poduzeća

Tvrtke uvijek traže konkurentnu prednost. Ako imate internetsku tvrtku ili radite u uredu, Internet bi mogao biti velik dio dana. Mnoge tvrtke daju svojim zaposlenicima mogućnost rada kod kuće. Istražujući tu mogućnost, i poslodavac i zaposlenik imaju koristi. Za tvrtke štede troškove i uklanjaju svemirske probleme kako bi mogli zaposliti više ljudi. Zaposlenima, rad od kuće štedi vrijeme za putovanja na posao i troškove automobila. Bilo da radite kod kuće ili u malom uredu, toplo bismo preporučili VPN. Pogledajmo naš popis najboljih VPN-ova za poslovanje.

RankVPN uslugaPriceVisitServer
lokacije
1 Encrypt.me $ 7,99 Encrypt.me 48
2 Perimeter81 $ 8,00 Perimetar 81 40
3 NordVPN $ 11,95 NordVPN 87
4 VyprVPN $ 12,95 VyprVPN 73
5 TunnelBear $ 9,99 TunnelBear 20

Bez obzira kako poslujete, vjerojatno ćete s vremena na vrijeme morati rješavati osjetljive podatke. To može uključivati ​​e-poštu zaposlenika, evidenciju o plaćanju korisnika, osobne podatke, podatke o privatnom zdravstvu ili druge stavke. Kako se sve više tvrtki kreće prema ovom modelu, osiguranje i zaštita tih podataka postaje presudna. Bez tih zaštitnih mjera, tvrtka možda krši zakon i može dobiti novčanu kaznu, baš kao da je zaposlenik u uredu.

Postoji nekoliko scenarija koji bi mogli uzrokovati katastrofu za tvrtku ili zaposlenika, posebno ako su informacije presretnute. U tom slučaju, korištenje VPN-a omogućilo bi zaposleniku stvaranje sigurne veze s poslužiteljima na poslu i omogućilo im puni pristup tim podacima. Zbog nekoliko razloga, uključujući sigurnost, neke tvrtke su počele koristiti usluge Voice over IP (VoIP). Možete zaštititi i VoIP promet usmjeravanjem poziva putem VPN-a.

Tvrtke u nekim zemljama koriste i VPN-ove da bi zaobišle ​​ograničeni sadržaj, kao što je slučaj u Kini. Njihov “Veliki kineski vatrozid” legendarni je po količini informacija koje blokiraju od prosječnih građana. Međutim, vlada većini vremena omogućuje tvrtkama da koriste VPN-ove za svoje poslovanje. Bez takve vrste ustupka, poslovanje u Kini zaustavilo bi se.

Putovanje je još jedan dobar razlog za korištenje VPN-a. Bez obzira idete li na kongres u nekom drugom gradu ili na poslovni sastanak u neku drugu zemlju, možete vidjeti kako bi VPN bio dragocjen alat. Ako putujete u restriktivnu zemlju, pomoći će vam da otključate pristup internetu. Uz to će vam možda trebati pristup podacima koji se mogu čuvati na poslužiteljima vaše tvrtke. Podaci su često mogu biti previše osjetljivi da bi se zadržali na vašem prijenosnom računalu. Takvim podacima bilo bi prihvatljivo pristupiti, ali ako se pohranjuju lokalno, izgubili biste je ako vam je ukraden stroj. Sada ćemo pogledati neke od najboljih opcija koje možete koristiti u tu svrhu.

1. Najbolji VPN za poslovanje: Šifriraj.Me

Encrypt.Me

Kada su u pitanju rješenja za mala poduzeća, ne možete pogriješiti s uslugom Encrypt.Me. To je zato što na računu možete imati od 2 do više od 250, ovisno o vašim potrebama. Možete posebno stvoriti tim i njime upravljati s središnje konzole. Posebno je dizajniran za upotrebu u poslovnoj zajednici. Naravno, što više ljudi imate u svom timu, niže i cijene po jedinici.

