Najbolji VPN-ovi za Ohio

OhioOhio se smatra srednjozapadnom državom i nalazi se u regiji Velikog jezera u SAD-u. Ima ukupno 11,7 milijuna stanovnika, što ga čini 7. najvećim stanovništvom. Mnogo je prilika i razloga za posjet državi Ohio. Posjećujući gradove poput Daytona, Clevelanda, Sanduskog, Cincinnatija i više, neće vam nedostajati razloga i stvari koje trebate tamo učiniti. Također nećete htjeti koristiti javni WiFi bez VPN-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5Surfshark$ 3,49Surfshark68potvrdni okvirpotvrdni okvir

Ohio definitivno ima neke gradove dobre veličine. Međutim, oni nemaju dokaze o slučajnom praćenju vlasti. Nisu vam opasnosti od praćenja vlada Ohioa ili američke vlade. To govori, u opasnosti ste od cybercrooksa. To su ljudi koji koriste ranjive ciljeve. Drugim riječima, oni koji ne koriste VPN s WiFi. Ako to učinite, tim prevarantima znatno otežavate ugrožavanje vaših osjetljivih podataka.

Drugi razlog za korištenje VPN-a možda i nije toliko očit. To će vam pomoći da prevaziđete geo-ograničenja iz svoje matične regije ili sportske nestanke. Ako volite gledati sport putem interneta i pokušate gledati bilo koji od timova iz Ohia, zaustavit ćete se od toga. Spajanjem na VPN u drugoj regiji možete blokirati misleći da se nalazite negdje drugdje. Na taj način možete zaobići sve blokove ili nestanke na koje naiđete.

Koji je najbolji VPN za Ohio?

Tako da najbolje možemo odgovoriti na ovo pitanje, nekoliko je kriterija koje trebamo pogledati. Budući da je Ohio američka država, mi ćemo se više usmjeriti na deblokiranje kriterija i brzinu. Ovdje su važne.

 • Brzi poslužitelji smješteni u Ohiju i regiji koji dobro prolaze na brzinskim testovima
 • Stabilna i velika mreža za pomoć kod prekida veze
 • Sposobnost zaobilaziti geo-ograničene sadržaje i sportske nestanke u državi
 • Šifriranje za jaku zaštitu privatnosti korisnika
 • Stroga politika nepostojanja dnevnika radi zaštite privatnosti
 • Podrška za više platformi za mobilne aplikacije, uključujući Amazon Firestick

Sada ćemo detaljnije pogledati najbolje VPN-ove za Ohio.

1. Najbolji VPN za Ohio: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Ohio test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u Ohiju. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Ameriku, a zatim otvorite SAD. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Kad smo testirali server u Chicagu (najbliža lokacija) i testirali smo Columbus i Cleveland. Dobili smo izvrsne brzine na obje lokacije.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Ohio: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN Ohio test brzineNordVPN domaćin je niz poslužitelja u Chicagu. Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Povezali smo se s VPN serverom i testirali Cleveland i Columbus. Kao što vidite, izvedba je bila impresivna s brzinama preuzimanja između 108 Mbps i 110 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničenu VPN i SmartDNS uslugu uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Ohio: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (72% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

Test brzine PIA OhioPIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Povezali smo se s VPN poslužiteljima u Chicagu i testirali smo svoju brzinu u Clevelandu i Columbusu. Rezultate možete vidjeti dolje.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi članovima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

4. Najbolji VPN za Ohio: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Ohio test brzineBudući da smo htjeli testirati našu brzinu do Ohia, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Select My Server”. Od tamo možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Chicagu. Zbog toga smo se povezali s jednim od njih i testirali izvedbu u Ohiu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja kretala se od 103 Mbps do 106 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Ohio: Surfshark

Surfshark

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Ohio test brzineZa naše testove u Ohiju odabrali smo poslužitelj koji se nalazi u Chicagu. Jednom kada se prijavite, jednostavno potražite grad koji vas zanima u traci za pretraživanje. Odatle se možete povezati s poslužiteljem koji se nalazi tamo. Povezali smo se s poslužiteljem i testirali brzinu u Clevelandu i Columbusu. Rezultati su bili brzine veće od 107 Mbps u oba grada.

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničen VPN račun bez rizika jer Surfshark nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite Surfshark

Odavde možete vidjeti nekoliko sjajnih opcija i razloga za korištenje VPN-a dok ste u Ohiju. Iako smo gore navedene mogućnosti optimizirali na temelju nekoliko čimbenika, uvijek možete slobodno pogledati naše top 10 VPN popis ako želite druge opcije. Dobar su izbor i oni, ali ne korisni kao gore spomenuti. Bez obzira zašto posjećujete državu, VPN-ovi su presudni za upotrebu interneta. Korištenjem našeg vodiča možemo vam pomoći donijeti informiranu odluku koja će odgovarati vašim potrebama.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map