Najbolji VPN-ovi za Netflix

Netflix


Netflix je pokrenuo internetsku uslugu streaminga u Sjedinjenim Državama 2008. godine i od tada se nije više osvrnuo. Netflix je sada dostupan u 21 zemlji s planovima za nastavak širenja. Pretplatnicima omogućavaju pristup tisućama TV emisija, filmova i originalnih programa. Međutim, brzo ćete ustanoviti da sadržaj kojem imate pristup uvelike varira ovisno o državi u kojoj se trenutku nalazite. Tu igra VPN. Pomoću VPN-a možete se lako prebacivati ​​između regija Netflix što će vam pomoći da uživate u sadržaju iz bilo koje regije.

RankVPN uslugaPriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Netflix nudi sve vrste filmova poput Men In Black 2, Top Gun i Igre gladi Catching Fire. Također ima mnoštvo popularnih emisija u SAD-u poput The Office, Family Guy, Futurama, Raising Hope, Jessie, više serija Pokemon i Power Ranger, Parkovi i rekreacija, Dr. Who i Sherlock. U Velikoj Britaniji imaju popularne filmove, uključujući Pepeljugu, Sretni Gilmore, Zvjezdane staze u mrak i Olupinu Ralpha. U Velikoj Britaniji imaju popularne revije poput Suits, DareDevil i Derek. U Kanadi Netflix nosi filmove poput Pulp Fiction, Old Boy i Battle Royal. Neke popularne emisije za Kanadu su Dexter, Breaking Bad i Dragons Den. Netflix ponekad može zaostajati je sezona za popularne emisije koje traju i danas, ali imaju dosta emisija i filmova koji udovoljavaju članovima koji napune potrebe za gledanjem.

Kao što sam prije spomenuo, Netflix se trenutno nalazi u 21 zemlji s planovima da nastavi rast u još mnogim regijama. Trik je pristupanje sadržaju u kojoj regiji želite gledati. Možete uživati ​​u svim uslugama koje Netflix nudi u pretplati „sve u jednom“. Članstvo će vam omogućiti gledanje na Roku, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Wii U, Wii, Xbox one, Xbox360, PC, Mac, Mobile, Tablet i još mnogo toga. Netflix je moj omiljeni streaming servis zbog njihovog velikog izbora i nadam se da ćete i vi uživati.

Kada razmislite koju VPN uslugu koristiti za Netflix, postoji nekoliko važnih čimbenika:

 1. Ima li davatelj VPN-a poslužitelje u regiji u kojoj planirate gledati Netflix sadržaj? Na primjer, ako želite gledati sadržaj u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Brazilu i Irskoj, tada ćete htjeti biti sigurni da VPN nudi poslužitelje u tim zemljama.
 2. Performanse su ključne pri prenošenju HD sadržaja iz druge zemlje. Možete očekivati ​​da će neki VPN usporiti vezu, ali rezultati mogu uvelike varirati od pružatelja usluga. Naš gornji popis uključuje neke od najbržih usluga. Pročitajte naše recenzije da biste vidjeli rezultate ispitivanja brzine za svakog davatelja usluga.
 3. Pouzdanost je također važna. Posljednje što želite je prekinuti vezu dok uživate u omiljenom Netflix filmu, TV emisiji ili originalnoj seriji. To smo uzeli u obzir kad smo došli do našeg popisa. Možete očekivati ​​brz, pouzdan VPN pristup od bilo koje od gore prikazanih kompanija.
 4. Kompatibilnost uređaja – osigurajte da VPN usluga koju odaberete podržava sve uređaje na kojima planirate gledati Netflix. Odabrali smo tvrtke koje nude prilagođene klijente i mobilne aplikacije. Oni su također postavili vodiče za usmjerivače tako da možete uživati ​​u Netflixu na drugim uređajima koji rade putem vaše mreže.
 5. Dodatne značajke – ovo je posljednji kriterij na našem popisu. Pronaći ćete najbolje VPN-ove koji često uključuju dodatne značajke. Na primjer, ExpressVPN ima prekidač za uklanjanje VPN-a koji će ubiti vašu vezu ako VPN padne. To će pomoći u zaštiti vaše privatnosti dok se ne ponovo poveže. ExpressVPN također uključuje MediaStreamer (SmartDNS) sa svojom VPN uslugom. Pametni DNS pomoći će vam da deblokirate Netflix u više regija bez pretjeranog šifriranja.

