HMA Pro VPN
 3. Privatni pristup internetu
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

U posljednjem istraživanju brzine interneta u Mađarskoj, ona ocjenjuje vrlo visoko. Drugim riječima, vjerojatno ćete uživati ​​u velikim brzinama dok ste u zemlji. Međutim, to može otvoriti i mogućnost cyber-kriminalaca. Iako zemlja može imati osjećaj starog svijeta, možete se kladiti da je nekoliko njih koji bi iskoristili situaciju. Kada koristite VPN poslužitelj, možete stvoriti sigurnu i šifriranu vezu. To će vam pomoći da osigurate svoje podatke

Drugi dobar razlog za korištenje VPN-a, dok je u Mađarskoj povezan s cenzurom i geo-blokovima. Prema izvještaju Sveučilišta Harvard iz 2017. u Mađarskoj postoji selektivna cenzura oko društvenih medija. Međutim, čini se da su to jedini oblici cenzure. Ako želite pristupiti onom materijalu koji je zabranjen, obično ne biste imali sreće ako ne koristite VPN. Budući da IP adresu možete dobiti u drugoj regiji, možete uspješno zaobići ograničenja društvenih medija. Dok medijske kompanije mogu blokirati korisnike da vide sadržaj izvan ciljanog područja, vlade to mogu učiniti kako bi blokirale bilo koga u zemlji.

Koji je najbolji VPN za Mađarsku?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije za utvrđivanje naše liste najboljih VPN-a za Mađarsku:

 • VPN davatelji koji ne vode evidencije upotrebe
 • Velika i stabilna mreža koja će vam pomoći u uklanjanju prekida veze
 • VPN poslužitelji koji su dobro radili u Mađarskoj.
 • Čvrsto vojno šifriranje za zaštitu privatnosti
 • Mogućnost deblokiranja popularnih servisa za strujanje i obilaženje filtriranja
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Mađarsku:

1. CyberGhost

CyberGhostSa sjedištem u: Rumunjska | Broj poslužitelja: 3.000+ | Lokacije poslužitelja: 80 | Istovremene veze: 7

 • Ekskluzivan 12-mjesečni plan + 6 mos. besplatno – 2,75 USD mjesečno ($ 49,50 ukupni trošak)
 • 6-mjesečni plan – 4,99 USD mjesečno (29,94 USD ukupni troškovi)
 • Jednomjesečni plan – 11,99 USD mjesečno

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusira se na zaštitu privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Mađarskoj, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Mađarskoj i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Budimpešti. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili smo brzinu od 119,05 Mbps.

CyberGhost Mađarska test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost VPN-a.

Posjetite CyberGhost

2. HMA Pro VPN

HMA VPNSa sjedištem u: UK | Broj poslužitelja: 880+ | Lokacije poslužitelja: 280 | Istovremene veze: 5

 • 12-mjesečni plan – 6,99 USD mjesečno (ukupno 83,88 USD)
 • 6-mjesečni plan – 7,99 USD mjesečno (47,94 USD ukupni trošak)
 • Jednomjesečni plan – 11,99 USD mjesečno

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN poslužitelje u Indoneziji, uključujući nekoliko poslužitelja u većim gradovima. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Budimpeštu. Povezali smo se s poslužiteljem da testiramo i ustanovili da je brzina 119.60 Mbps.

HMA test za brzinu u Mađarskoj

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 6,99 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju HMA.

Posjeti Hide My Ass

3. Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetuSa sjedištem u: SAD | Broj poslužitelja: 3.000+ | Lokacije poslužitelja: 52 | Istovremene veze: 5

 • Ekskluzivan 24-mjesečni plan – 2,50 USD mjesečno ($ 59,95 ukupni troškovi)
 • 12-mjesečni plan – 3,25 USD mjesečno (38,95 USD ukupni troškovi)
 • Jednomjesečni plan – 6,45 USD mjesečno

Privatni pristup internetu (PIA) pruža vam nekoliko korisničkih opcija. Prije toga morali ste postaviti profil za svaki VPN poslužitelj. Sada je povezivanje s bilo kojim poslužiteljem u njihovoj mreži 28 zemalja lako. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama. Nakon što odaberete lokaciju, lako ćete se povezati s lokacijama u Budimpešti kako biste osigurali svoju mađarsku VPN vezu.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Kad smo se povezali s poslužiteljem u Budimpešti, dobili smo brzinu od 114,92 Mbps.

PIA Mađarska test brzine

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 2,50 dolara mjesečno.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju privatnog pristupa internetu.

Posjetite privatni pristup internetu

4. IPVanish

IPVanishSa sjedištem u: SAD | Broj poslužitelja: 1,100+ | Lokacije poslužitelja: 89 | Istovremene veze: 10

 • Ekskluzivan 12-mjesečni plan – 4,87 USD mjesečno ($ 58,49 ukupni troškovi)
 • Tromjesečni plan – 6,74 USD mjesečno ($ 20,24 ukupni troškovi)
 • Jednomjesečni plan – 7,50 USD mjesečno

Mađarska je centralno smještena, a mnoge usluge imaju poslužitelje u regiji. Naravno, to uključuje i IPVanish. Možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Mađarsku.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Naći ćete više lokacija poslužitelja u cijeloj Aziji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish domaćin je niz poslužitelja na gore spomenutim lokacijama i možete se povezati s bilo kojim od njih. Ako vidite servere koji u nazivu poslužitelja imaju slovo “a”, to su najbrži. Testirali smo IPVanish server u Budimpešti i otkrili smo da brzina iznosi 85,09 Mbps.

IPVanish test za brzinu u Mađarskoj

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i više, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokrivat će vas kao novog člana.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

Posjetite IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNSa sjedištem u: Britanski Djevičanski otoci | Broj poslužitelja: 2.000+ | Lokacije poslužitelja: 148 | Istovremene veze: 3

 • Ekskluzivan 12-mjesečni plan + 3 mj. besplatno – 6,67 USD mjesečno (99,95 USD ukupni trošak)
 • 6-mjesečni plan – 9,99 USD mjesečno ($ 59,95 ukupni troškovi)
 • Jednomjesečni plan – 12,95 USD mjesečno

ExpressVPN objedinjuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga kako bi pomogao deblokirati pristup nekom velikom geo-ograničenom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a i Kanade, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Europu, a zatim otvorite Mađarsku. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u Budimpešti, brzina je iznosila 62,38 Mbps.

Test brzine ExpressVPN u Mađarskoj

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Uz jedan VPN račun možete samo povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) za samo 6,67 USD mjesečno uz godišnju pretplatu.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

Posjetite ExpressVPN

Ako želite pogledati druge davatelje usluga, slobodno pogledajte naše 10 najboljih VPN usluga za različite opcije. Međutim, ne mislimo da će to biti potrebno. Odabrali smo svoj izbor posebno nad drugim vodećim uslugama na temelju regionalnih lokacija, brzine, cijene i sigurnosti. Također smo tražili dobavljače s dobrom mrežom VPN poslužitelja. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine. Nema loših opcija, tako da ne možete pogriješiti s našim prijedlozima. Ako planirate usmjeravati sadržaj ili čak posjećivati ​​web stranice, brzine su važne. Nadamo se da ćete pomoću našeg vodiča donijeti informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me