Najbolji VPN-ovi za Mac

MacOS CatalinaKorisnici Applea mogu preuzeti najnoviji MacOS Catalina besplatno. Nadogradili smo ubrzo nakon što je Apple izdao najnoviji Mac OS. Za preuzimanje i instaliranje novog operativnog sustava na MacBook trebalo je oko sat i pol. Odmah smo izdvojili malo vremena za testiranje svih vrhunskih VPN-ova. Pogledajmo neke od najboljih VPN-ova za MacOS. Budući da velik broj Mac korisnika također ima iPhone ili iPad, odabrali smo VPN-ove koji imaju prilagođene Mac i iOS aplikacije. Testirali smo svakog Mac klijenta i uključili snimke zaslona svih aplikacija u akciji.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Nakon nekoliko sati korištenja OS X Catalina, stvarno nam se sviđa estetika. Novo ažuriranje je čišće i omogućuje bolju integraciju s iOS uređajima. Nove značajke dodat će vašoj produktivnosti u radu i općem uživanju. Kad smo godinama koristili računalo, većinu vremena koristimo Apple proizvode (iMac, MacBook, iPad, iPhone). Zbog toga je VPN za Mac najveći prioritet.

Postoje doslovno stotine VPN usluga, ali samo je nekoliko njih jednostavno za korištenje Mac klijenata. Većina VPN-ova daje upute za ručno podešavanje VPN veze. To jednostavno nije dovoljno za nas. Želimo i očekujemo isto iskustvo koje bismo imali i na PC-u na našim iMac i MacBook uređajima. Teško je doći s VPN-om, ali postoji pregršt usluga koje preporučujemo ugodno.

U trenutku ćemo podijeliti popis najboljih VPN pružatelja usluga za MacOS. Kriteriji su jednostavni. Prije svega, usluga mora biti brza i pouzdana. Morali su tijekom godina graditi jaku reputaciju. Konačno, oni apsolutno moraju ponuditi prilagođeni VPN klijent za MacOS zajedno sa iOS aplikacijom. Mi ne ručno konfiguriramo VPN na Mac-u i ne bi vam trebalo ni jedno ni drugo.

Koji je najbolji VPN za Mac?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-ova za Mac:

 • Tražili smo VPN-ove koji nude česta ažuriranja za njihove Mac aplikacije
 • Prednost se daje aplikacijama s naprednim značajkama poput VPN prekidača
 • Velika brzina i mogućnost deblokiranja popularnih servisa za strujanje
 • Visoka razina enkripcije radi zaštite vaše privatnosti na Macu
 • Pravila bez zapisivanja kako bi se osiguralo da se evidencija upotrebe ne čuva zbog privatnosti
 • Dodatna podrška za iOS i Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Mac korisnike:

1. Najbolji VPN za Mac: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN poznat je po svojem elegantnom dizajnu softvera i ne postoji bolja platforma koja bi to pokazala na Mac računaru. Kao što ćete vidjeti u najnovijem vremenu najnovija inačica ExpressVPN Mac klijenta pojednostavljena je tako da za spajanje morate samo jednom kliknuti. Oni koji žele veću kontrolu mogu zamijeniti lokacije i protokole poslužitelja. Također možete pokrenuti test brzine. Međutim, klijentu nedostaje mogućnost postavljanja prekidača za ukidanje ili rotiranja IP adresa. Možda će se te opcije u budućnosti dodati.

Kao što možete vidjeti na slici ispod. aplikacija ExpressVPN Mac vrlo je jednostavna. Izgled i izgled aplikacije prenose se na njihove verzije za Windows, iOS i Android. Prvo što ćete primjetiti je koliko je čist dizajn sučelja kada prvi put pokrenete aplikaciju. Možete se povezati s predloženim poslužiteljem ili odabrati s popisa 100+ poslužitelja širom svijeta.

Priključak za ExpressVPN Mac klijent

Možete i pokrenuti test brzine kako biste pronašli najbrže lokacije poslužitelja. To će vam potrajati nekoliko minuta, ali dobro je pričekati ako želite pronaći najbržu vezu. Primijetit ćete da slika dolje prikazuje indeks brzine, kašnjenje i brzinu preuzimanja za nekoliko poslužitelja. Nakon završetka testa predlažem vam da odaberete poslužitelj u željenoj zemlji s najvišim indeksom brzine. Igrači će htjeti obratiti veliku pozornost na kašnjenje, jer utječe na kašnjenje. Test brzine pokazuje da je Atlanta naša najbolja opcija za brze performanse.

