Najbolji VPN-ovi za New York City

New York CityNew York City je najveći grad u Sjedinjenim Državama. Procjenjuje se da ima 8,5 milijuna stanovnika, a područje metroa dom je 20 milijuna stanovnika. NYC ima mnogo različitih nadimaka, a ima i dosta razloga da posjetite Big Apple. Ako idete u grad i planirate koristiti javni WiFi, prvo se povežite s VPN-om. To će vam pomoći u zaštiti privatnosti i deblokirati mrežna ograničenja. O tome ćemo uskoro reći više. Prije nego što to učinimo, pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za New York City.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Kroz godine, područje je postalo glavno odredište trgovine i turizma. To uključuje obradu europskih imigranata. Nadimci grada su brojni. Uključuju grad koji nikad ne spava, Empire City, Gotham, Metropolis, Big Apple i još dosta drugih. Veliki broj tvrtki ima svoje sjedište, a grad je dom mnogih atrakcija. Mali dio njih uključuje muzeje, crkve, restorane, predstave na Broadwayu, zgrade, vrhunske sportske ekipe i još mnogo toga. Sportski timovi na tom području uključuju New York Mets and Yankees (MLB), New York Giants and Jets (NFL), New York Knicks i Brooklyn Nets (NBA), New York Islanders i Rangers (NHL). Gledajte svoje omiljene timove bez geo-blokova i ograničenja zatamnjenja pomoću VPN-a.

Bez obzira koji su vaši razlozi da posjetite NYC, tamo je prilično malo turizma. Da bi privukle kupce u ovom izuzetno konkurentnom gradu, mnoge tvrtke nude besplatni WiFi svojim pokroviteljima. Iako može zvučati dobro, morat ćete se povezati s VPN-om prije nego što ga upotrebite. To je zato što kriminalci samo čekaju priliku da vam ukradu privatne podatke. Spajanjem na VPN stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranim poslužiteljem. To znatno otežava krađu vaših osjetljivih podataka.

Još jedan dobar razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da izbjegnete prekide i geo-ograničenja. Ako ste ljubitelj sporta, već znate da može biti frustrirajuće da uživo omiljenu ekipu pošaljete ako se nalazite u istom gradu. Osim toga, tvrtke, zemlje i institucije također će blokirati sadržaj. Za one koji su unutar ili izvan ciljanog područja, geo-ograničenja mogu stvoriti probleme. Kad se povežete s VPN-om, naterate softver koji blokira da misli da se nalazite negdje drugdje. Također se možete povezati s poslužiteljem u drugom području kako biste dobili pristup sadržaju u toj regiji.

Koji je najbolji VPN za New York City?

Usredotočili smo se na sljedeće kriterije kako bismo odredili našu listu najboljih VPN-a za NYC:

 • Ispitivanja brzine izvršena na VPN poslužiteljima u New Yorku
 • Pouzdanost VPN mreže omogućava dugotrajno povezivanje
 • Visoke razine enkripcije za bolju zaštitu privatnosti
 • Odabrali smo samo VPN-ove koji ne vode evidencije upotrebe
 • Mogućnost deblokiranja popularnih streaming usluga i sportova uživo
 • Mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za New York:

1. Najbolji VPN za New York City: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test za brzinu u New YorkuAplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. Na ovom mjestu možete odabrati mjesto poslužitelja SAD – New York. Kao što vidite, testirali smo server u New Yorku, a brzina je bila 274,77 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za grad New York: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine u New YorkuNordVPN domaćin je niz poslužitelja u New Yorku. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj u NYC-u, a brzina preuzimanja iznosila je 206,07 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za New York City: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim sjedištem u 29 zemalja. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u New YorkuKoristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost ne znači da klijent nije bogat značajkama. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 119,15 Mbps dok je bila povezana s New York Cityjem.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za New York City: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti video sadržajima Amazon Prime u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost test iz New Yorka za brzinuBudući da smo htjeli testirati poslužitelj u New Yorku, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. Mreža CyberGhost uključuje nekoliko poslužitelja u New Yorku. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili smo brzinu od 126,28 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za New York City: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, uključujući IPVanish. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

IPVanish test brzine u New YorkuIPVanish ugošćuje preko 100 poslužitelja u NYC-u i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer nyc.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish poslužitelj u NYC-u i otkrili smo da je brzina od 97,02 Mbps na našoj kabelskoj internetskoj vezi.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

Ako vas zanimaju druge mogućnosti, pogledajte našu top 10 VPN popis. Međutim, ne osjećamo da ćete trebati. Naš izbor se temeljio na sigurnosti, brzini, pouzdanosti, pa čak i cijeni. Također smo tražili dobavljače sa poslužiteljima u New Yorku. Na taj način imat ćete pristup najboljim mogućim brzinama. Bez obzira koji ste odabrali, sve imaju dobre mreže. Ako planirate streaming sadržaja, brzine su vrlo važne. Korištenjem našeg vodiča možete donijeti odluku koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map