1. Najbolji VPN za Netflix: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s do 5 istodobnih veza. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Netflix: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Netflix: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Netflix: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Netflix: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Sadržaj Netflixa po zemljama / regijama

Još uvijek ima puno ljudi koji ne shvaćaju da Netflix nudi različit sadržaj po regijama. Što to znači? To znači da kupci u Sjedinjenim Državama imaju pristup daleko više filmova, TV emisija i originalnih programa Netflixa nego bilo tko drugi na svijetu. Upotrebom VPN-a možete uživati ​​u istom sadržaju kao i oni u Sjedinjenim Državama koji imaju pristup gledanju. Isto vrijedi za sve druge zemlje u kojima nude uslugu streaminga. U trenu ćemo pogledati broj Netflix naslova po regijama.

Želim prvo da podijelim to dobro VPN će deblokirati pristup svakoj Netflix regiji bez obzira gdje se u to vrijeme nalazite. Jednostavno se povežete s VPN serverom u regiji koju želite gledati.

SADNetflix United States – 7.400 naslova

Sjedinjene Države su sveti gral za ljubitelje Netflixa. Za početak SAD uključuje najveću biblioteku sadržaja do sada s preko 7.400 naslova i brojenjem. Usluga košta 8,99 USD mjesečno, što je prilično dobra vrijednost u usporedbi s drugim zemljama, posebno ako se uzme u obzir količina sadržaja dostupnog u SAD-u. Netflix pretplatnici iz cijelog svijeta povezuju se s VPN poslužiteljima u SAD-u i uživaju u svojim omiljenim TV emisijama, filmovima i originalnim serijama.

Nema bolje regije u kojoj biste vidjeli Netflix od Sjedinjenih Država. Obuhvaća najveći izbor programa. Pa ipak, postoje slučajevi kada će se američki gledatelji povezati s drugim regijama, uključujući Kanadu (Zmajev den), Veliku Britaniju (BBC, ITV, Channel 4) i Njemačku (teorija velikog praska) kako bi gledali emisije koje nisu dostupne u SAD-u. Brz i pouzdan VPN daje vam najbolje iz oba svijeta. Uživajte u svojoj lokalnoj biblioteci Netflix, zajedno s naslovima iz drugih regija.

Velika BritanijaNetflix Velika Britanija – 2800 naslova

Kad pomislim na streaming usluge u Velikoj Britaniji, prvo što mi padne na pamet je BBC iPlayer. Netflix sigurno nije želio Britaniju ostavljati izvan mješavine. Oni su se proširili u Ujedinjeno Kraljevstvo kao svoju prvu europsku ponudu 4. siječnja 2012. Netflix je osigurao da članovi gledaju navike kako bi saznali što im se sviđa i ne sviđa. To im je omogućilo izlazak i pronalazak odgovarajućih dodataka usluzi. U 2013. Netflix je dodao sadržaj sa BBC, ITV i Channel 4. Do kraja 2014. Netflix je imao više od 3 milijuna pretplatnika u Velikoj Britaniji. Cijena usluge iznosi 6,99 £ mjesečno za HD ili 8,99 € mjesečno za strujanje 4K sadržaja.

Pretpostavljao bih da će Velika Britanija imati drugu ili možda treću najveću biblioteku sadržaja. Umjesto toga, zauzimaju # 7 mjesto iza SAD-a, Kanade, Brazila, Meksika, Argentine i Kolumbije s nešto manje od 2800 naslova. To je nešto više od trećine SAD-a. Kao što sam spomenuo, gledatelji iz Velike Britanije imaju pristup sadržaju prilagođenom regiji, uključujući BBC, ITV i Channel 4. Ovo je popularno Netflix područje za VPN korisnike širom svijeta koji žele pogledati popularne britanske emisije.