ExpressVPN Options Test brzine

Uz pokretanje testa brzine, možete mijenjati i protokole. Mac klijent podržava OpenVPN (UDP i TCP), L2TP / IPSec i PPTP protokole. Aplikacija će prema zadanim postavkama automatski odabrati protokol. Ako to želite sami postaviti, jednostavno uđite u postavke i odaberite jedan od gore navedenih protokola.

Oni koji su novi na VPN-u zaista će cijeniti dizajn ExpressVPN Mac klijenta. Sučelje je točka i klik. Odaberite lokaciju poslužitelja na koju se želite povezati, a softver će se pobrinuti za ostalo. Definitivno bih dao ExpressVPN korisničkom softveru i mobilnim aplikacijama A + za jednostavniju upotrebu.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Mac: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Mac klijent

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Mac: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) poznat je po svojoj popularnoj VPN usluzi zajedno s podrškom za organizacije koje se bore za zaštitu naših prava na privatnost. Oni uzimaju drugačiji pristup sa svojim softverom. Umjesto da imaju samostalni klijent koji radi u vlastitom prozoru, PIA se pristupa kroz ikonu trake izbornika. Neki korisnici cijene pristup, dok drugi smatraju da je on manje poželjan. Pronaći ćete iste visoke razine šifriranja i napredne značajke koje PIA nudi u svom Mac klijentu u svom Windows kolegi.

PIA Mac VPN aplikacija

Aplikacija PIA slična je OpenVPN klijentu otvorenog koda u svojoj prezentaciji. Možete se povezati s bilo kojim poslužiteljem klikom na ikonu PIA na traci izbornika. Ovo će prikazati padajući popis lokacija poslužitelja. Prikazujemo početak popisa iznad. Jednostavno kliknite na bilo koje mjesto poslužitelja da biste se povezali. Također možete konfigurirati nekoliko postavki u aplikaciji ili ostaviti zadane vrijednosti. PIA je vrlo popularna među P2P / torrent korisnicima. Njihova značajka prebacivanja je slična onoj koju nude IPVanish i VyprVPN. Aplikacija također podržava prosljeđivanje vrata i naprednije značajke.

Postoji još jedan aspekt PIA Mac klijenta koji svakako vrijedi primijetiti. U klijentu možete postaviti šifriranje podataka, provjeru autentičnosti podataka i razine enkripcije stiskom ruke. Zadane postavke su AES-128 / SHA1 / RSA-2048, što je dobra kombinacija za većinu korisnika. U Mac VPN aplikaciji možete postaviti sljedeće vrijednosti:

 • Šifriranje podataka – AES-128 / AES-256 / Blowfish / Nema
 • Autentifikacija podataka – SHA1 / SHA256 / Nijedan
 • rukovanje – RSA-2048 / RSA-3072 / RSA-4096 / ECC-256k1 / ECC-256r1 / ECC-521

Kao što možete reći, PIA privatnost korisnika shvaća vrlo ozbiljno. Bilo da se planirate povezati putem Maca, iOS-a, Windowsa ili Androida, oni su vam prekriveni prilagođenim aplikacijama. Njihova mreža nije toliko velika kao što neki smatraju te svrhe prije donošenja odluke. Ako PIA ima poslužitelje na željenoj lokaciji, tada možete imati koristi od napora koji njihov tim i dalje ulaže u uslugu i to je kompletan kompliment softvera.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Mac: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

Teško bi bilo naći bolje opremljenog Mac VPN klijenta od CyberGhosta 7. Razvojni tim nadmašio je brojne napredne značajke za Mac korisnike. Dizajn softvera smatrat ćete intuitivnim. Iako postoji nekoliko postavki za prilagođavanje, ne morate mijenjati promjene kako biste se povezali. Klijent će se pobrinuti za šifriranje vaše veze. CyberGhost proširuje isto toliko sučelja i funkcionalnosti na svoje Windows, iOS i Android te Amazon Fire TV aplikacije.

