Najbolji VPN-ovi za Nevadu

NevadaNevada je američka država koja se nalazi u zapadnom dijelu zemlje. Procjenjuje se da ima nešto više od 3 milijuna stanovnika. Postoje veliki i očiti razlozi zbog kojih posjetitelji iz cijelog svijeta dolaze u državu. Najveća je posjeta Las Vegasu. Međutim, možete vidjeti i druge stvari kao što su brana Hoover, kanjon Red Rocks i još mnogo toga. Ako se putujete u “Silver State” morat ćete koristiti VPN kad god ste na javnom WiFi. Reći ćemo vam zašto je to tako važno u trenu. Najprije, pogledajte naše najbolje VPN-ove za popis Nevade.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
4IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
5Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Iako u SAD-u ne postoji nadzor slučajnog vladinog praćenja, korištenje VPN-a za zaštitu vaše privatnosti dobra je ideja. Cybercrooks uvijek nastoji iskoristiti ranjive ciljeve, posebno u Nevadi. Kad tamo spojite VPN, stvarate sigurnu i privatnu vezu s odabranim poslužiteljem. To kriminalcima čini mnogo teže da vam ukradu osjetljive podatke dok su tamo.

Cenzura definitivno nije problem u državi Nevada. No ipak možete iskoristiti drugi razlog korištenja VPN-a da biste zaobišli geo-ograničenja. Sada možete koristiti kockanje pomoću aplikacija. Ključno je da za to morate biti u državi. Ako se povežete s VPN-om u gradu, možete upotrebljavati te aplikacije bez obzira gdje se nalazili, pod uvjetom da ste bili tamo da biste prvo položili novac. Bilo koji softver za blokiranje zavaravat će se ako mislite da se nalazite u gradu, tako da možete kockati kako biste očekivali.

Koji je najbolji VPN za Nevadu?

Naša najveća briga dok smo u Nevadi je sigurnost. Na temelju toga koristit ćemo čimbenike koji se prije svega odnose na sigurnost. Na taj način možemo vam reći koji je najbolji VPN za Nevadu.

 • Snažna enkripcija koja će vam zaštititi privatnost dok ste u državi
 • Pružatelji usluga sa strogim pravilima bez zapisivanja
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
 • Sposobnost zaobići geo-ograničenja dok ste u Nevadi
 • Poslužitelji koji imaju sjajne rezultate u regiji Nevade
 • Pružatelji usluga koji imaju veliku i stabilnu mrežu pomažu u uklanjanju prekida veze

A sad, pogledajmo dobavljače naših najboljih VPN-a za Nevadu.

1. Najbolji VPN za Nevadu: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Los Angeles (najbliže mjesto). U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo poslužitelj u Los Angelesu i testirali servere u Las Vegasu i Renu. Performanse su izvrsne sa brzinama do 334 Mbps.

Test brzine ExpressVPN Nevada

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Nabavite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Nevadu: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Las Vegasu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Spojili smo se na poslužitelj koji se nalazi u Los Angelesu i testirali brzinu na poslužiteljima u Vegasu i Renu. Brzina se kretala od 251 Mbps do 300 Mbps.

NordVPN Nevada test brzine

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Nevadu: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

Budući da smo htjeli testirati server u Las Vegasu, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Las Vegasu i kliknite desno od zvijezde. Ovo će prikazati puni popis poslužitelja u Las Vegasu. CyberGhost mreža uključuje brojne poslužitelje tamo. Povezali smo se s jednim od njih i testirali performanse na poslužiteljima u Las Vegasu i Renu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je od 44 Mbps do 56 Mbps.

CyberGhost Nevada test brzine

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

4. Najbolji VPN za Nevadu: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Nevadu.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Testirali smo IPVanish poslužitelj u Las Vegasu i testirali brzinu za servere u Vegasu i Renu. Otkrili smo da je brzina bila od 58 Mbps do 70 Mbps.

IPVanish test brzine Nevade

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

5. Najbolji VPN za Nevadu: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Povezali smo se s poslužiteljem u Las Vegasu i testirali servere u Las Vegasu, Remo i Pahrumpu. Rezultate možete vidjeti dolje

PIA test brzine Nevade

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

To su najbolje opcije VPN-a koje možete koristiti dok ste u Nevadi. Možete pogledati ostale davatelje usluga na našoj top 10 VPN popis, iako. Iako od svih njih možete očekivati ​​dobre rezultate, mi smo se odlučili na temelju najboljih kriterija za Nevadu. Bez obzira što ćete raditi u državi, VPN zaštita je dobra ideja. Kada koristite naš vodič, možemo vam pomoći da donesete informiranu odluku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map