Najbolji VPN-ovi za Oman

OmanOman je država koja se nalazi na Bliskom Istoku na ušću Perzijskog zaljeva. Iako nije bogat kao neki njegovi susjedi, smatra se da Oman ima gospodarstvo s visokim primanjima. Njegova vlada je apsolutna monarhija i vodi je sultan Qaboos bin Said al Said. Za one koji nisu svjesni, apsolutna monarhija znači da nema kontrole i ravnoteže, sultan ima apsolutnu vlast nad svime. S obzirom na te činjenice, postoje neki dobri razlozi za korištenje VPN-a kad god se spojite na Internet u Omanu.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir
3IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir
4HMA Pro VPN$ 3,99HideMyAss280
5PureVPN$ 2,88SaferVPN180potvrdni okvirpotvrdni okvir

Evo zašto je upotreba VPN-a u Omanu važna. Kao što možda shvatite, vaša internetska privatnost nije briga vlade. Kad se povežete s VPN poslužiteljem, stvarate sigurnu i šifriranu vezu s odabranom lokacijom. To znatno otežava osobama sa znatiželjnim očima da ugroze vaše osobne podatke. Imajte na umu da, ako vlada stvarno želi vaše podatke, oni imaju načina da ih dobiju.

Kad se povežete s poslužiteljem u drugoj zemlji, možete dobiti pristup geo-blokiranom materijalu. Ograničenja koja se odnose na određenu zemlju može nametnuti vlada kao oblik cenzure ili tvrtka koja blokira pristup ako se nalazite izvan ciljanog područja. Ako ste upoznati s bilo kojim od komunikacijskih alata poput Skypea, mogli biste se povezati s poslužiteljem u zemlji u koju zovete i moći ćete razgovarati s ljudima koji se tamo nalaze. Skype je blokiran u Omanu, pa bi VPN usluga imala smisla. Pogledajmo drugu aplikaciju. Koristit ćemo Netflix kao primjer. Budući da usluga strujanja još uvijek nije dostupna nigdje na Bliskom Istoku, trebat će vam pretplata i VPN. S obzirom da omanska vlada zabranjuje mnoge web stranice osim zabrane glasovnog protokola putem IP (VoIP) i Skypea, VPN će vam omogućiti i njihovo korištenje. Potpuni popisi zabranjenih predmeta obično su dostupni javnosti.

Od sprječavanja znatiželjnih pogleda da vaš promet pregledavate do obilaska geo-blokova i zabranjenog materijala, upotreba VPN-a u Omanu dobra je ideja. Možda ćete pronaći drugu upotrebu usluge nakon što se prijavite za svoj plan. Samo se prijavite da se danas zaštitite. Nadamo se da smo objasnili zašto je upotreba VPN-a važna. Ako niste upoznati s tim što potražiti kod pružatelja usluga, izbor i mogućnosti mogu biti neodoljivi. Ipak ćemo vam olakšati.

Koji je najbolji VPN za Oman?

Da bismo odgovorili na to pitanje, moramo pogledati najvažnije čimbenike za to područje. Evo najboljih koji će odrediti najbolji VPN za Oman.

 • Jaka enkripcija vojnog stupnja radi zaštite privatnosti korisnika
 • Poslužitelji koji u Omanu pokazuju dobre performanse
 • Stroga politika bez zapisa
 • Čvrsta stabilnost mreže kako bi se izbjegli prekidi usluge
 • Sposobnost obilaženja ograničenja geo i sadržaja
 • Podrška za više platformi za mobilne aplikacije, uključujući Amazon Firestick

Sada, na popisu našeg popisa najboljih VPN-ova za Oman:

1. Najbolji VPN za Oman: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN test omanskih brzina

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj problem možete pronaći s gradovima koje smo spomenuli. Nakon klika na gumb “odaberite lokaciju” jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite Asia Pacific, a zatim otvorite Pakistan (jer je to najbliže mjesto). U ovom trenutku kliknite gumb za povezivanje. Prilikom testiranja utvrdili smo da brzina iznosi 21,70 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku za igraće konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijske kutije (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) I pametne televizore.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Oman: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost Oman test brzine

Budući da smo htjeli testirati server u Pakistanu (najbliže mjesto poslužitelja), otvorili smo Windows klijent i proširili sučelje. Odatle ćete htjeti kliknuti karticu “Svi poslužitelji” ako već nije aktivna. Pomaknite se prema Pakistanu i kliknite desno od zvijezde. Tako će se prikazati puni popis poslužitelja u zemlji. CyberGhost mreža uključuje nekoliko poslužitelja u Pakistanu. Tamo smo se povezali s poslužiteljem i dobili smo brzinu od 17,37 Mbps.