  Najbolji VPN-ovi za Tinder

Što se tiče lokacija, Encrypt.Me ima gotovo 50 lokacija poslužitelja u raznim zemljama. Mnoge lokacije su u SAD-u. To znači da, ako ste u SAD-u, imate puno dobrih opcija. Njihova privatnost i sigurnost čine ih jednim od naših najboljih izbora za korištenje u poslovanju.

Predlažemo da pogledate ovu opciju za sve potrebe vašeg malog poduzeća.

Posjetite Encrypt.me

2. Najbolji VPN za poslovanje: Perimetar 81

Perimeter81

Perimetar 81 je izvrsno rješenje za poslovne korisnike. Možete ga koristiti na više uređaja s najmanje 3 člana tima. Budući da je poslovno rješenje, posebno je dizajnirano za poslovnu atmosferu. To znači da možete sigurno zaštititi sve osjetljive podatke koje trebate prenijeti između lokacija, poslovnog stroja, unutarnjih resursa i resursa temeljenih na oblaku, poslužitelja za postavljanje i više svih koji su dizajnirani za zaštitu imovine tvrtke..

S više od 700 poslužitelja na 35+ lokacija, lako je vidjeti da Perimeter 81 ima veliku mrežu kojom upravlja. Tvrtka je zauzela drugačiji pristup većini osobnih VPN-ova koji nude poslovne račune. Ono što ćete obično naći je da vam VPN pružatelji omogućuju kupnju više računa po sniženoj cijeni. To je onoliko koliko idu. Perimetar 81 nadmašio je to tako što je stvorio središnju nadzornu ploču koju administrator vaše tvrtke može koristiti za upravljanje VPN računima. Također nude multifaktorsku provjeru autentičnosti. Zbog toga je Perimetar 81 jedan od naših najboljih izbora za mala i srednja poduzeća.

Preporučujem da se obratite timu na Perimeter 81 radi demonstracije njihovog proizvoda. Bit ćete impresionirani trudom i pažnjom koju su uložili u VPN uslugu. Radujemo se što ćemo ih gledati kako rastu kako sve više tvrtki pronalazi potrebu za sigurnim rješenjem mreže kao usluge.

  Najbolji VPN-ovi za Mobdro

3. Najbolji VPN za poslovanje: NordVPN

NordVPNSjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži i poslovnim rješenjima u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga po cijeni ako želite dobiti pretplatu na dulji vremenski period. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. To znači da je poslovnu upotrebu jednostavno učiniti.

Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost ili dobiti pristup ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu, NordVPN je odličan izbor. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,75 dolara mjesečno s 3-godišnjim članstvom.

Posjetite NordVPN

4. Najbolji VPN za poslovanje: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. VyprVPN-ova značajka Cloud omogućuje vam kontrolu nad vlastitim VPN poslužiteljem u oblaku, dok Chameleon protokol pomaže korisnicima u zemljama poput Kine da zaobiđu vladinu cenzuru..

VyprVPN je ljubazan što nudi našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 60 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 5,00 USD mjesečno. Trodnevna garancija povrata novca pokriva nove korisnike.

  Najbolji VPN-ovi za Shudder

Posjetite VyprVPN

Nadamo se da smo vam do sada jasno učinili prednosti upotrebe VPN-a. U gornjoj tablici dali smo nekoliko prijedloga koristeći naše kriterije za najbolje poslovne mogućnosti. Naš prvi i sveukupni izbor je IPVanish. Razlozi za takvu odluku temelje se na lakoći upotrebe, svjetskim lokacijama poslužitelja, broju poslužitelja, brzini, razinama šifriranja i cijeni. Naš drugi izbor je privatni pristup internetu. Njihova usluga je jednostavna, ali nudi i povoljnu cijenu.

Baš kao i ostali davatelji na našem popisu, oni nude dobar popust našim čitateljima. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni bilo kojim izborom u top 5, ali ako želite druge prijedloge, slobodno pogledajte ostale naše mogućnosti vrhunske VPN usluge stranica. Odabrali smo najbolje usluge za poslovnu upotrebu, tako da bi se oni trebali dobro brinuti o vama. Bez obzira na odluku koju odlučite, potražite dobavljača s velikom mrežom i dobrom enkripcijom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me