KanadaNetflix Canada – 3,700 naslova

Kanadski su gledatelji službeno dobili pristup Netflixu 22. rujna 2010. Oni imaju drugu najveću biblioteku s preko 3.700 naslova. To uključuje ekskluzivne emisije poput Zmajeve stane. Kao i u drugim regijama, Kanađani mogu gledati neke filmove i emisije koji nisu drugdje dostupni. Međutim, nedostaju im sadržaji koji postoje u drugim regijama. Dobar VPN omogućit će vam da se prebacite u bilo koju regiju Netflix i uživate u tim naslovima bez ikakvih geo ograničenja.

ArgentinaNetflix Argentina – 2.900 naslova

Netflix se u Argentinu proširio u rujnu 2011. Regija ima oko 2900 naslova s ​​latinoameričkim programima iz CBS-a, Showtime-a i Miramaxa. Argentinska knjižnica s 2900 naslova daleko je manja od 7.500 koji se nude u SAD-u, a čak je i 3.600 naslova dostupnih u Brazilu. Nije čudo što pretplatnici i dalje koriste VPN za gledanje sadržaja u drugim regijama.

AustralijaNetflix Australia – 1500 naslova

Australci su pristupili Netflixu u ožujku 2015. U stvarnosti je već stotine tisuća Aussijaca koristilo VPN za gledanje u drugim regijama. Iako je Netflix dostupan u Australiji, knjižnica sadržaja je mala. Imaju oko 1500 naslova. To se ne uspoređuje s 7.500 naslova koji su dostupni u Sjedinjenim Državama. Usluga je također skuplja u Australiji s planovima od 8,99 do 14,99 dolara mjesečno. Cijene su niže od njihovih rivala u toj regiji – Stan, Presto i Quickflix.

AustrijaNetflix Austria – 1.600 naslova

Oni u Austriji dobili su pristup Netflixu u rujnu 2014. Pokretanje se poklopilo s nekolicinom zemalja u Europi. Austrija ima relativno malu biblioteku sadržaja sa samo 1.600 naslova. Cijene za Netflix Austria kreću se od 8,99 eura mjesečno i kreću se do 11,99 eura mjesečno za one koji žele strujati u 4K. Usluga je skuplja od američke protuvrijednosti i uključuje samo oko 20% sadržaja. Dobar VPN pobrinut će se za taj problem.

BelgijaNetflix Belgium – 1800 naslova

Belgija je bila druga europska zemlja koja je Netflix dobila u rujnu 2014. Imaju malo veću biblioteku od Austrije s gotovo 1800 naslova. To je još daleko ispod 7.500 dostupnih u Sjedinjenim Državama. Opet, cijena je od 8,99 do 11,99 eura mjesečno, ovisno o tome planirate li gledati 4K sadržaje. Višim planom dobivate i više istodobnih veza.

BrazilNetflix Brazil – 3.600 naslova

Brazil je prva zemlja u Latinskoj Americi koja je uživala u vlastitoj biblioteci Netflix. Usluga je pokrenuta 5. rujna 2011., a cijena joj je BR14,99 USD mjesečno. Brazil ima veću biblioteku sadržaja od većine zemalja s preko 3.600 naslova. To je daleko manje od američke biblioteke, ali gotovo je dvostruko više naslova dostupnih u većini europskih zemalja. Imaju najveću biblioteku u Južnoj Americi i treći najbrojniji broj bilo koje regije.

KolumbijaNetflix Kolumbija – 2900 naslova

Kolumbija se pridružila nizu latinoameričkih zemalja kada je Netflix pokrenut 9. rujna 2011. Regija uključuje oko 2900 naslova što je u skladu s Argentinom. Brazil ima najveći broj sadržaja u regiji s preko 3.600 naslova. Kao i u ostalim regijama Netflixa, Kolumbijci nemaju pristup popularnim emisijama i filmovima koji su dostupni u Sjedinjenim Državama. Mnogi članovi i dalje upotrebljavaju VPN da bi uživali u svom omiljenom sadržaju.

