MeksikoMeksiko je južni susjed SAD-a, kao i 11. zemlja sa najviše stanovnika. U njemu su i neke izgubljene autohtone civilizacije poput Azteka i Maja. Trenutno se novoindustrirani Meksiko smatra silama u nastajanju. Procjenjuje se da će do 2050. godine imati peto najveće gospodarstvo na svijetu. Iako postoji nekoliko mjera o osobnim podacima, izgleda da to nije puno na putu provedbe. Zbog toga biste u Meksiku željeli koristiti VPN. Evo nekoliko najboljih opcija.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3HMA Pro VPN$ 2,99HideMyAss280
4NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir

Pogledajmo neke razloge za korištenje virtualne privatne mreže. Naravno, prvi razlog je sigurnost vaših važnih podataka. Korištenjem VPN-a stvarate privatnu, sigurnu, šifriranu vezu s poslužiteljem. To će pomoći u sprječavanju špijuniranja potencijalnih predatora ili čak vlade u nekim slučajevima. Kiber-kriminalci mogu samo čekati da iskoriste ranjive ciljeve.

Još jedan razlog za korištenje VPN-a dok ne postoji kako bi vam se pomoglo u rješavanju geo-blokade. Iako Meksiko nema mnogo pravila koja blokiraju web stranice, i dalje biste bili blokirani ako pokušate pristupiti nečemu izvan ciljanog područja. Korištenjem VPN-a u ovom slučaju, mogli biste se povezati s VPN-om na drugom području i imat ćete pristup sadržaju koji želite vidjeti, kao da ste tamo. Isto bi se moglo reći za bilo koju drugu zemlju u koju biste se povezali.

I tamo imate dva najbolja razloga za korištenje VPN-a dok ste u Meksiku. To bi moglo reći da ćete druge otkriti kasnije. Od zaštite od prevare i znatiželjnih očiju do obilaska geo-blokova i ograničenja, upotreba VPN-a u zemlji mudra je ideja. Sada kada smo objasnili zašto je to toliko važno, reći ćemo vam o nekim stvarima koje treba potražiti.

Koji je najbolji VPN za Meksiko?

Na ovo pitanje možemo odgovoriti uvidom u nekoliko čimbenika. Tada možemo donositi odluke za najbolje VPN-ove za zemlju.

  • Poslužitelji velike brzine koji u Meksiku imaju dobre rezultate
  • Podrška za više platformi za mobilne uređaje, uključujući Amazon Firestick
  • Pružatelji usluga koji ne vode zapisnike
  • Mogućnost pomoći korisniku da vidi geo-ograničene i sportsko blokirane sadržaje
  • Snažno šifriranje za zaštitu korisnika privatnosti
  • Velike i stabilne mreže za pomoć korisniku da izbjegne prekid veze

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Meksiko:

1. Najbolji VPN za Meksiko: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Meksički test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite Meksiko. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kada smo testirali server u Mexico Cityju, brzina je bila 102,49 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Meksiko: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

SAD je dom mnogih ljudi, a mnoge VPN usluge tamo imaju poslužitelje. To uključuje IPVanish. Iz osobnog znanja možemo vam reći da će raditi dobro, bez obzira u kojem se dijelu Meksika nalazite. U Južnoj Americi možete očekivati ​​brže servere i više lokacija poslužitelja od mnogih drugih VPN usluga. Zbog tih razloga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Meksiko.

Osim pokrivenosti u regiji, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine u Sjevernoj Americi i Europi kada obavljamo naša ispitivanja brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u cijeloj regiji. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

IPVanish test za brzinu u Meksiku

IPVanish domaćin je niz poslužitelja na gore spomenutim lokacijama i možete se povezati s bilo kojim od njih. Ako vidite servere koji u nazivu poslužitelja imaju slovo “a”, to su najbrži. Na primjer, tražili biste oznaku sličnu gdl-u-C01.ipvanish.com. (nalazi se u Gvadalahari). U većini slučajeva primijetit ćete da su „a“ poslužitelji najbrži. Međutim, svi ovi poslužitelji umjesto toga imaju slov “c”. Testirali smo IPVanish poslužitelj, gdl-c08, i otkrili da brzina iznosi 104,85 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

3. Najbolji VPN za Meksiko: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 4,29 USD mjesečno (64% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA meksički test brzine

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše lokacija poslužitelja, onda je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje neke VPN poslužitelje u Meksiku, uključujući nekoliko poslužitelja u većim gradovima. Da biste se tamo povezali s poslužiteljem, poželjet ćete prijeći na “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite najbliži meksički grad. Povezali smo se sa serverom u Mexico Cityju kako bismo testirali i otkrili da brzina iznosi 107,03 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup sa samo 4,29 USD mjesečno i nudi svim novim korisnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Pogledajte HMA ponude

4. Najbolji VPN za Meksiko: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Meksiko test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Queretaru. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo server smješten u Queretaru. Brzina preuzimanja bila je 92,20 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

5. Najbolji VPN za Meksiko: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusira se na zaštitu privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Meksiko test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Meksiku, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Meksiku i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja tamo. Mreža CyberGhost uključuje poslužitelje u Mexico Cityju. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili brzinu od 62,93 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Možete pogledati naše 10 najboljih VPN usluga ako želite drugačiji izbor, ali odabiri koje smo ovdje napravili trebali bi vas usrećiti. Odabrali smo te pružatelje usluga u Meksiku u odnosu na druge vodeće usluge temeljene na sigurnosti, cijeni, regionalnim lokacijama i brzini. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN servera na koje biste se mogli povezati u vašoj regiji. Pouzdani davatelji VPN-a osigurat će brze mreže za strujanje HD sadržaja s drugih lokacija kao i zaštitu vaše privatnosti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me