Najbolji VPN-ovi za Mumbai, Indija

MumbaiMumbai (poznat kao Bombaj do 1995.) najnaseljeniji je grad u Indiji. U njemu žive 12,4 milijuna stanovnika i financijski, komercijalni i zabavni kapital zemlje. Ako ćete posjetiti grad u poslovne ili užitke, budite sigurni da ćete se povezati s VPN-om kada koristite internet. Nekoliko je razloga za to, uključujući internetsku privatnost i deblokiranje geo-ograničenja. Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za Mumbai.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Mumbai je kroz dugu povijest imao nekoliko imena. Ponekad mještani još uvijek koriste imena Kakamuchee i Galajunkja. Međutim, od 1538. do 1995. grad je bio poznat po imenu Bombay. 1995. godine indijska vlada službeno je promijenila ime u Mumbai.

U moderno doba, grad, kao i ostatak Indije, bio je gospodarski procvat zbog liberalizacije 1991. Mnogo je stvari koje posjetitelje privlače u neposrednu blizinu. Osim velikih tvrtki, grad vam može ponuditi muzeje, sveučilišta, arhitekturu, filmove (poznate kao Bollywood), festivale, sport i još mnogo toga. ako ćeš biti iz Mumbaja iz bilo kojeg razloga, neće ti ponestati stvari.

Sa svim posjetiteljima grada iz različitih razloga, postoje mnoge ustanove koje svojim pokroviteljima nude besplatni WiFi. Iako je to super za mnoge, odlično je i za kibernetičke kriminalce. Možete zamisliti da mnogo ljudi čeka da iskoriste tu činjenicu. Spajanjem na VPN poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. To će kriminalcima znatno otežati kompromitiranje vaših osjetljivih podataka.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a dok ste u Mumbaju je da vam pomogne da se izborite oko cenzure. Iako Indija nema plodan softver za filtriranje, postoji nekoliko web mjesta i aplikacija koje su blokirane. Spajanjem na poslužitelj izvan zemlje, možete zavarati softver da misli da se nalazite negdje drugdje. Tada možete uživati ​​u web lokacijama i aplikacijama koje inače koristite.

Uskočimo pravo i pogledajte najbolje VPN-ove za Mumbai.

1. Najbolji VPN za Mumbai: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test brzine u MumbaijuAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Aziju, a zatim otvoriti Indiju. Na ovom mjestu možete odabrati mjesto poslužitelja Mumbai ili Chennai. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Mumbaiju i brzina je bila 142,24 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku igraćim konzolama (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskim kutijama (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I pametnim televizorima.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Mumbai: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine u MumbaijuBrzinu smo testirali u Indiji i, kao što vidite na slici ispod, a brzina preuzimanja iznosila je 75,68 Mbps. Ne biste trebali imati problema raditi sve što želite raditi dok tamo koristite poslužitelj.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Mumbai: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u MumbaijuKoristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 99,42 Mbps dok je bila spojena na Mumbai.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Mumbai: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijepu kombinaciju lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Mumbai test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Indiji, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Indiji i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja tamo. CyberGhost mreža uključuje poslužitelje u Mumbaiju. Povezali smo se s poslužiteljem i dobili brzinu od 14,84 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Mumbai: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test brzine u MumbaijuIPVanish domaćin je 4 poslužitelja u Mumbaiju i možete se povezati s bilo kojim od njih. Kad smo testirali IPVanish server u Mumbaiju, bom-c03, i otkrili smo da brzina iznosi 17,03 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Kada pogledamo gore navedene opcije, smatramo da smo vam dali najbolji izbor za Mumbai. Možete se slobodno osvrnuti na naše top 10 VPN popis za ostale opcije, ipak. Samo budite sigurni da onaj koji odaberete ima poslužitelje koji se nalaze u Mumbaiju i New Delhiju. Donijeli smo svoje odluke temeljene na sigurnosti, brzini, pouzdanosti, pa čak i cijeni. Također smo tražili davatelje usluga sa poslužiteljima u istom području kao i Mumbai. Na taj način možete postići najbolje moguće brzine. Svi naši izbori imaju dobre mreže, tako da nema loših izbora. Za streaming sadržaja ključne su dobre brzine. Nadamo se da možete koristiti naš vodič za donošenje najboljih odluka.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map