DanskaNetflix Danska – 2.200 naslova

Netflix je svoj streaming servis proširio u Dansku u rujnu 2012. Nema puno toga za dodati o Danskoj, što ne vrijedi za ostale europske zemlje. Netflix knjižnica za Dansku sadrži 2.200 naslova. Cijena usluge je 75 DKR, što iznosi oko 12 dolara mjesečno. Cijena je prilično viša od američke verzije s manjom bibliotekom filmova i televizijskih emisija za izbor.

FinskaNetflix Finska – 2.100 naslova

Netflex Finska također je pokrenuta u rujnu 2012. Regionalna knjižnica sadrži 2.100 naslova. To je vrlo slično ostalim europskim zemljama. Cijena usluge je 7,99 eura mjesečno. To je 1 € manje od Austrije i Belgije. Kratko vrijeme u listopadu 2012. Netflix je imao obožavatelja Andromede, ali su ga brzo izvukli iz knjižnice. Inače ne postoji mnogo zapaženog njihova sadržaja u usporedbi s drugim obližnjim regijama.

FrancuskaNetflix France – 1.650 naslova

Francuska se također pridružila pregledu Netflixa u rujnu 2012. Imaju manju biblioteku od nekih europskih zemalja s oko 1.650 naslova. U početku je Francuska bila zabrinuta da bi uvođenje Netflixa uništilo zemlje usredotočene na kulturu. Kao odgovor, Netflix je razvio original nazvan Marseille koji je remake njihove popularne serije House of Cards. Netflix France košta 7,99 eura mjesečno. Nije loša cijena, ali nedostaje im knjižnica sadržaja u odnosu na gotovo pet puta više naslova u SAD-u.

NjemačkaNetflix Njemačka – 1.600 naslova

Njemački su gledatelji dobili pristup vlastitoj Netflix knjižnici u rujnu 2012., zajedno s još pet zemalja u Europi. Njemačka knjižnica Netflix sadrži oko 1.600 naslova. Usluga košta 7,99 eura mjesečno. Netflix je konkurentan Amazon Instant Video koji naplaćuje istu cijenu. Njihov drugi njemački konkurent Watchever košta 8,99 eura mjesečno. Kao i s ostalim europskim zemljama, Netflix ne nudi puno izbora.

IrskaNetflix Ireland – 2400 naslova

Netflix je pokrenut u Irskoj u isto vrijeme kada i Velika Britanija. Irski su se gledatelji mogli pridružiti Netflixu počevši od 4. siječnja 2012. Njihova je knjižnica sadržaja bliža Velikoj Britaniji u odnosu na ostale europske zemlje s preko 2400 naslova. Cijene su više od 9 eura mjesečno. Također imaju plan proračuna za 8 eura mjesečno koji isključuje protoke visoke razlučivosti i omogućuje samo jednu vezu. To znači da ne možete istovremeno gledati na dva uređaja.

LuksemburgNetflix Luxembourg – 1500 naslova

Luksemburg se pridružio iskustvu Netflixa 19. rujna 2014. Kao i mnoge druge europske zemlje imaju malu biblioteku sadržaja u usporedbi s drugim dijelovima svijeta. Članovi imaju pristup 1.500 filmova i TV emisija. Cijena usluge je 8,99 eura mjesečno. Oni također imaju plan za 11,99 eura mjesečno koji uključuje 4K strujanje. Članovi u Luksemburgu definitivno bi mogli koristiti VPN za gledanje sadržaja u drugim regijama.

MeksikoNetflix Mexico – 3000 naslova

Meksiko je bio rani dodatak popisu Netflixa. Ljubitelji usluge mogli su se službeno pridružiti 12. rujna 2011. Meksiko ima jednu od najvećih knjižnica sadržaja s preko 3000 naslova. Oni su samo nekoliko stotina naslova iza Brazila i Kanade. Meksiko ima oko 200 više naslova od gledatelja u Velikoj Britaniji. Naravno da još uvijek zaostaju za Sjedinjenim Državama, s manje od pola dostupnih emisija i filmova. Cijena usluge je 99 pesosa mjesečno.