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Možete se prijaviti za potpuni pristup mreži CyberGhost uz 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite CyberGhost

3. Najbolji VPN za Oman: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 5,20 USD mjesečno (57% popusta)

U ovom slučaju koristit ćemo poslužitelje koji se nalaze u Dubaiju. IPVanish će vam i dalje dobro poslužiti i odličan je izbor kada tražite VPN uslugu. Imaju nekoliko lokacija poslužitelja u regiji i obično je to dobar izbor. To ih čini dobrim VPN izborom za korištenje za Oman.

IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je u našim testovima brzine dosljedno jaka u SAD-u, Europi i Aziji. Naći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a, Velike Britanije i drugih. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish Oman test brzine

IPVanish domaćin je poslužitelja u Dubaiju, a možete se povezati s njim ili drugima koji su možda bliski. Testirali smo IPVanish server u Dubaiju, dxb.c01.ipvanish.com, i utvrdili da je brzina 13,30 Mbps. To je sigurno u stanju nositi se s većinom stvari koje želite učiniti.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga. Možete čak postaviti usmjerivač da biste zaštitili svaki uređaj u vašoj mreži. VPN usluga prilično je popularna među Kodi korisnicima. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za Oman: HMA

HMA VPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 3,99 USD mjesečno (67% popusta)

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

HMA Oman test brzine

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše mjesta na poslužitelju, tada je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje više VPN poslužitelja na tom području, uključujući nekoliko u Salalahu u Omanu. Da biste se povezali s poslužiteljem, morate odabrati “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite Salalah. Odatle možete odabrati mjesto poslužitelja. Povezali smo se s serverom u Salahu kako bismo testirali i otkrili da brzina iznosi 47,42 Mbps.

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup, a svi novi korisnici pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

5. Najbolji VPN za Oman: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 2,88 USD mjesečno (74% popusta)

PureVPN posluje od 2007. godine, što ih čini jednim od najstarijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihov rani početak pomogao im je da se šire i inoviraju. PureVPN ima jednog od najboljih VPN klijenata dostupnih na tržištu. Također imaju besplatne aplikacije i za iOS i Android.

Inovacija je područje koje pomaže PureVPN-u da se izdvoji iz serije. I dalje dodaju nove značajke i dodatke usluzi. Možete dodati NAT vatrozid, namjensku IP adresu, StealthVPN preglednik i posebnu opciju koja se zove namjenski streaming kako biste ubrzali svoje performanse.

PureVPN omanski test brzine

Budući da smo htjeli testirati poslužitelj u Muscatu, otvorili smo Windows klijent i kliknuli na opciju “Alat za odabir države”. Odatle možete proširiti bilo koju zemlju i odabrati određeni poslužitelj pomoću kartice “Pregledaj sve poslužitelje”. PureVPN mreža ima nekoliko poslužitelja koji se nalaze u tom području. Povezali smo se s jednim od njih i testirali izvedbu. Kao što vidite, naša brzina preuzimanja bila je 31,28 Mbps.

PureVPN stvarno dobro spada u kategoriju cijena. Smanjili su cijene za preko 50% dok usluga nastavlja rasti. Možete se prijaviti za neograničeni VPN i pristupiti svim njihovim lokacijama poslužitelja, i na radnoj površini i na mobilnim uređajima. PureVPN nudi novim kupcima 31-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite PureVPN

Dakle, tu ga imate. VPN usluge pružaju brojne dobre prednosti, posebno ako želite pristup blokiranom sadržaju. Možete pogledati naše 10 najboljih VPN usluga popis za ostale tipove, ali to ne bi trebalo biti potrebe. Predviđamo da ćete biti zadovoljni izborom koji ovdje pružamo jer su ovi koje smo spomenuli u cjelini najbolji. Ti su odabiri odabrani zbog sigurnosti, lokacije poslužitelja, brzine i cijene. Tražili smo i usluge s dobrom mrežom VPN poslužitelja na Bliskom Istoku ili bilo gdje drugdje na koje se želite povezati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map