MisisipiMississippi je obalna država koja se nalazi u jugoistočnom dijelu SAD-a. Procijenjeno je da ima nešto manje od 3 milijuna. Veliki broj posjetitelja dolazi u državu iz različitih razloga, uključujući kockarnice, plaže i još mnogo toga. Svima koji će u skoroj budućnosti posjetiti državu, trebate koristiti VPN kad god se povežete s javnim WiFi-jem. Prije nego što vam kažemo zašto je to važno, brzo pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Mississippi.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 potvrdni okvir potvrdni okvir

Zbog svega turizma prema državi zbog plaže, kockarnice i još mnogo toga, u državi postoje oni koji su to spremni iskoristiti. Vjerojatno ćete naići na njih kad koristite javni WiFi. Oni su cybercrooks i traže ranjive veze kako bi mogli ukrasti podatke. Način da se riješi ovaj problem je da se povežete na poslužitelj po vašem izboru kako biste zaštitili svoju privatnost. To će tim kriminalcima mnogo otežati krađu vaših podataka.

Iako Mississippi nema vrhunske sportske timove, uvijek možete pronaći brojne timove fakulteta i ostale timove koji su u neposrednoj blizini. Neki od njih uključuju Pelikane, Svece, Sveučilište u Mississippiju, država Mississippi i još mnogo toga. Ako se nalazite u određenom području, možda će vam biti onemogućeno vidjeti neke ili sve one, ovisno o tome gdje se nalazite. Trik s ovim je spajanje na poslužitelj na drugom mjestu. Na taj način možete pregledavati ili gledati kao što bi to obično činili.

Koji je najbolji VPN za Mississippi?

Uz sve kockanje u državi usredotočit ćemo se na sigurnosne značajke. Samo tako možemo odrediti najbolji VPN za Mississippi.

  • Šifriranje vojnog stupnja radi zaštite privatnosti korisnika
  • Davatelji koji svojim korisnicima nude politiku bez zapisnika
  • VPN poslužitelji koji dobro rade u Mississippiju i okolnim regijama
  • Pružatelji velike i stabilne mreže koji će vam pomoći u uklanjanju problema s mrežom
  • Sposobnost zaobići sportske nesvjestice i geo-ograničenja na tom području.
  • Više-platformske mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  Najbolji VPN-ovi za Cydia

A sada, pomno pogledajte neke od najboljih VPN-a za Mississippi.

1. Najbolji VPN za Mississippi: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Atlantu. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se sa serverom u Atlanti i testirali brzinu u Jacksonu, Vicksburgu i Oxfordu. Brzina je bila iznad 125 Mbps u sva tri grada.

Test brzine ExpressVPN Mississippi

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

  Najbolji VPN-ovi za D-Link usmjerivače

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Mississippi: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Mississippi.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Dok IPVanish ima servere u Jacksonu, njihovi Atlanta serveri su brži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Atlanti i testirali brzinu u Jacksonu, Vicksburgu i Oxfordu. Rezultati su bili brzi brzinom od 126 Mbps do 128 Mbps.

IPVanish test Mississippi brzine

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

3. Najbolji VPN za Mississippi: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2023. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

  Najbolji VPN-ovi za Hotstar za gledanje u inozemstvu

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimne bujice, deblokiranje osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabir poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, Georgia, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema SAD-u i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u Atlanti. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Jacksonu, Vicksburgu i Oxfordu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je između 111 Mbps i 120 Mbps.

CyberGhost test Mississippi brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

Gore možete vidjeti nekoliko sjajnih opcija koje ćete koristiti dok ste u Mississippiju. Za ostale opcije, na raspolaganju su nam drugi davatelji usluga top 10 VPN popis da biste mogli pogledati. Svi će oni dobro funkcionirati, ali mi smo svoj izbor donijeli na temelju nekoliko čimbenika koje smo koristili za optimizaciju izbora za Mississippi. Bez obzira na to što planirate tamo raditi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost i pomoći vam da donesete najbolju moguću odluku kojom ćete zadovoljiti svoje potrebe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me