NizozemskaNetflix Nizozemska – 1.950 naslova

11. rujna 2013. Netflix pokrenut u Nizozemskoj. Netflix je vrlo pametno pristupio gledanju BitTorrent mreža kako bi pronašao najpopularnije emisije i filmove koji se preuzimaju. Znali su da će ponuda zakonske alternative imati koristi za kupce, a kladjeli su se velikim plaćanjem više od 3 milijarde dolara za dodatni sadržaj te godine. U sljedećem tromjesečju Netflix je povećao svoju europsku bazu brže od US-a, prvi put ikad. Njihova oklada trebala bi se i dalje isplatiti godinama koje dolaze.

Novi ZelandNetflix Novi Zeland – 1.450 naslova

Korisnici Netflixa u Australiji i Novom Zelandu godinama koriste VPN-ove za pristup usluzi. Netflix je konačno pokrenuo svoj servis na Novom Zelandu 24. ožujka 2015. Usluga košta 9,99 USD mjesečno za SD i 12,99 USD mjesečno za HD sadržaje. Jedini je problem što je njihov sadržaj najmanji u bilo kojoj regiji s svega oko 1.450 naslova. To je pet puta manje od Sjedinjenih Država. Mislim da je sigurno pretpostaviti da će Kiwis nastaviti koristiti VPN kako bi uživali u svojim omiljenim emisijama.

NorveškaNetflix Norveška – 2.200 naslova

Norveška se pridružila Netflix preklopu u rujnu 2012. Pokrenuli su se zajedno s Danskom, Finskom i Švedskom. Poput svojih europskih kolega, i članovi Norveške imaju pristup knjižnici s oko 2.200 naslova. Usluga košta 79 norveških norveških kruna, što iznosi oko 14 USD mjesečno. To se čini prilično skupo s obzirom na nedostatak sadržaja u regiji. Na sreću korisnici u Norveškoj mogu upotrebljavati VPN za pristup popularnom sadržaju u drugim Netflix regijama.

ŠvedskaNetflix Švedska – 2.200 naslova

Netflix je započeo svoju europsku ekspanziju u Velikoj Britaniji u siječnju 2012., a do 18. rujna pokrenuli su se u Švedskoj, zajedno s Danskom, Finskom i Norveškom. Članovi Netflix-a iz Norveške mogu odabrati iz svoje knjižnice 2.200 naslova u regiji. Švedski kupci mogu očekivati ​​plaćanje 79 SEK, što je protuvrijednost oko 12 USD mjesečno. Opet je to skupo u usporedbi s američkom verzijom popularnog internetskog servisa za strujanje.

ŠvicarskaNetflix Switzerland – 1.700 naslova

Netflix je otvorio svoja vrata za Švicarce u rujnu 2014. Švicarska se pridružila popisu europskih zemalja koje su istog dana imale pristup Netflixu. Nažalost, švicarska je knjižnica vrlo mala sa samo 1.700 naslova. Kupci mogu očekivati ​​plaćanje premije u usporedbi s europskim kolegama. Netflix košta 11,90 franaka mjesečno u Švicarskoj. To funkcionira na gotovo 13 dolara mjesečno, što je poprilično premija u odnosu na ostale regije.

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija. Mislim da ćete biti zadovoljni s bilo kojim od gore navedenih odabira. Odabrao sam ih u odnosu na druge vodeće VPN pružatelje na temelju brzine, pouzdanosti i cijene. Potražio sam i usluge s dobrom mrežom VPN servera u Sjedinjenim Državama i drugim popularnim regijama Netflix. Trebat ćete brzom davatelju VPN-a koji struji Netflix emisije i filmove. Osobito ako uživate gledati HD ili čak 4K sadržaje. Usluge koje se dijele u postu su i najbolji VPN-ovi za druge popularne streaming usluge poput Hulu, Amazon Instant, HBO Now, BBC iPlayer, Spotify i Pandora.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map