OregonOregon je obalna država koja se nalazi na Zapadnoj obali SAD-a. Ima populaciju od oko 4,19 milijuna stanovnika i nije naseljeno. Mnogo je razloga za posjet ovoj slikovitoj državi. Od prekrasnih suprotnosti planina i oceana do vrlo poznatih sveučilišta i mnogih drugih, naći ćete mnoge stvari koje trebate učiniti. Također će vam biti presudno korištenje VPN-a kad god se povežete s javnim WiFi-jem. Objasnit ćemo vam za koji trenutak. Prvo pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Oregon.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA52potvrdni okvirpotvrdni okvir

Uz sve prirodne ljepote države, imat ćete puno posla. No, možda će vam se javiti i potreba za javnim WiFi. Ako je tako, imate sreće, postoji mnogo mjesta da se to iskoristi. To također znači, da okolo postoje cybercrooks. Budući da postoje velike škole i druge stvari, možete se kladiti da kriminalci čekaju da to iskoriste. Zato je korisno korištenje VPN-a. Spajanje na poslužitelj šifrirat će vašu vezu i znatno će vam otežati krađu privatnih podataka.

Sljedeći razlog za korištenje VPN-a dok ste u Oregonu je da vam pomogne da riješite sportske nestanke. Bilo da ste obožavatelj Blazersa, Beavera, Patke ili drugih, možda ćete biti blokirani ako pokušavate gledati igru ​​na mreži. Iz tog razloga upotrijebite VPN da biste se povezali s drugom regijom ili područjem. Pri tome zavaravate softver koji blokira misleći da se nalazite negdje drugdje. Tada ćete moći uživati ​​u bilo kakvim igrama kakve biste inače imali.

Koji je najbolji VPN za Oregon?

Iako u državi postoje sigurnosna pitanja, važno je zaobići i prekide i geo-ograničenja. Iz tog razloga koristit ćemo miješane faktore koji će nam pomoći da utvrdimo koji je najbolji VPN za Oregon.

  • Jaka enkripcija vojnog stupnja radi zaštite vaše privatnosti dok ste u državi
  • Više-platformske mobilne aplikacije i podrška za Amazon Firestick uređaje
  • Davatelji koji nude stroga pravila bez zapisa za zapisnike za korisnike
  • Pružatelji usluga koji imaju VPN poslužitelje koji dobro funkcioniraju u regiji
  • Sposobnost obilaženja geo-ograničenih sadržaja u Oregonu i okolnim regijama
  • Visoka stabilnost mreže kako bi vam pomogla da izbjegnete prekinute veze

A sada, pomno pogledajte neke od najboljih VPN-a za Oregon.

1. Najbolji VPN za Oregon: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. Taj ćete problem možda pronaći kod poslužitelja u tom području. Jednostavno odaberite karticu “Sve”, otvorite SAD, a zatim otvorite Seattle. U ovom trenutku tamo možete odabrati poslužitelje. Povezali smo se s VPN serverom u Seattlu i testirali brzinu u Portlandu, Eugeneu i Corvallisu. Kao što vidite, izvedba je bila odlična sa brzinom prenosa od oko 125 Mbps u sva tri grada.

ExpressVPN test Oregon brzine

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte ExpressVPN ponude

2. Najbolji VPN za Oregon: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

IPVanish nudi nekoliko poslužitelja u tom području, tako da tamo ne biste trebali imati problema. Ipak, možete očekivati ​​veliku brzinu na lokacijama u više dijelova svijeta. Zbog toga smo izabrali IPVanish kao jednu od naših mogućnosti prelaska u Oregon.

Uz prilično malo pokrivenost u raznim europskim regijama, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža proizvodi velike brzine i oni se nalaze dobro na našim brzinama. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja s padajućeg izbornika.

Upravo smo spomenuli da IPVanish ima servere u cijeloj regiji i svi su vam dostupni. Ako vam se dogodi da poslužitelj koji u svom nazivu poslužitelja sadrži slovo “a”, najbrži su u mreži. Povezali smo se s IPVanish serverom u Seattlu i testirali brzinu u Portlandu, Eugeneu i Corvallisu. Pronašli smo brzinu između 119 Mbps i 126 Mbps.

IPVanish test brzine Oregona

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Pogledajte IPVanish ponude

3. Najbolji VPN za Oregon: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 3,33 USD mjesečno (67% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da PIA ima dobre rezultate u regiji. Kada smo se povezali sa serverom iz Seattlea i testirali brzinu u Portlandu, Eugeneu i Corvallisu, postigli smo brzinu od oko 125 Mbps.

PIA test brzine Oregona

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,33 USD mjesečno.

Pogledajte ponude PIA

Postoji niz vrlo dobrih razloga za korištenje VPN-a dok ste u Oregonu, a mi smo vam dali nekoliko odličnih izbora davatelja usluga. U skladu s tim, za dodatne opcije možete pogledati naše pružatelje usluga na našoj 10 najboljih VPN lista. Svi će proći dobro, ali mi smo se odlučili na temelju više čimbenika. Tako smo optimizirali svoj izbor za Oregon Bez obzira na to što planirate tamo raditi, VPN zaštita je dobra ideja. Korištenjem našeg vodiča možete zaštititi svoju privatnost odabirom prave opcije za vas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me