Oklahoma CityEvo našeg popisa top 5 VPN usluga za Oklahoma City.

 1. ExpressVPNNaš najbolji izbor. Brz, savršen za strujanje.
 2. NordVPN – Sigurne VPN poslužitelje u blizini u Dallasu.
 3. CyberGhost – Savršeno za početnike, poslužitelje u tom području.
 4. Surfshark – Jednostavan je za korištenje s VPN poslužiteljima u Teksasu.
 5. IPVanish – Kodi prijateljski s poslužiteljima u regiji.

Oklahoma City (često skraćen na OKC) je najveći i glavni grad države Oklahoma. Ima 27. najveće stanovništvo u zemlji, a procjenjuje se da je 630 stanovnika. Područje metroa u gradu živi oko 1,3 milijuna ljudi. Povijest OKC-a relativno je kratka, ali poznato je odredište iz više razloga. Ako putujete na OKC, prije korištenja WiFi-a poželjet ćete koristiti VPN.

Bez obzira koja je svrha vašeg posjeta gradu, naći ćete mnogo različitih tvrtki i ustanova koje nude svojim korisnicima besplatan WiFi. Iako je to velika usluga za zaštitnike, zločincima može biti i super. Možete zamisliti da mnogi čekaju kako bi iskoristili ranjive veze. Najbolji razlog za korištenje VPN-a je stvaranje sigurne i šifrirane veze s poslužiteljem po vašem izboru. Time je budućim lopovima mnogo teže dobiti vaše osjetljive i privatne podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. To može biti od velike koristi ako ste ljubitelj sporta i želite gledati igre za zamračivanje ili druge vrste strujanja. Svatko želi gledati kako igra njihova omiljena ekipa. Naravno, to će također pomoći da se pregledaju sadržaji koje bi kompanije, zemlje ili kampusi mogli blokirati. Ako se povežete s poslužiteljem na području koje odaberete, softver će pomisliti da se nalazite na drugoj lokaciji od one koja će vam otključati ograničenja.

Dakle, vidite, možete koristiti VPN iz oba razloga. Sigurno ćete pronaći druge situacije nakon što dobijete račun. Od zaštite vaše privatnosti do obilaska geo-blokova, VPN usluga može vam pomoći u postizanju ciljeva. Budući da to ponekad može biti zbunjujuće, reći ćemo vam što potražiti i predložiti neke mogućnosti.

Koji je najbolji VPN za Oklahoma City?

Nekoliko je razloga koje trebate uzeti u obzir prilikom odgovora na to pitanje. S obzirom na to, sastavili smo naš popis najboljih VPN-ova za Oklahoma City.

 • Vojni razred šifriranja za pravilnu zaštitu privatnosti
 • Dobre brzine poslužitelja u regiji Oklahoma City
 • Velika i stabilna mreža za smanjenje prekida veze
 • Mobilne aplikacije za više platformi, uključujući Amazon Firestick
 • Mogućnost deblokiranja geo-blokiranog sadržaja ili sportskih nestanka
 • Pružatelji usluga bez pravila o zapisivanju

Bez daljnjeg odgađanja, evo popisa najboljih VPN usluga za Oklahoma City:

1. Najbolji VPN za grad Oklahoma City: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Test brzine ExpressVPN Oklahoma City

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir grada koji želite koristiti. Međutim, nećete trebati odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će se automatski povezati s najbržim poslužiteljem na tom mjestu. Ako se želite povezati s najboljom opcijom za Oklahoma City, poželjet ćete odabrati server Dallasa (obzirom da je to najbliže područje). Dva su načina na koja možete pronaći. Jednom kada otvorite klijenta, kliknite na gumb “odaberite lokaciju”. Ako kliknete na preporučeno i odaberete odjeljak Sjedinjene Države, tamo ćete ga pronaći. Također možete ići u odjeljak Sve i u okvir za pretraživanje upisati Dallas. Odatle biste trebali moći odabrati lokaciju poslužitelja Dallas. Kao što vidite, testirali smo server u Dallasu do Oklahoma Cityja, a brzina je bila 120,78 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za grad Oklahoma: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,49 USD mjesečno (70% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN test brzine Oklahoma CityjaNordVPN ugošćuje 35 poslužitelja u Dallasu (najbolja lokacija za spajanje iz Oklahoma Cityja). Kliknuvši na 3 horizontalne točke s desne strane konzole, možete locirati područje poslužitelja i vidjeti postotak dostupnih poslužitelja. Testirali smo poslužitelj u Dallasu do Oklahoma Cityja i otkrili smo da je brz sa brzinom preuzimanja od 110,60 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i SmartDNS uslugu već od 3,49 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Pogledajte NordVPN ponude

