Plaža MyrtleMyrtle Beach, Južna Karolina je grad na plaži koji se nalazi u sjevernom dijelu države, na obali Atlantika. Od pedesetih godina prošlog stoljeća mnogi su došli u ovaj mali grad koji obično ima 32 tisuće ljudi. Ljeti, međutim, ti brojevi eksplodiraju zbog idealne lokacije i svih turista. Ako ste jedan od ljudi koji vole posjetiti grad ili razmišljate o njemu, predlažemo da se povežete s VPN-om. Možemo vam reći više o tome u trenu. Prije nego što to učinimo, molimo vas da pogledate najbolje VPN-ove za Myrtle Beach.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Postoji nekoliko vrlo dobrih razloga za povezivanje s VPN-om ako planirate posjetiti Myrtle Beach, SC. Kao što možda znate, Myrtle Beach je velika lokacija zabave za mnoge države u istočnom dijelu SAD-a. To znači da u bilo kojem trenutku možete pronaći zabavu u gradu i sve vrste ludila. Mnoge tvrtke tamo nude besplatni WiFi kako bi privukli one turiste. Nažalost, to znači i da su tamo i prevaranti, spremni iskoristiti prednost. Kad se povežete s VPN-om, stvorite sloj šifriranja koji će vam pomoći u zaštiti. Zbog toga će svima biti mnogo teže ukrasti vaše osobne podatke.

Još jedan dobar razlog za korištenje VPN-a dok ne postoji kako bi vam se pomoglo u obilasku geo blokova. Iako nećete morati brinuti o cenzuri dok ste na Myrtle Beachu, gledanje vaših omiljenih emisija ako su iz inozemstva može predstavljati problem. Budući da grad dobiva mnogo međunarodnih putnika, nije teško vidjeti kako se to moglo dogoditi. Način da se to riješi je povezivanje s VPN-om. Jednostavno odaberite poslužitelj u regiji s koje želite gledati i bit ćete spremni. Zbog toga softver misli da se nalazite negdje drugdje.

Koji je najbolji VPN za Myrtle Beach?

Najbolji način za odgovor na ovo pitanje uključuje nekoliko čimbenika. U ovom je slučaju sigurnost vjerojatno najvažnija. Tek pregledom kriterija možemo utvrditi koji je najbolji VPN za Myrtle Beach.

  • Snažna enkripcija s vojnim komponentama radi zaštite korisnika od cybercrooksa dok je u Myrtle Beachu
  • Stroga pravila zabrane zapisa nude se korisnicima kako bi se zaštitila njihova privatnost
  • Sposobnost da se zaobiđu hotelski zaštitni zidovi dok ste na plaži Myrtle i regiji
  • Poslužitelji velike brzine koji dobro rade na brzinskim testovima u gradu i regiji
  • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Visoka stabilnost mreže kako bi vam pomogla da izbjegnete prekid veze

Pogledajmo detaljnije najbolje VPN-ove za upotrebu u Myrtle Beachu, SC.

1. Najbolji VPN za Myrtle Beach: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Myrtle BeachAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Atlantu. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo tamo testirali server u Columbiji, SC, brzina je bila 108,29 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Myrtle Beach: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

NordVPN test Myrtle Beach brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Atlanti. S konzole, klikom na 3 vodoravne točke s desne strane zemlje, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak poslužitelja u tom području. Brzina preuzimanja iznosila je 109,94 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Myrtle Beach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Myrtle Beach test brzineBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u Atlanti, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Atlanti. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Columbiji, SC. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja iznosila je 107,61 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Myrtle Beach: IPVanish

IPVanish

IPVanish je vrlo popularan servis i ima mnogo poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta. Bez obzira na kojem se kontinentu nalazite, možete tamo imati uspješne performanse od tamošnjih poslužitelja. Obično su brzi, a davatelj ima jednu od najvećih mreža na svijetu.

Uz veliku svjetsku mrežu, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Kao što smo spomenuli, obično su jedan od najbržih pružatelja usluga na tržištu. Poznato je po tome što ima više lokacija poslužitelja u brojnim zemljama. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je izvrstan za zaštitu vaše privatnosti, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test brzine Myrtle BeachIPVanish ima poslužitelje u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Atlanti. Brzina je bila 106,25 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Myrtle Beach: PIA

Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Test brzine PIA Myrtle BeachPIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Povezali smo se sa serverom u Atlanti i dostigli brzinu od 108,63 Mbps.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Bez obzira jeste li prvi put u Myrtle Beach, SC, ili je to jedno od vaših omiljenih mjesta, zaista se trebate povezati s VPN-om. Kao što vidite gore, dali smo vam nekoliko sjajnih opcija. Naravno, na našoj su stranici dostupne i druge opcije top 10 VPN popis. Iako će sve uspjeti, optimizirali smo svoj izbor posebno kako bismo radili tijekom posjeta plaži Myrtle i regiji. Na taj način imat ćete pristup najboljim dostupnim brzinama i zaštiti. Kad pogledate naš vodič, možemo vam pomoći da pronađete pravu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me