Kao što možete vidjeti na slici dolje, korisničko sučelje CyberGhost je čisto. Postoje dva načina za korištenje aplikacije. Prva je reducirana verzija koja je prikazana na desnoj strani snimke zaslona. Možete jednostavno kliknuti klizač da se povežete na najbolje mjesto. Ako želite odabrati drugo mjesto poslužitelja, možete otvoriti žutu karticu koja proširuje klijenta. Odatle možete odabrati bilo koju zemlju, grad, pa čak i pojedinačni poslužitelj iz tisuća opcija. CyberGhost for Mac također ima kartice pomoću kojih možete pronaći najbolje poslužitelje za preuzimanje i strujanje. Ovo je vrlo korisno za bujice i one koji žele deblokirati streaming usluge u drugim regijama svijeta.

Aplikacija CyberGhost Mac

Također možete postaviti aplikaciju CyberGhost da se automatski poveže kad god upotrebljavate nezaštićen Wi-Fi. Ovo je sjajna značajka koja će vam pomoći zaštititi privatnost tijekom putovanja. Suviše je lako povezati se s nesigurnom mrežom i zaboraviti pokrenuti svoj VPN klijent. Predlažem da značajku omogućite ako često putujete. Također možete postaviti klijenta da se automatski ponovno poveže u bilo kojem trenutku kad se prekine. Značajka “kill switch” zaštitit će vašu privatnost u bilo kojem trenutku kada VPN veza padne tako što će ubiti vaš Internet dok veza ne bude uspostavljena..

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Mac: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

Za našu listu top Mac VPN-a izabrali smo IPVanish na temelju kvalitete njihove mreže na najvišem nivou, kao i napredne značajke koje nudi njihov Mac VPN klijent. Najprimjerenija mogućnost prekida vaše internetske veze kad god VPN padne. Značajka je poznatija kao prekidač za uništavanje VPN-a i pomoći će vam da ostanete anonimni dok se VPN ponovno ne poveže. Softver vam također omogućuje periodično mijenjanje IP adrese.

Pogledajmo kratki Mac klijent. Možete pročitati naš IPVanish pregled da biste saznali više o usluzi. Pregled je vrlo dubok i sadrži korisnički vodič za svaku verziju (Mac, Windows, iOS, Android) njihove prilagođene aplikacije. Umjesto da se pozabavimo toliko detaljima, samo ćemo pažljivo pogledati korisničko sučelje i neke od opcija u ovom postu. Kao što vidite u nastavku, softver će vam omogućiti da odaberete bilo koje mjesto poslužitelja s popisa ili karte. Mapu možete lako proširiti u bilo kojoj regiji i odabrati najbolje mjesto na poslužitelju.

Izbor IPVanish Mac poslužitelja

Uz jednostavnost korištenja, IPVanish je napravio točku da nudi napredne sigurnosne značajke za Mac korisnike. To je sjajno jer mnogo pružatelja usluga zaostaje u podršci opcijama poput VPN prekidača i rotirajućeg IP-a za Mac. Kao što vidite na slici ispod, to nije slučaj s IPVanish-om. Išli smo naprijed i istakli značajku prekidača VPN kill. Jednostavno potvrdite okvir pored “Ubij mrežu ako se prekine VPN veza” da bi se omogućila značajka. Na taj ćete način osigurati svoju privatnost dok se VPN ponovno ne poveže.

IPVanish Mac postavke

Postoje još neke značajke koje je vrijedno napomenuti. Za početak, IPVanish tim štiti korisnike Mac VPN-a od DNS propuštanja tako što će vaš DNS pokrenuti svoje poslužitelje dok je spojen na bilo koji VPN poslužitelj. Na klijentu možete postaviti i DNS poslužitelje treće strane poput Googlea ili OpenDNS-a. Predlažem vam da koristite IPVanish za DNS rezoluciju kada koristite njihovu uslugu, ali u slučaju da želite ići s drugom trećom stranom ovdje su DNS adrese za nekoliko glavnih opcija. Sve su to javni DNS serveri pa se za njihovo korištenje ne naplaćuje.

 • Google – 8.8.8.8 i 8.8.4.4 (IPv4) ili 2001: 4860: 4860 :: 8888 i 2001: 4860: 4860 :: 8844 (IPv6)
 • Otvoren – 208.67.222.222 i 208.67.220.220 (IPv4) ili 2620: 0: ccc :: 2 i 2620: 0: ccd :: 2 (IPv6)
 • Comodo – 8.26.56.26 i 8.20.247.20 (IPv4)

Pored njihovog Mac klijenta, sličan izgled i izgled pronaći ćete i u njihovom Windows softveru. IPVanish tim razvio je i lijepe mobilne aplikacije za iOS i Android. Ono što vas može iznenaditi je da su razvili prekidač za uklanjanje VPN-a za Mac prije Windowsa. To pokazuje njihovu posvećenost korisnicima Maca i osvježavajuće je za one od nas koji su se tokom godina borili s pronalaženjem kvalitetnog VPN softvera za Mac..