3. Najbolji VPN za grad Oklahoma: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost test brzine Oklahoma CityjaBudući da smo htjeli testirati server u blizini Oklahoma Cityja, otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Sjedinjenim Državama i kliknite desno od zvijezde. Ovo će pokazati puni popis poslužitelja u SAD-u. Mreža CyberGhost uključuje brojne poslužitelje u Dallasu. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu u Oklahoma Cityju. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 102,53 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Pogledajte ponude CyberGhost

4. Najbolji VPN za grad Oklahoma: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 1,99 USD mjesečno (83% popusta)

Surfshark je svoju VPN uslugu pokrenuo 2018. Od tada je tvrtka napravila prilično pomračenja u zajednici. Tim nastavlja s rastom i dodaje lokacije poslužitelja u svoju brzu mrežu. Usredotočili su se na privatnost i vrijednost. Usluga uključuje dodatne značajke kao što su CleanWeb (blokira oglase i zlonamjerni softver), Whitelister (split tunneling), MultiHop dvostruki VPN, prekidač kill, privatni DNS i zaštita od curenja.

Uz veliku mrežu poslužitelja širom svijeta, snažnu enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Premium-a i Amazon Prime, postoji mnogo mogućnosti za uživanje u usluzi. Amazon Prime Video možete pristupiti u više regija, uključujući SAD, Njemačku i Veliku Britaniju. Windows klijent vam nudi mogućnost povezivanja na fizičke lokacije poslužitelja, virtualne poslužitelje (koji su najprikladniji za deblokiranje geo-ograničenja), poslužitelje koji podržavaju upotrebu P2P i MultiHop poslužitelje..

Surfshark Oklahoma City test brzineZa naša ispitivanja u vezi s Oklahoma Cityjem, željeli smo odabrati poslužitelj koji se nalazi na tom području. Nakon što se prijavite, jednostavno kliknite karticu lokacije i upišite lokaciju u traku za pretraživanje. Odatle se možete povezati s poslužiteljem koji se nalazi u Dallasu. Kad smo se povezali s poslužiteljem i testirali na OKC, brzina je bila 102,65 Mbps.

Surfshark je zbog vrijednosti i značajki izvrsna opcija za one koji žele zaštititi ograničenja privatnosti i deblokirati. Sve njihove VPN aplikacije dizajnirane su s sličnim korisničkim sučeljem i jednostavne su za korištenje. Možete se prijaviti na neograničeni VPN račun za samo 1,99 USD mjesečno uz dvogodišnju pretplatu.

Pogledajte ponude Surfsharka

5. Najbolji VPN za grad Oklahoma City: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Oklahoma City je popularno mjesto koje treba posjetiti iz nekoliko razloga. U ovom slučaju odlučili smo se za poslužitelj u Dallasu, TX, zbog brzine. Bit će vrlo dobar, bez obzira gdje se nalazite u OKC-u. Budući da VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama od ostalih tvrtki na našem popisu, oni su go-to VPN u Oklahoma Cityju.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish test brzine u Oklahoma CityjuIPVanish domaćin je 36 poslužitelja u Dallasu, a vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da odaberete onaj koji u nazivu poslužitelja počinje slovom „a“. Na primjer dal-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Dallasu, dal.a39, u Oklahoma Cityju i otkrili smo da brzina iznosi 97,38 Mbps.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

Ako želite pogledati druge mogućnosti, slobodno pogledajte našu 10 najboljih VPN usluga popis. Međutim, ne mislimo da će to biti potrebno. Odabrali smo ih zbog brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i lokacije. Budući da se mnogi nalaze u Oklahoma City-u ili u blizini, možete biti sigurni da ćete postići najbolju brzinu. Dobra brzina potrebna je ako pokušavate strujati sadržaj. Sve naše opcije imaju sjajne mreže, tako da nema loših opcija. Nadamo se da ćete pomoću našeg vodiča moći donijeti najbolju odluku za vas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me