Posjetite IPVanish

6. Najbolji VPN za Mac: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Mac klijent

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

7. Najbolji VPN za Mac: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

StrongVPN je pionir u osobnom VPN prostoru. Oni su nudili VPN pristup godinama prije nekih drugih vodećih marki u industriji. Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost na Wi-Fi mrežama ili deblokirati sadržaj u drugim zemljama, StrongVPN je pokriven. Imaju punu liniju klijentskog softvera, uključujući i lijepu aplikaciju za Mac korisnike. U stvari, ja više volim njihov Mac klijent pred Windows. Ima čišći dizajn i neke dodatne značajke koje će vam pomoći da odaberete najbrži poslužitelj. Uđite odmah i pogledajte što mogu ponuditi Mac obožavateljima.

Što tražite u VPN usluzi? Ako je na vašem popisu jednostavnost velika, onda toplo preporučujemo StrongVPN. Njihovom Mac klijentu nedostaju neke napredne značajke koje nudi IPVanish, ali to nadoknađuje nudeći čisto, jednostavno za navigaciju korisničko sučelje. Kao što možete vidjeti na našim slikama u nastavku, StrongVPN je osmislio njihovu Mac aplikaciju za jednostavniju upotrebu. Oni koji točno znaju gdje žele mogu jednostavno odabrati mjesto poslužitelja i kliknuti poveži. To je to. Nema više objašnjenja. Ako želite kopati više iza kulisa, možete, ali ne morate. Samo jednom kliknite za povezivanje, a zatim ponovo za prekid veze. Ne bi moglo biti puno lakše. Zbog toga je StrongVPN jedna od naših omiljenih VPN usluga i za Mac i iOS korisnike.

StrongVPN Mac klijent

Želite li kopati dublje u klijentu? Pogledajmo neke od opcija koje su dostupne onima koji žele veću kontrolu nad VPN vezom. Za početak možete upotrijebiti njihov prekidač za poslužitelj za testiranje brzine svake lokacije poslužitelja. Sučelje omogućava vam da odaberete jedan poslužitelj ili više poslužitelja da biste ih istovremeno testirali. Rezultate možete vidjeti dolje. Usredotočite se na vrijeme pinga i brzinu za preuzimanje (DL). Što je vrijeme pinga manje, to je bolje. Test pokazuje da bismo mogli očekivati ​​nisku latenciju, brzu vezu s Atlantom i to je upravo ono što imamo.

Također možete odrediti brojne postavke u aplikaciji. Neki su zasloni prilično tehnički i pružaju vam veću fleksibilnost u korištenju aplikacije. Pokrivamo osnove. Za prebacivanje protokola možete kliknuti na naprednu karticu. Možete odabrati između PPTP, L2TP, SSTP, IPSec i OpenVPN. Predlažemo da koristite OpenVPN (UDP) kad god je to moguće za najbolji spoj brzine i pouzdanosti.

StrongVPN Mac - opcije

StrongVPN ne prestaje s Macom, ali mi svakako cijenimo njihovu usredotočenost na Appleove korisnike. Istu razinu kvalitete možete očekivati ​​kad god kontaktirate njihov tim za podršku. Tada iskustva u dodatnoj godini najviše pokazuju. Članovi programa StrongVPN mogu preuzeti prilagođene aplikacije za Mac, Windows, iOS i Android. Njihove vodiče možete koristiti i za postavljanje VPN usluge za pokretanje kroz vaš usmjerivač. Na taj ćete način zaštititi cijelu mrežu jednim VPN računom koji pruža podršku igraćim konzolama i ostalim povezanim uređajima.

Posjetite StrongVPN

VPN industrija je vrlo konkurentna i tvrtke se počinju više fokusirati na Mac korisnike. Znaju da su detalji važni i troše vrijeme i resurse potrebne za razvoj za Mac i iOS. Nedostaje li vaša omiljena VPN usluga s našeg popisa? Ako je to slučaj, molimo da ga podijelite s nama @VPNFan pa ga možemo testirati i uzeti u obzir za naše sljedeće tromjesečno ažuriranje.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map